hmm anladım canım bu arada fotolarına baktım Maşallah guzel ailenizeinsallah en yakında sizinki de cekirdek aile olur:Saruboceq:
ben oylesine yaptım ovulasyon testini cunku genelde yumurtlamadan sonra kocişle beraber olmuyorum dur bakiim dedim belki bi seyler avrdır diye.. Hakkımızda hayırlısı olsun benim pek belirtim yok acıkcası
Coook tebrik ederim canim bu sefer insallah 9 ay sonra kucagina alirsin. Darisi bizlere :icecream: benim hala umudum yok canim testlerde yanilma payi var dogrulugunu ancak adet gecince anlariz :ecrin_bebek: bugün adet günündü test sonucun kac cikti`?
Merve domuz gribi hala gecmedimi kizzzklava:.. Hakikatten bende inanmaya basladim insan bu kadar uzun süre girmeyince aklimiza hersey geliyor :1shok:.. Hadi biran önce iyiles ve gel bakim :teselli:
kızlar moralim bozuk....bugün gebelik testi yaptım negatif cıktı...gebelik beklediğimden değilde pregnyl vurulmustumya 6 gün önce zaten pozitif cıkar iğnenin etkisiyle bende 2 çizgiyi görür kendimi kandırırım dedim..ama hiç ummadığım sey oldu negatif çıktı..gerçi adetime 2 hafta var...sizce yanlıs mı yaptım
Vurdugun doza bagli bide zaten 6 gün önce olduysan vucuttan 6-10 gün idrar ile disari atiyormus yani seninki kaybolmustur. Aslinda uzülecegine sevinmelisin hic degilim test günü yanlis sonuc vermez. Hadi hakkinda hayirlisi olsun-
2-3 gün önce baktira bilirsin ama tabii eger gec döllenmeyse cok düsük veyahutta cikmaya bilir. Bu tabii birazcik sans isi iste erken/gec döllenme diye bisey oldugu icin kisiden kisiye farkli cikabiliyor.
canim TR´deki doktorlarda ha bire söktürücü veriyor senin adetin o zaman gecmemistiki kaydirigubbakcemile3 söktürücü yüzünden kim bilir kac tanesinin cocugu öyle düsmüstür. Belirtilerin varmiydi? Yoktu sanirim hic bahsetmedin. Insallah kendi evine, pc´ne kavusunca bol bol konusuruz.
canım belırtım olmazmı ben ılıskıye gırdıgım gunden baslıyo kasık ve bel agrısı 5 6gunune kadar yogun sonra yavas yavas azalıyo arasıra olmaya baslıyo sonra hafıf hafıf batmalar oluyor gogsum sısme yok ama cok hasıs agrılar vurup gıdıyo etrafına ıdrarda sarılık koku cok yoktu tortu vardı
laubali inş.adet olmazsınnnnnn...dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla...