ya kız larr banadafıkır verın 1 5 telelık test yaptım negatıf 4 gun gectı reglım akıntım cok ara kasık ağrısı bel ağrısı var c t varya hanı cıkmayınca c altında cıkıyorya benımkı ortada cıkdı bozukmu oyle
laubali cim nasilsin sesin cikmiyor yaramaz bir durum yok umarim, iyisindir insallaharadabir biseyler yaz seni merak ediyorum cunki haber alamayinca
laubali cimnerelerdesin canim ya belirtilerin varmi soyle biraz anlatsana bi karsilastiralim belirtilerimiz aynimi
bendede hic akinti yoktu kupkuruydu goguslerde ilk once kasinti oluyordu sonra uclari belirginlesti sizlamaya basladi bezeler cikti daha sonra goguslerim dolgunlasti ve sgirdi sonrada sol tarafta batma olmaya basladi ama aradabir gunde 5,6 kere oluyordu ama uzun degilde hemen geciyordu idrari biliyorsun zaten ama 6. haftadan sonra hersey basladi kokulara karsi hissin cogalmasi bulanti kusma hepsi sonra basladi insallah cok kolay hamilelik gecirirsin rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
ayyyy canim o duygu cok super ya acayip bisey icinde bi canli var nebiliyim ya gercekten istiyorum insallah bi aksilik cikmazda bebegine kavusturur rabbim
ben kırmızı kart gördüm :umursamaz:
Bosver canim takma kafana artik birak ugrasmayi, sende ayni benim gibisin cok üstüne düsüyorsun, gercektende iyice bi düsün senin canin herseyden kiymetli, allah saglik ve huzur vermis sükret ve sabret bak o zaman bebegin nasilda gelecek:1hug:
üzülmüyorum cnm zaten haziranda romanyaya gidıyorum 3 temmuzda abimin düğünü var eee tabi bende bu kışın aldım kiloları vermem lazım zemuszemus onun için 3 ay düşünmuyorum bebek