Gebelik testi kullananlar buraya

sağol tuğçecim.hamilelik şimdilik iyi gidio allahıma şükür.ama çok uykum gelio ve miğdemde yanmasa napalım artık katlancas.ewt canım 2.ye teyze oldum.çok sewindik ama ablamada üzüldük şimdi iyi allahıma şükür. sen hemşiresin canım daha iyi anlarsın.sezeryandan sonra ablamın 5 gün başı çok ağırdı.sonra fenalaştı,doktor şanslısın felç kalmadın demiş.beyninde pıhtı oluşmuş.dağılır demiş zaten 5 gün hastanede yattı serum taktılar.sen bilirsin canım çabuk dağılırmı o pıhtı.çok oldu ama kusura bakma canım.

haklisin canim asla basimiza gelmez demiyelim biz herseyimizi garantiye alalim. Sende test yap icin rahatlasin.

bencede öyle canım bi bitse bu bekleyişler şöyle alıversek o güzel haberi nasıl rahatlayacağız başka hiçbir isteğim yok sadece bi melek istiyorum ya Allah isteyen herkese versin inşallah :CüvCüv: yolda habire hamişler çıkıyo karşıma inadına gözlerimi pörtletip imrenerek bakıyorum nasıl güzel geziyolar şişko şişko bizde öyle olalımmmmm

laubalicim ne duruyosun hayatım 5 gün geçmiş harika.benimde 5.gündü zaten testi aldım.sağlık ocağına götürdüm ordaki hemşire yaptı testi hemen 3 dakikada kıpkırmızı beliriverdi ikinci çizgi canım.hadi işallah canım yaa

sağol tuğçecim.hamilelik şimdilik iyi gidio allahıma şükür.ama çok uykum gelio ve miğdemde yanmasa napalım artık katlancas.ewt canım 2.ye teyze oldum.çok sewindik ama ablamada üzüldük şimdi iyi allahıma şükür. sen hemşiresin canım daha iyi anlarsın.sezeryandan sonra ablamın 5 gün başı çok ağırdı.sonra fenalaştı,doktor şanslısın felç kalmadın demiş.beyninde pıhtı oluşmuş.dağılır demiş zaten 5 gün hastanede yattı serum taktılar.sen bilirsin canım çabuk dağılırmı o pıhtı.çok oldu ama kusura bakma canım.

canım çok geçmiş olsuncanım baş ağrısı pıhtıdan dağılana kadar yoklayacaktır bir süre kısa sürede toparlanır canım merak etme serumlar yardımcı olmuştur ama anca etki edecektir ama şu kadar zamanda dağılır diyemem çünkü herkesin bünyesine göre değişebilir niye sezaryen oldu cnm sorun mu vardı??

çok sağol tuğçecim bilgilendirdiin için.canım ilk yeğenimde sezeryanla olmuştu.o yüzden 2.de sezeryan olmak zorunda kaldı. bizim bi yakınımız doğumda genel anesteziden öldü ayılamadı.ondan çok etkilendi yarıdan uyuşturayım dedi canım.bu spinalde yeni çıkmış zaten.

çok sağol tuğçecim bilgilendirdiin için.canım ilk yeğenimde sezeryanla olmuştu.o yüzden 2.de sezeryan olmak zorunda kaldı. bizim bi yakınımız doğumda genel anesteziden öldü ayılamadı.ondan çok etkilendi yarıdan uyuşturayım dedi canım.bu spinalde yeni çıkmış zaten.

hmmm anladım canım canlı örnek olunca korkmakta haklısınız ama Allah onu evlatlarına bağışlamış korkmayın artık sende korkmuşsun artık sezaryen falan düşünmezsin

ewt canım kısmetse işallah normal doğum insanın bide en sewdiği insanların başına gelince dahada çok korkuyo.allahımıza şükürler olsun atlattı.rabbim bidaha yşatmasın işllah.sende bebişmi düşünüosun canım.hepimiz için hayırlısını versin işallah allahım.

ewt canım kısmetse işallah normal doğum insanın bide en sewdiği insanların başına gelince dahada çok korkuyo.allahımıza şükürler olsun atlattı.rabbim bidaha yşatmasın işllah.sende bebişmi düşünüosun canım.hepimiz için hayırlısını versin işallah allahım.

amin canım:Saruboceq: çok istiyorum bakalım Allahım ne zaman verirse ama bekleyişler hiççç bitmiyo

canım çıkmam gerekiyor benim şimdi sonra devam ederiz inşallah en kısa zamanda toparlanır ablacığın sende hamiş hamiş oturma bu saatte yat uyu bakayım:eek:klava: iyi geceleropuyorumnanaktan

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim sadece evlendikten sonra 1 ay korunduk ve bebek istedik ve bıraktık korunmayı ama olmuyo bende her ay test yapıyorum ve sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama adet olunca günlerce kendime gelemiyorum.allahım hepimizi görsün ve bizide güldürsün bebişlerimize kovuşalım

bugun yıne kan testı yaptık sonuc 1664.94 cıktı ıyı gıdıyo sımdılık hamılelık ınsallah ta guzel gıder

1664.94 ya maşallah:nazar: Allahım hayırlısıyla kucağına alacağın günü göstersin canım ya ne güzel inşallah bizde görürüz böyle güzel değerler opuyorumnanaktan

1664.94 ya maşallah:nazar: Allahım hayırlısıyla kucağına alacağın günü göstersin canım ya ne güzel inşallah bizde görürüz böyle güzel değerler opuyorumnanaktan

amın canım ınsallah rabbbım tum ısteyenlere nasıp etsın hayırlısıyla ınsallah su uc aylarda rabbım hepınızın yuzunu guldursun aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

bende bebek istiyorum ama 2 aydıır calıısmalarıımıız fos cııktıı ovulasyon testi siparis ettim heralde yumurtlama günlerini ayarlayamııyoruz dedik insallah bu ay tutar olursa buraya yazarıım arkadaslar asteyen herkeze nasip etsin mevlam

7 gün gecikmeden sonra kirmizi kart gördüm :sinifsinif:

slm laubali cim bence sen calismalara devam et belki bu gecikme hamilelige hazirlikti bence onumuzdeki ay hamile kalma sansin yuksek tir canim bu arada beni edet tarihim 25 29 agustos arasi benide listeye eklemisin

7 gün gecikmeden sonra kirmizi kart gördüm :sinifsinif:

canım benim hani diyodun ya testleri göstercem diye biz galiba kırmızı kart kolleksiyonumuzu göstericez çocuğumuza o zaman daha iyi anlar ne kadar beklenerek geldiğini dimi canım.Bozma moralini sakın bu ay daha iyi çalışır alırız maçıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X