Gebelik testi kullananlar buraya

laubali cimnerelerdesin canim ya belirtilerin varmi soyle biraz anlatsana bi karsilastiralim belirtilerimiz aynimi

ya kız larr banadafıkır verın 1 5 telelık test yaptım negatıf 4 gun gectı reglım akıntım cok ara kasık ağrısı bel ağrısı var c t varya hanı cıkmayınca c altında cıkıyorya benımkı ortada cıkdı bozukmu oyle

bende test yaptim
adetime 3-4 gun var
test 10 dakka sonra 2. cizzgi cooooooook silik cikti. Yani belli belirsiz..
Cok bi belirtim yok.. Sadece cok yorgun hissediorum....
2 GUN Sonra testi tekrarlicam bakalim...

ya kız larr banadafıkır verın 1 5 telelık test yaptım negatıf 4 gun gectı reglım akıntım cok ara kasık ağrısı bel ağrısı var c t varya hanı cıkmayınca c altında cıkıyorya benımkı ortada cıkdı bozukmu oyle

bence testi tekrarlamanda fayda var
Bozuk olabilir

laubali cim nasilsin sesin cikmiyor yaramaz bir durum yok umarim, iyisindir insallaharadabir biseyler yaz seni merak ediyorum cunki haber alamayinca

laubali cim nasilsin sesin cikmiyor yaramaz bir durum yok umarim, iyisindir insallaharadabir biseyler yaz seni merak ediyorum cunki haber alamayinca

Canim nedense email bildirisi gelmemis bana, bende o zaman saniyorum siteye kimse yazmiyor bu yüzdende ugramiyorum guclubacismile Allaha sukur hersey cok iyi, hic bir beliti veya sikayetim yok hamd olsun hersey yolunda gidiyor. Insallah hep böyle devam eder.

laubali cimnerelerdesin canim ya belirtilerin varmi soyle biraz anlatsana bi karsilastiralim belirtilerimiz aynimi

Sende ne belirtisi vardi canim? Gerci bende suan hic bir belirti yok, gogüslerim dolgun ama ara ara. Ne uyku, yorgunluk, akinti, karinda agri, kusma, bulanti hic birsey yok. Bide hamilelikte akinti olur derler, valla eski halimden daha iyiyim desem yalan olur, hic akinti yok.

bendede hic akinti yoktu kupkuruydu goguslerde ilk once kasinti oluyordu sonra uclari belirginlesti sizlamaya basladi bezeler cikti daha sonra goguslerim dolgunlasti ve sgirdi sonrada sol tarafta batma olmaya basladi ama aradabir gunde 5,6 kere oluyordu ama uzun degilde hemen geciyordu idrari biliyorsun zaten ama 6. haftadan sonra hersey basladi kokulara karsi hissin cogalmasi bulanti kusma hepsi sonra basladi insallah cok kolay hamilelik gecirirsin rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin

bendede hic akinti yoktu kupkuruydu goguslerde ilk once kasinti oluyordu sonra uclari belirginlesti sizlamaya basladi bezeler cikti daha sonra goguslerim dolgunlasti ve sgirdi sonrada sol tarafta batma olmaya basladi ama aradabir gunde 5,6 kere oluyordu ama uzun degilde hemen geciyordu idrari biliyorsun zaten ama 6. haftadan sonra hersey basladi kokulara karsi hissin cogalmasi bulanti kusma hepsi sonra basladi insallah cok kolay hamilelik gecirirsin rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin

Canim ikimizin belirtiler ap ayniymis, bendede ara sira batmalar var ama cok degil bu yüzden belirti olarak bile saymiyorum, idrara cok cikiyorum, gögsümün icindeki bezeler sertlesti (esim diyo ohaoldumsmile) ama agri sizi yok. Simdilik benden bu kadar 10 gün sonrada bebisimizi görecegiz, insallah hersey yolundadir cok sabirsizlaniyoruz bebegimizle biran tanismak istiyoruzkaydirigubbakcemile5

ayyyy canim o duygu cok super ya acayip bisey icinde bi canli var nebiliyim ya gercekten istiyorum insallah bi aksilik cikmazda bebegine kavusturur rabbim

ayyyy canim o duygu cok super ya acayip bisey icinde bi canli var nebiliyim ya gercekten istiyorum insallah bi aksilik cikmazda bebegine kavusturur rabbim

Yaa allahin mucizeleri iste düsünsene karninin icinde bir canli ve pit pit atan birde kalbi. Insallah saglim salim görurüz. Sen düsükten öncede kalp atisini duymustun degilmi yani bu en son bebeginden haric?

Ah canim benim insallah rabbim sanada en yakin zamanda kucagina alabilecek bir yavru nasip eder. Bizdede korkular var ama yinede bugünleri bile yasamak cok güzel önemli olan tadina varmak bizde öyle yapmaya karar verdik. Gerisi allahin bilecegi.

Slm kızlar bn bu ay 18.gÜn yumurtladım bugun 30 gÜndÜ test yaptım tek cızgı erken mı yaptım yoksa kendımı kandırmayım mı bosuna

Adetin normalde kacinci gun geliyor? Gebelik testlerinde fark var, bende yeni hamile oldugumu ögrendim ilk once 2 hassas test denedim negatif dedi, nedense icime bir süphe düstu eczaneye gitti 2 ayri test aldim ikiside pozitif cikti, cok süpriz bir gebelikti. Eger sende kendinden supheleniyorsan sadece testlerde kalma, olmazsa kan testi yaptir.

ben kırmızı kart gördüm :umursamaz:

Bosver canim takma kafana artik birak ugrasmayi, sende ayni benim gibisin cok üstüne düsüyorsun, gercektende iyice bi düsün senin canin herseyden kiymetli, allah saglik ve huzur vermis sükret ve sabret bak o zaman bebegin nasilda gelecek:1hug:

Bosver canim takma kafana artik birak ugrasmayi, sende ayni benim gibisin cok üstüne düsüyorsun, gercektende iyice bi düsün senin canin herseyden kiymetli, allah saglik ve huzur vermis sükret ve sabret bak o zaman bebegin nasilda gelecek:1hug:

üzülmüyorum cnm zaten haziranda romanyaya gidıyorum 3 temmuzda abimin düğünü var eee tabi bende bu kışın aldım kiloları vermem lazım zemuszemus onun için 3 ay düşünmuyorum bebek

canlarım bişi soracam adet geçmeden kan testinde ne kadar sürede belli oluyor?? aman ya benim son adet tarihim 31 mart ama kendimi çok farklı hissediyorum kasıklarımda ağrı ve batma var ve çok yoğun akıntım geliyor..sanki böyle adet olacakmışım gibiyim...çok farklı hissediyorum içimde bi şeyler oluyor..hamile değilimdir diyorum ama ya hamileysem??offf doktora gittim beni ciddiye bile almadı sanırım..daha bana çarşamba gel de yumurtlama testi yapalım dedi...21 i oluyor çarşamba o gün kandan baktırsam belli olur mu?

üzülmüyorum cnm zaten haziranda romanyaya gidıyorum 3 temmuzda abimin düğünü var eee tabi bende bu kışın aldım kiloları vermem lazım zemuszemus onun için 3 ay düşünmuyorum bebek

Cok iyi olur senin icin, seninde bebegin sana birgün süpriz yapacagindan eminim ama vakti zamani sadece allah biliyor.

X