- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
haklisin canim asla basimiza gelmez demiyelim biz herseyimizi garantiye alalim. Sende test yap icin rahatlasin.
sağol tuğçecim.hamilelik şimdilik iyi gidio allahıma şükür.ama çok uykum gelio ve miğdemde yanmasa napalım artık katlancas.ewt canım 2.ye teyze oldum.çok sewindik ama ablamada üzüldük şimdi iyi allahıma şükür. sen hemşiresin canım daha iyi anlarsın.sezeryandan sonra ablamın 5 gün başı çok ağırdı.sonra fenalaştı,doktor şanslısın felç kalmadın demiş.beyninde pıhtı oluşmuş.dağılır demiş zaten 5 gün hastanede yattı serum taktılar.sen bilirsin canım çabuk dağılırmı o pıhtı.çok oldu ama kusura bakma canım.
çok sağol tuğçecim bilgilendirdiin için.canım ilk yeğenimde sezeryanla olmuştu.o yüzden 2.de sezeryan olmak zorunda kaldı. bizim bi yakınımız doğumda genel anesteziden öldü ayılamadı.ondan çok etkilendi yarıdan uyuşturayım dedi canım.bu spinalde yeni çıkmış zaten.
ewt canım kısmetse işallah normal doğum insanın bide en sewdiği insanların başına gelince dahada çok korkuyo.allahımıza şükürler olsun atlattı.rabbim bidaha yşatmasın işllah.sende bebişmi düşünüosun canım.hepimiz için hayırlısını versin işallah allahım.
bugun yıne kan testı yaptık sonuc 1664.94 cıktı ıyı gıdıyo sımdılık hamılelık ınsallah ta guzel gıder
1664.94 ya maşallahAllahım hayırlısıyla kucağına alacağın günü göstersin canım ya ne güzel inşallah bizde görürüz böyle güzel değerler opuyorumnanaktan
7 gün gecikmeden sonra kirmizi kart gördüm :sinifsinif:
7 gün gecikmeden sonra kirmizi kart gördüm :sinifsinif: