Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada 30.gün hala regl yok, 3 gün gecti ama baska belirtimde yok. Hassas testten kalmadi 25mlu bisey göstermiyor :uhm: Belki benim yürüttügüm tahmin dogru cikacak kizlar bu ay yumurtladigimi hissetmedim belki o yüzden kist olusmustur. Zaten cikolata kisti var yani ihtimal büyük. Cuma günü hastanede konusmam var o zamana kadar gelmezse usg baktiririm.
Canımmm İnş. hamilesindir inan çok istiyorum şu an hamile olmanı :)
Sagol tatlim insallah öyleyimdir, en son gecikmem 3 ay olmustu oda cikolata kisti oldugu icindi ve ameliyattan sonra regl günlerim hic sasmazdi. Hayirlisi olsun :ecrin_bebek: sen nasilsin tatlim hamislik nasil geciyo?
seni korkutmak istemem ama benim arkadasim dogurana kadar migde yanmasi ve bogazda eksime/yanma yasadi. dedigin gibi doktorlarin verdigi ilaclarda hic fayda etmemisti o yüzden en iyisi mideni tani ve yaramayan seylerden uzak dur. Sütlü yiyecekler ye bol bol meyveli yogurt, sade yogurt ne bulursan tüket sonucta migde yanmasini neutralise yapan yiyecekler bunlarin hepsi. Allah yardimcin olsun canim insallah tez vakitte gecer gercektende bu hamilelikte galiba en zor cekilen seylerden biri.
Canim keske süt icebilseydin hem migde bulantisina hemde yanmaya iyi geldigini yaziyor. Yemeklerini az ama sIk ye aksamlari yastigini yüksekte tut buda iyi geliyormus migdeye. Fazla Baharatli yiyeceklerdende uzak dur. Aslinda eczaneye sorsan hamiler icin migde yanmasini engelleyecek ve kanitlanmis ilac veya surup varmi diye. Insallah kaybolur canim. Allahim baskada sikinti vermesin.
Amin canım sağol doktorlar verecekleri ilacın gebelik nedeniyle sınırlı olduğunu söyledi.Rennie ve gavıscon verdiler fakat bir faydası olmadı.Son zamanlarda yediğim şeyler hep hafif aslında.Domates,salatalık,peynir,zeytin,mevsim salatası ve meyve tüketiyorum bolca.Akşam yemeklerini terk ettim sadece meyveyle geçiştiriyorum.Çünkü akşamları daha çok kuduruyor.Uyursam geçer diye sızlana sızlana uyuyorum erkenden saat 9-10 demeden.Bazen bunca hafif yememe rağmen nasıl olurda geçmez bu yanma diye kızıyorum aslında.Napayım elden bir şey gelmiyor bunda da var bir hayır diyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın zor arkadaşım... Herkesin hamileliği güzel geçsin inş.
laubali arkadaşım benim de adet tarihim 19 ağustos ve bebek isteğim tam 11 ay oldu doktorum daha henüz korkulacak bi şey yok diyor kist problemim de geçti yani sorun yok demekki zamanını bekliyor kuzucuğum bu ay biraz daha dikkatli hareket ettim derken bi ara kanama bakalım hayırlısı beni de listeye ekler misin arkadaşım
Hosgeldin canim. Hamislik nasil geciyor? Kac haftalik oldun?