Gebelik testi kullananlar buraya

bende kistten korkuyorum. Bakalim yarin hassas test deniyecem askilik ya adetim gecti hassas testim bitti henüz bi 10 lukla yapamadim. Insallah cikar :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar!Reglime 5 kala erken gebellik testlerinden yaptım ama negatif çıktı.Sizce erken mi yaptım?Ya da test doğru sonucu mu vermiştir?

Erken yapmis olabilirsin bir kac gün daha bekle. Benim adetim 5 gün gecikti hala test negatif diyor.

Kizlar biraz önce karbonat testini yaptim tam dibe cöktü derken birken kabari verdi tipki bira gibi oldu üstü köpüklü :içelim: kac aydir deniyorum ilk defa basima geldi insallah hamileyimdir.

bekliyoz iste :icecream: yarin hassas test geliyor postayla onu yapacam hemen. Bu ay preseed kullanmistik acaba onun yüzündenmi gecikti? Kistmi yapti? :uhm: Karisik anliyacan allahtan cuma hastanem var iyi denk geldi hehe

Arada sirada gögüslerimin icinin agridigini hissediyorum ama devamli degil. Yoksa hic bir belirti yok :uhm: zaten kist olsa illa sag veya sol tarafta hissederdim. Göbegimin ici sanki kipir kipir hep biseyler var gibi ama bilemiyorum suan hic bir sey belli degil psikolojikte olabilir.

heyecanliyim canim baska ne diyeyim allah hayirlisini versin. Senden naber tatlim neler yapiyorsun?

slm kızlar nasılsınız sizi çok özledim bende ablam doğum yaptı yoktum.spinal sezeryan oldu.sonra ondan dolayı çok rahatsızlandı oradaydım kimseye tavsiye etmem spinal sezeryanı resmen ölümden döndü allahımıza şükür iyi şimdi ama çok korktuk

slm kızlar nasılsınız sizi çok özledim bende ablam doğum yaptı yoktum.spinal sezeryan oldu.sonra ondan dolayı çok rahatsızlandı oradaydım kimseye tavsiye etmem spinal sezeryanı resmen ölümden döndü allahımıza şükür iyi şimdi ama çok korktuk

Cok gecmis olsun canim. Spinal sezeryan ne demek? Bildigimiz sezeryanli dogummu? Sen kac haftalik oldun? Hamileligini testte ne zaman ögrenmistin?

sağolasın canımbenim.canım spinal sezeryanda sadece bel altını uyuşturuyolar omurilikten iğne vuruyolar.ben hamileliğimi idrarda adetim geciktikten sonra 5.gün öğrendim canım.geçen hafta doktora gittim keseyi gördü doktor 6.haftaya girdik bu hafta.kısmetse 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum.canımmmm sendemi geciktin hadi allahım işallah

heyecanliyim canim baska ne diyeyim allah hayirlisini versin. Senden naber tatlim neler yapiyorsun?

napıyım canım benimde hala karnım acıyo bi değişik araştırmalarım sonunda hamileyken 9 ay bile adet görenler olduğuna ulaştım bende test alıcam yarın olmayacağını biliyorum ama bi umut işte

slm canım gözünüz aydın yeğen geldi demek ne güzel bence spinal falan değil tümüyle sezeryanı tavsiye etmeyelim gerekli durumlar dışında dimiopuyorumnanaktan hamilelik nasıl

sağolasın canımbenim.canım spinal sezeryanda sadece bel altını uyuşturuyolar omurilikten iğne vuruyolar.ben hamileliğimi idrarda adetim geciktikten sonra 5.gün öğrendim canım.geçen hafta doktora gittim keseyi gördü doktor 6.haftaya girdik bu hafta.kısmetse 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum.canımmmm sendemi geciktin hadi allahım işallah

Bugün benimde 5.günüm. Peki test nasil cikti silikmiydi bellimiydi nasil? Ablana gecmis olsun allahim onu bebegine bagislamis. Evet normal dogum varken farkli yöntemlerle dogum yapmak bencede yanlis zaten o igne sakat bile yapa biliyormus kadinlari. Allah korusun.

napıyım canım benimde hala karnım acıyo bi değişik araştırmalarım sonunda hamileyken 9 ay bile adet görenler olduğuna ulaştım bende test alıcam yarın olmayacağını biliyorum ama bi umut işte

haklisin canim asla basimiza gelmez demiyelim biz herseyimizi garantiye alalim. Sende test yap icin rahatlasin.

X