aynen canim keske yakin olsaydik bebissleimiz olunca parka gotururduk
birbirimize gelir gidredik,cay,kahve icerdik super olrdu ya
biliyomusun benim burada fazla arkadsim yok istanbuldan gelmeyim ya
senin gibi dogma buyume degilm cok zor yani 4 sene oldu buraya geldigi
sadece dil okulandan 2 arkadasim var sadece biriyle sik sik gorusuyoruz
ama digeriyle aradabir ikisininde cocugu var cok zor ya
canım biz bu ay yumurtlama gününde eşimle birlikte olduk.bugün reglimin 30.günü.sol kasığımda batma var kaç gündür.iştah artışı ve arada göğpüs ucu acısı var.neyse ben hep hevesleniyorum diye düşünüyorum.ama nolur nolmaz diye dün bi gebelik testi yaptım.ilk 5dk da nete yakın silik çıktı.1 saat falan geçti.elimdeki diğer testi uygulayım dedim.bişey çıkmadı ama sanki hani hayalen çooooooooooook silik görürüz ya sanki öle bi çizgi gördüm.yanlış diye düşündüm.bugün, biri sabah biri akşam birikmiş idrarla 2 test yaptım ikiside ilk 5 dk da çok belirgin çıktı.benim normalde adetlerim 28 32 gün arasında olurdu.ama 2 aydır stersten uzatıyorum.43 gün sonra oldum geçen ay,hemde yumurtlamaya gelmemeişti boşa yani.ama bu ay? yardım lütfen
sonuç acaba hamilemiyim...
laubali nasilsin canim iyimisin hamislik nasil gidiyo yegenimiz nasil
az kaldi bebisini gormeye allah tez zamsnda kavustursun bebisine
canim ya daha yapma istersen artik su testleri artik var iste kurcalama bosver
benim de iki gundur misafirim var simdi yolculadim bide bu sabah regl oldum
acayip sekilde karnim agriyo ama sevindim cunki sanki normal hayatima dondum
baya bi kanama var cunki uzun zamandir boyle olmuyodu hep kahverengi
ve az az olup bitiyodu ve stres oluyodum ister istemez simdi normal bi kanama oluyo sukurler olsun
bu aralar da posta gelir randevu icin bakalim nezamana randevu verecekler hastaneye
ay canim insallah bi aksilik cikmaz ya sevinelimmi uzulelimmi bilemedim
insallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh haftaya bebisin ide gorursun
pek zannetmiyorum canim ya burasi sizin ora gibi degil ama insallah dedigin gibi olur hemen baslariz
allah tan hayirlisi 1 ayimiz var daha bakalim artik korkuyorumda yine kendiligimden hamile kalirim diye simdi istemiyorumya hicde belli olmaz ya ondan korunmamiz lazim napalim baska care yok
canim benim masallah baya yuksek cikmis hcg demekki bi aksilik yok insallah gec dollenmedir onada sukur bosver hic olmamasindan iyi canim ya cok mutlu oluyorum senden boyle iyi haberler alinca kendine iyi bak cok dikkat et