hoşbulduk. 13. haftam bitmek üzere. iyi geçiyor sayılır. allah gönlüne göre versin. umarım hamilesindir.
slm kızlar nasılsınız sizi çok özledim bende ablam doğum yaptı yoktum.spinal sezeryan oldu.sonra ondan dolayı çok rahatsızlandı oradaydım kimseye tavsiye etmem spinal sezeryanı resmen ölümden döndü allahımıza şükür iyi şimdi ama çok korktuk
heyecanliyim canim baska ne diyeyim allah hayirlisini versin. Senden naber tatlim neler yapiyorsun?
slm kızlar nasılsınız sizi çok özledim bende ablam doğum yaptı yoktum.spinal sezeryan oldu.sonra ondan dolayı çok rahatsızlandı oradaydım kimseye tavsiye etmem spinal sezeryanı resmen ölümden döndü allahımıza şükür iyi şimdi ama çok korktuk
sağolasın canımbenim.canım spinal sezeryanda sadece bel altını uyuşturuyolar omurilikten iğne vuruyolar.ben hamileliğimi idrarda adetim geciktikten sonra 5.gün öğrendim canım.geçen hafta doktora gittim keseyi gördü doktor 6.haftaya girdik bu hafta.kısmetse 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum.canımmmm sendemi geciktin hadi allahım işallah
napıyım canım benimde hala karnım acıyo bi değişik araştırmalarım sonunda hamileyken 9 ay bile adet görenler olduğuna ulaştım bende test alıcam yarın olmayacağını biliyorum ama bi umut işte