Gebelik testi kullananlar buraya

Tatli dillim benim, inan banada fazla heveslenme bende senin gibi garibim. Bende gelin geldim, gerci istedigim zaman gidip annemleri ailemi ziyaret edebiliyorum bir o avantajim var ama onlara uzak oldugum icin cat kapi gidip gelemiyoruz. Bak 2 haftadir evdeyim bebekten dolayi birgün biri kapimi calip selam ne yapiyorsun diyen olmadi. 2 tane cok samimi arkadasim var onlarinda simdi 4 aylik bebekleri var, e eskisi gibi gidip gelemiyorlar. Ikimizde yanlizlari oynuyoruz, birbirimize iyi yakisirdik :teselli: Komsun falan yokmu gidip oturabilecegin? Biz sahis evde oturuyoruz etrafimiz hep danimarkali yanliz kala kaldim.​

Yani tam 3 test pozitif cikmis? Bence bu süper haber, hamilesin canim. Eger bebegi istiyorsan simdiden tebrik ediyorum seni. Negatif cikani kafana takma, bende hamileyim bendede negatif cikmisti, farkli test denedim orda bariz ikinci cizgi cikti. Kendini yorma, bol bol dinlen istersen git bide kan testi yaptir icin rahat olsun diyorsan. Ben kan testi yaptirmadim, egre hamilelik olmasa ikinci cizgi ilk 5-10 dk icinde bosu bosuna cikmaz icini ferah tut.​

Emin olmak icin, kan testi yapabilirsin, doktora gidebilirsin ama suan galiba biraz erken gitsende pek bisey görecegini sanmiyorum. Icinin rahat olmasi icin git kan testi yaptir, en hizli ve kesin böyle anlasilir.

laubali nasilsin canim iyimisin hamislik nasil gidiyo yegenimiz nasil
az kaldi bebisini gormeye allah tez zamsnda kavustursun bebisine

laubali nasilsin canim iyimisin hamislik nasil gidiyo yegenimiz nasil
az kaldi bebisini gormeye allah tez zamsnda kavustursun bebisine

Bugün bayaga bi basim agriyor, dun geceden beri yatmadim. Zaten bende migren var ama simdiki migren desem degil, bayaga yorgunum simdi uykum var ama uyuyamiyorum kafamçokkarıştı dun aksam yatmadan test yaptim (yine) kontrol cizgisi kadar koyu cikti 10 saniye icinde hemen allaha sükür hersey suan cok iyi, sali gunü daha cok heyecanliyiz allahim bize bu günleri gösterdi ya cok sükur.

canim ya daha yapma istersen artik su testleri artik var iste kurcalama bosver
benim de iki gundur misafirim var simdi yolculadim bide bu sabah regl oldum
acayip sekilde karnim agriyo ama sevindim cunki sanki normal hayatima dondum
baya bi kanama var cunki uzun zamandir boyle olmuyodu hep kahverengi
ve az az olup bitiyodu ve stres oluyodum ister istemez simdi normal bi kanama oluyo sukurler olsun
bu aralar da posta gelir randevu icin bakalim nezamana randevu verecekler hastaneye

Tatlim test aldigimdan degil, hamile kalmadan onceden tedbirimi almistim ve 50 tane ucuz test siparis vermistim. Evde hazir testler, eh bende vakit dolduruyorum, daha koyu ciktikcada seviniyorum kaydirigubbakcemile2 Sali gunu zaten bebegi gördükten sonra daha yapmam.
Ohh sende adet oldun, hadi gözun aydin sonunda iyice söküldün icin simdi nasilda rahatlamistir hic degilim bundan sonra normal olur hesap kitabi daha kolaylasir.
Hastaneden haber gelince mutlaka haber ver. Inss yaza kalmadan olurda biter.

canim hastaneden haber geldi haziran in 1 de saat 10 da ilk muayne ye gidicem
artik ondan kac ay sonra baskariz belli degil ozaman soyliycekler
canim ya bende senin gibi yapiyodum test siparis etmistim hergun test yapiyodum
senin gibi koyulastigini gordukce seviniyodum insallah bi aksilik cikmaz
hadi yarin bebisini gorucen insallah elde salla sana bari bebisinin resmini koy buraya da
gorelim demi yegenimize bide biz maasallah diyelim

Bugün kese gozuktü ama henüz icinde bebek yok. Zaten gec dollenmeden süpheleniyordum, doktorda büyük ihtimal oyle dedi. Yarin kan testi yapilacak, scanne gore kiyasliyacaklar. Bide aksilik, usg girmdeden önce wc´de kanamam oldu. Simdi durdu galiba kirli sulu kan gibiydi. 1 hafta sonra tekrar usg var.

ay canim insallah bi aksilik cikmaz ya sevinelimmi uzulelimmi bilemedim
insallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh haftaya bebisin ide gorursun

ay canim insallah bi aksilik cikmaz ya sevinelimmi uzulelimmi bilemedim
insallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh haftaya bebisin ide gorursun

Doktor sevinin dedi eger gec döllenme ise zaten bebek gozukmez yani 5+ bir kac gunlerdeyim. Kanamamda allaha sukürler olsun hemen durdu sadece o sulu civik kan geli baskada gelmedi (cok sükur) ama haftaya illa bebek görünmeli o zaman iste üzülün dedi simdilik ise hersey yolundaymis.

hadi bakalim ya insallah bebesini gorde rahatla canim ya iste buradaki doktorlarin
10 haftalik olana kadar beklemelerinin sebebi bu ozaman herseyi rahat goruyolar
bekletmeden herseyi soyluyolar 5 haftalik gidince bisey gorunmuyo bidaha,bidaha
neyse hakkinda hayirlisi insallah minik kusunu haftaya gorusun canim

Canim hcg cikti, 4800 civarinda. 5-6 haftalik gibi bir sonuc yani hem gec döllenme olabilir hemde normal seviye. Belliki benim hcg yavas ilerliyor, 2 gunde katlayacagini katliyor fazlasini katlamiyor. Hep icimde bir garip his vardi, senin dedigin gibi 8-10 haftalarda gitseydim emin olurduk yabancilar bosuna bu kadar gec cagirmiyor. Benimkisi ekstradan scanning sonucta tüp bebek ile negatif olunca hastane illaki meraak etti durumu.
Bunada sükür insallah haftayada minik fasulyemizi görüruz boshayallersmile

Sanada az kalmis canim, randevudan sonraki ilk adetinde bence seni tedaviye alirlar. Bizim burda konusmaya cagirdiktan sonra hemen baslayalim diyorlar. Bazi yerler ise konusmaya bile cagirmiyor, kendin arayip telesekretere mesaj atin diyor tedaviye baslamak istiyoruz diye. O zamanda yer varsa aliyorlar yer yoksa bir dahaki aya yine dene diyorlar. Sen icini ferah tut hazirlikli git hemen baslarsin olumunekankayizsmile

pek zannetmiyorum canim ya burasi sizin ora gibi degil ama insallah dedigin gibi olur hemen baslariz
allah tan hayirlisi 1 ayimiz var daha bakalim artik korkuyorumda yine kendiligimden hamile kalirim diye simdi istemiyorumya hicde belli olmaz ya ondan korunmamiz lazim napalim baska care yok

canim benim masallah baya yuksek cikmis hcg demekki bi aksilik yok insallah gec dollenmedir onada sukur bosver hic olmamasindan iyi canim ya cok mutlu oluyorum senden boyle iyi haberler alinca kendine iyi bak cok dikkat et

madem yine hamile olmaktan korkuyorsun tedbirinizi alin canim, bi daha ayni seyleri yasamayin eger hamile kalacaksan tedaviyle kal hic degilim dogru ilaclarla düsuk engellene bilir. En iyisi siz disinizi 1 hazirana kadar sIkIn yasakkelime

aslinda sali günu usg´de bebek görünür gibi oldu ama doktor biraz acemiydi pek beceremedi. Ekrani ya cok büyütuyor anlasilmiyor, yada cok kücültüyordu gözukmüyordu ama bi ara tam buldu gibi oldu biseyler var dedi sonra o pozisyonu kaybetti. Cuma tekrar kan vermem lazimdi ama tatil nedeniyle kapali klava: pazartesi tekrar hcg baktiracaz. Demekki benim hcg yavas yavas ilerliyor iki kat artiyor ama fazlasinida gerek görmüyor, bazileri 3-4 katliyor hcg iste her kadin farkli tepki veriyor.

cok haklisin basimizin caresine bakacagiz buradada tatil basladi 3 gun evdyim ohhhhhhh
kiz bugun cok sicakti yandik ya olamaz boyle bisey cok terledim inanilmaz

insallah haftaya goreceksin minik fasulyeni rabbim herzaman yanimizda sana mutluluklar diliyorum
dilerim hep boyle mutlu olursun bu arada hic bi beliri ykmu hala bulanti falan gibisinden

Oohh iyisin kiz ne güzel bunlarin tatili sayesinde sende firsat buluyorsun opuyorumnanaktan

Galiba bizim burdada hava iyi cünkü hep günesliydi, ama evden disari cikmadim artik cok sIkIlmaya basladim hergun bas agrim var. Belirti olarak hala bisey yok canim, sukür iyiyim sadece idrara cikiyorum, gögüslerim ara ara sisiyor agriyor, burnum hala koku almiyor. Kasik batmasida veya krampta yok ama coook nadir giriyor pek fazla hissettirmiyor. Ne bilim endise etmelimiyim yoksa sevinmelimiyim bilmiyorum :sm_confused:

Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Rabbim neylerse guzel eyler elbet her iste vardir bir hayir.

bence sevinmelisin bosver ne olursa olsun hamilesin ya onemli olan o
insallah sag salim kucaginada alirsin insallah rabbim sana ne istersen onu nasip etsin
bak ben kendi kendime karar verdim insallah tup bebege baslayana kadar kendime
500 yasin okuycam insallah allah kabul eder rabbim hayirlisini nasip etsin diye
hazirandada uc aylara giriyoruz ozamanda oroc tutmayi dusunuyorum
bu hamilelikten beri namazi falanda birakmistim adet im bitsin allah in izniyle namaza
da basliycam o zaman yukum biraz daha hafifler insallah kndimi herun gunah isliyomus gibi hissediyorum geceleri rahat uyuyamiyorum

laubali nerlere kayboldun yine nasilsin merakta birakma bizi kontrolun nezmandi
durumun iyi degilmi bebis nasil iyidir insallah hamislik iyi geciyodur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…