benim idrardada cok tortu var böyle kepek kepek bazileri kücük bazileri büyük toz gibi anliyacan. Haftaya cuma tüp bebek randevum var insallah bi süpriz olur.
Allah ım çok duygulandım şuanda var ya teztleri görnce çift çizgi çıktığında okadar mutlu olmuştumki eşimle birlikte ağlamıştık eşim baba bende anne olacaktım çok mutlu bir olay rabbim denbaşka ne isteyebilirdimki ama malesef boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kısmet değilmiş rabim isteyen herkeze sağlıklı bir bebek versin inşallah herkeze nasip etsin Allah ım bana bu duyguyu yaşattı devamınıda getirir inşallah.:gitme:
laubali inşşaallah bebişin gelmiştir tüpbebeğe gerek kalmaz inşaallah
laubalicim hadi inşallah canım sürprizin yoldadır , benim de son adetim bi garipti hatırlarsan adetten sonra bile göğüslerim tam inmemişti ve o günden beri göğüslerime ara ara sancılar giriyodu ve bugün ikisinin de uçları inanılmaz acıyoo bugün 20. gün bilemiyorum ki kafam karıştı biraz ???
ayyyyyyyy ınsallah canım ınsallah suprız olur gerek kalmaz tup bebeye bır kan testı yaptırsay dın keske nasıl duruyorsun
Allah ım çok duygulandım şuanda var ya teztleri görnce çift çizgi çıktığında okadar mutlu olmuştumki eşimle birlikte ağlamıştık eşim baba bende anne olacaktım çok mutlu bir olay rabbim denbaşka ne isteyebilirdimki ama malesef boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kısmet değilmiş rabim isteyen herkeze sağlıklı bir bebek versin inşallah herkeze nasip etsin Allah ım bana bu duyguyu yaşattı devamınıda getirir inşallah.:gitme:
canım benim çok sağol inşallah muradını verir Allahım inşallah sen umutlu olmasanda vardır bebiş
Canim adetin 20 günmü oldu gelmiyeli?? Allah allah benmi yanlis anladim yoksa? Belki hamilesindir test yaptinmi canim ?
Beklenen adet günüm ama ne gelen nede giden vaarrr.. Internette 4 ay icinde oldugum reglere göre ciklus 27´e düsmüs e bugünde 28.gün oldu hala bi belirti yok. Idrar testi hala coookkk silik cikiyor ama gözle görülmesi icinde test manyagi olmak lazim kaydirigubbakcemile3
Merve domuz gribi hala gecmedimi kizzzklava:.. Hakikatten bende inanmaya basladim insan bu kadar uzun süre girmeyince aklimiza hersey geliyor :1shok:.. Hadi biran önce iyiles ve gel bakim :teselli: