Rabbimden tek dilegim bu. Biraz önce esime dedimki allahimdan en cok neyi istediysem onu en sona birakti. Herseyimiz var alabiliyoruz hatta fazlasida var, bunlari ben olsun istemedim su olsun bu olsun demedim simdiye kadar ama imkanlarimiz el verdi sükür hepsine sahip olduk elimiz gücümüz yettigi icin alabildik dedim ama benim en cok hatta genc kiz iken bile hayal kurdugum sey her zaman genc anne olmakti cok istiyordum, evlendim aradan yillar gecti halada hayalimde ve hasretimde:CüvCüv: keske zamaninda bu kadar istemeseydim belki o zaman kendiliginden aniden olu verirdi.
benim adım listede neden yokarkadaslar progestan ilacını doktormu veriyo gidip eczaneden kendimiz alsak bi sakıncası olurmu bende bi düsük yptım ve bir daha aynı seyleri yasmaktan cok korkuyorum
merhabalar bişe sormak istiyorum
çok düzenli (28-30) gün aralıklarla olan reglim
2 aydır 1 hafta gecikmeli oldu b yüzden yumurtlama günümü hesaplayamıtorum internette doktor sitesinde bi sonraki adet gününde 14 gün önce yazıyor doktora telle sordum geçen ilk günden itibaren 12. 16. günler arası dedi ama bende gecikmeli oldum nasıl hesaplıcam belki bu ayda 1 hafta ileri atıcak offff