Gebelik testi kullananlar buraya

Canımmm İnş. hamilesindir inan çok istiyorum şu an hamile olmanı :)

Canımmm İnş. hamilesindir inan çok istiyorum şu an hamile olmanı :)

Sagol tatlim insallah öyleyimdir, en son gecikmem 3 ay olmustu oda cikolata kisti oldugu icindi ve ameliyattan sonra regl günlerim hic sasmazdi. Hayirlisi olsun :ecrin_bebek: sen nasilsin tatlim hamislik nasil geciyo?

Sagol tatlim insallah öyleyimdir, en son gecikmem 3 ay olmustu oda cikolata kisti oldugu icindi ve ameliyattan sonra regl günlerim hic sasmazdi. Hayirlisi olsun :ecrin_bebek: sen nasilsin tatlim hamislik nasil geciyo?

Canım dediğin gibi hayırlısı olsun.Güzel haberlerini almayı çok isterim.Benim biraz zor geçiyor ama bunada şükür.Erken başlayan gastrit-reflü sıkıntısıyla gebelik bulantıları birleşince 4-5 hafta resmen hayatım kaymış gibiydi.Doktora gittim defalarca verdikleri ilaçlarda fayda etmeyince birde geceleride uyutmaz hale gelince.Sabah gözümü yanma ve bulantıyla açınca düşün halimi.Mutfakla ev işiyle eşimle arkadaşlarımla yemeklerle herşeyle ilişkimi kesmiştim resmen.Rabbim yardım ettide bu hafta bulantım azaldı.Ama tabii yanmayla olan mücadelem hala sürüyor.İlaçlar fayda vermediği için midemi tanımaya çalışıyorum şu ara.Hangimiz galip çıkacağız bilmiyorum.Fakat böyle devam ederse ben kafama huni takıp gezcem herhalde lülülülülülü Reflüyü azaltacak şeyleri öğreniyorum netten.Belki faydası olur...

seni korkutmak istemem ama benim arkadasim dogurana kadar migde yanmasi ve bogazda eksime/yanma yasadi. dedigin gibi doktorlarin verdigi ilaclarda hic fayda etmemisti o yüzden en iyisi mideni tani ve yaramayan seylerden uzak dur. Sütlü yiyecekler ye bol bol meyveli yogurt, sade yogurt ne bulursan tüket sonucta migde yanmasini neutralise yapan yiyecekler bunlarin hepsi. Allah yardimcin olsun canim insallah tez vakitte gecer gercektende bu hamilelikte galiba en zor cekilen seylerden biri.

Yok aslında başıma geleceği biliyorum normalde 5 yada 6. ayda olması gereken yanma bende çok erken başlayınca bu hamileliğin böyle devam edeceğinin sinyalini vermişti.Sanırım hep böyle devam edecek.Süt anında bozar midemi çocukluğumdan beri süt içince afedersin ishal olurum.Yoğurt yada peynirde sorunum yok çok şükür.Fakat yanmayı azaltacak başka şeyler arıyorum ki belki faydası olurda yok olur gider diye.Bol su içiyorum yanmayı azaltır diye bol bol meyve yiyorum.Birde kefir ayranı duydum ama gebelikte kefir içilirmi onu bilmiyorum.Gebelikte zararı olmayan yanmayı geçirecek faydalı besinleri araştırıyorum.Hayırlısı Rabbim yardım eder inş. kendiliğinden yok olur gider.

Canim keske süt icebilseydin hem migde bulantisina hemde yanmaya iyi geldigini yaziyor. Yemeklerini az ama sIk ye aksamlari yastigini yüksekte tut buda iyi geliyormus migdeye. Fazla Baharatli yiyeceklerdende uzak dur. Aslinda eczaneye sorsan hamiler icin migde yanmasini engelleyecek ve kanitlanmis ilac veya surup varmi diye. Insallah kaybolur canim. Allahim baskada sikinti vermesin.

Amin canım sağol doktorlar verecekleri ilacın gebelik nedeniyle sınırlı olduğunu söyledi.Rennie ve gavıscon verdiler fakat bir faydası olmadı.Son zamanlarda yediğim şeyler hep hafif aslında.Domates,salatalık,peynir,zeytin,mevsim salatası ve meyve tüketiyorum bolca.Akşam yemeklerini terk ettim sadece meyveyle geçiştiriyorum.Çünkü akşamları daha çok kuduruyor.Uyursam geçer diye sızlana sızlana uyuyorum erkenden saat 9-10 demeden.Bazen bunca hafif yememe rağmen nasıl olurda geçmez bu yanma diye kızıyorum aslında.Napayım elden bir şey gelmiyor bunda da var bir hayır diyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın zor arkadaşım... Herkesin hamileliği güzel geçsin inş.

laubali arkadaşım benim de adet tarihim 19 ağustos ve bebek isteğim tam 11 ay oldu doktorum daha henüz korkulacak bi şey yok diyor kist problemim de geçti yani sorun yok demekki zamanını bekliyor kuzucuğum bu ay biraz daha dikkatli hareket ettim derken bi ara kanama bakalım hayırlısı beni de listeye ekler misin arkadaşım

Insallah canim. Allah yardimcin olsun ceken bilir ancak bütün zorluklari yasayan anlar. Allahtan dilegim tez zamanda gecmesi ve hamileligini doya doya yasaman. Ha asitli yiyeceklerden de uzak dur opuyorumnanaktan

Tamam canim ekliyorum senide. Insallah 19 agustosta bize müjdeli haber verirsin.

TOPIGIMIZIN HAMISLERI

Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen
_Nur_
buket18
Footsool
Butterflyfds

BEKLEMEDE OLANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil

[U]UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR[/U]
Laubali_________7 agustos regl gecikti beklemede turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Adana1301__19 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süresi: 11 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Demetzeynep turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

selam tatli anneler ve anne adaylari. hala regl olmadim, ne gelen nede giden var belirti desen hicc yok ara sira bacaklarima kramp girip cikiyor karnim sizliyor sanki regl olacakmisim gibi. Dünde adetim geldi sandim bayaga bi islaklik hissettim ama gelen sadece su gibi islak biseylermis ic camasirimi islatmis. Test hala ayni ikinci cizgiyi yakalayana ask olsun. Cuma hastaneden randevum var bakalim o zamana gelecekmi yada ne olacak anlasilir artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…