Gebelik testi kullananlar buraya

laubalicim hadi inşallah canım sürprizin yoldadır , benim de son adetim bi garipti hatırlarsan adetten sonra bile göğüslerim tam inmemişti ve o günden beri göğüslerime ara ara sancılar giriyodu ve bugün ikisinin de uçları inanılmaz acıyoo bugün 20. gün bilemiyorum ki kafam karıştı biraz ???

Allah ım çok duygulandım şuanda var ya teztleri görnce çift çizgi çıktığında okadar mutlu olmuştumki eşimle birlikte ağlamıştık eşim baba bende anne olacaktım çok mutlu bir olay rabbim denbaşka ne isteyebilirdimki ama malesef boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kısmet değilmiş rabim isteyen herkeze sağlıklı bir bebek versin inşallah herkeze nasip etsin Allah ım bana bu duyguyu yaşattı devamınıda getirir inşallah.:gitme:

Allah ım çok duygulandım şuanda var ya teztleri görnce çift çizgi çıktığında okadar mutlu olmuştumki eşimle birlikte ağlamıştık eşim baba bende anne olacaktım çok mutlu bir olay rabbim denbaşka ne isteyebilirdimki ama malesef boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kısmet değilmiş rabim isteyen herkeze sağlıklı bir bebek versin inşallah herkeze nasip etsin Allah ım bana bu duyguyu yaşattı devamınıda getirir inşallah.:gitme:

üzüldüm canım Allah acını dindirsin tez zamanda ...

laubalicim hadi inşallah canım sürprizin yoldadır , benim de son adetim bi garipti hatırlarsan adetten sonra bile göğüslerim tam inmemişti ve o günden beri göğüslerime ara ara sancılar giriyodu ve bugün ikisinin de uçları inanılmaz acıyoo bugün 20. gün bilemiyorum ki kafam karıştı biraz ???

Canim adetin 20 günmü oldu gelmiyeli?? Allah allah benmi yanlis anladim yoksa? Belki hamilesindir test yaptinmi canim ?

ayyyyyyyy ınsallah canım ınsallah suprız olur gerek kalmaz tup bebeye bır kan testı yaptırsay dın keske nasıl duruyorsun

Bizim burda sadece kendi doktorun kan testi yapiyor, Tr´deki gibi saglik ocaklari yok. Doktorumda tatilde. Biraz daha zaman gecsin belki adetim gelir :tomato:

Ayyy cok üzüldüm canim rabbim insallah tez zamanda yavruna kavusturur sizi. Gercektende cift cizgiyi görmek insanin hayalindekinden daha güzel olmasi gerek cünkü ben o kadar hayaller kuruyorumki insallah bi dahaki sefer olur. Allahim kimsenin duasini geri cevirmez elbet vakti zamaninda olacaktir

slmsss kısslaarrr...
ne zamandr giremiodum... Topikteki gelişmeler çok sevindirdi beni...

Laubalicim adetin gecikmiş canım hayırlısı olsun inşallah...:Saruboceq:

Tuğçecim kırmızıları görmüşsün canım, napalım o da güzel, gelio en azından ...
Çünkü gelmeyince bebek te yoksa, ne kadar üzücü oluo...
Yeni bebek döneminde başarılar dilerim canım...:eek:

Ebrulicim çoookk geçmiş olsun , nasıl oldun acaba, yoksun ortalıkta?

Footstoolcum tebrikler canım, Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inş, sağlıkla kal!!!alkisalkisalkis

Fuşyacım, yazmıosun ne zamandır, umarım herşey yolundadır?

Bana gelince, beklemedeyim, çalışmalar bitti...
20 Ağustosa kadar adet olmazsam , ancak o zaman kan testi düşünüyorum ,
Ama hiç belirtim yok, umutsuzum , beklemiyorum bu ay olmasını...
Rabbim hayırlı bir vakitte hepimize nasip edecektr die söylenp duruyorum...

canım hem belirti yok diyorsun da belirti olmadan hamile olan bir sürü insan var biz biraz fazla abartıyoruz belirtileri zaten onun için hiç umut kaybetme erkenden dur bakalım daha dimi ama :)

Canim adetin 20 günmü oldu gelmiyeli?? Allah allah benmi yanlis anladim yoksa? Belki hamilesindir test yaptinmi canim ?

yok canım öle değil adetimin 20. günü ama daha önce de duphaston kullanırken böle olmuştu şimdi bişey kullanmıyorum dahası 15. günde şeffaf yumurtlama akıntım gelmeye başladı ama bugün 7. gün ve hala geliyo az da değil baya geliyo umutlanmak istiyorum yaa eşimde şimdi sperm tahlili için evden çıktı tedaviye başlıcaz bu ay izmirde iyi bir kadın doğumcu arıyorum....

slm canlarım,nasılsınız,bensiz nasıl gidıyor..ben şuanda arkadaşim evindeyım,benim nettim yok,ancak haftaya gelip yaptıracaklar.....kafayı yedim yawwww

Beklenen adet günüm ama ne gelen nede giden vaarrr.. Internette 4 ay icinde oldugum reglere göre ciklus 27´e düsmüs e bugünde 28.gün oldu hala bi belirti yok. Idrar testi hala coookkk silik cikiyor ama gözle görülmesi icinde test manyagi olmak lazim kaydirigubbakcemile3

cnm,bebişmı var yoksa :Saruboceq: inşallah ya...

Merve domuz gribi hala gecmedimi kizzz :eek:klava:.. Hakikatten bende inanmaya basladim insan bu kadar uzun süre girmeyince aklimiza hersey geliyor :1shok:.. Hadi biran önce iyiles ve gel bakim :teselli:

cnm ileştim ama bu sefer nettim yok..ev telefon nr.değiştirdim,ancak bugun aradılar beni,salı günü gelip bağlıyecaklar,sonra int.bağlıyecam..şimdi arkadaşim yanına geldim,pazara gittik

Selam kizlarrrr ..

Ebruli biz hastasin diye meraktan catlarken sen yine pazar pazar geziyorsun ha :1no2: Neyse önemli olan iyi olman insallah en kisa zamanda tekrar hepimiz bir araya geliriz

Bu arada 30.gün hala regl yok, 3 gün gecti ama baska belirtimde yok. Hassas testten kalmadi 25mlu bisey göstermiyor :uhm: Belki benim yürüttügüm tahmin dogru cikacak kizlar bu ay yumurtladigimi hissetmedim belki o yüzden kist olusmustur. Zaten cikolata kisti var yani ihtimal büyük. Cuma günü hastanede konusmam var o zamana kadar gelmezse usg baktiririm.

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

15978.jpg

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:
:nazar: buket18 :nazar:
:nazar: Footsool :nazar:
:nazar: Butterflyfds :nazar:

dua.jpg

BEKLEMEDE OLANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil

[U]UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR[/U]
Laubali_________7 agustos regl gecikti beklemede turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Demetzeynep turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:
good_luck_comment_graphic_06.gif

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

X