Gebelik testi kullananlar buraya

haklisin canim önemli olan saglicakla devam etmeli. insallah bu seferki tam tutunmustur.

o karantine alinmis heryerde yasak var kara listesinde .. bizede bulasir diye ugramiyordur kaydirigubbakcemile3

evet olabılır yazılarınız bana gelmıyo sayfa atlamıyo nıye acaba bı gerı bı ılerı yapınca cevaplarınız cıkıyo bende salak gıbı beklıyom cevap yazın dıye meyersem yazmıs oluyormussunuzkaydirigubbakcemile3

biraz önce hamislerin ates tablusunu gezindim herkesinki bayaga bi farkli tam kafa karistirici. Birininki düstü artik olmaz derken ertesi gün ziplayi veriyor :uhm: bunada galiba güven olmuyor

biraz önce hamislerin ates tablusunu gezindim herkesinki bayaga bi farkli tam kafa karistirici. Birininki düstü artik olmaz derken ertesi gün ziplayi veriyor :uhm: bunada galiba güven olmuyor

evet bu ates olcme ıslemını bende arastırdım dogruda yanıt vermıye bılıyormus yuksek cıkıyo hep adet goruyosun az cıkıyo gormuyorsun suu fortel teslerde fasa fıso aslında eyer cıkıyorsa ucuzlardada cıkıyo cuma yapmıstım yok gostermıstı hassas olan goyea erken verıyo ıkıgun sonra ucuzundan yaptım cıktı. varsa ucuz pahalı farketmıyo bence kendım bızzat denedım gecen ay hamılelıgımdede hassastan yapmıstım erken yanıt vermıstı ama 1 gun sonra ucuzundan uapmıstım adayanıt vermıstı bırı 6gun once 1 5gun once

sabah test yaptım. 2. çizgi silik de olsa çıkmıştı öğlen adet olmuşum. bu nasıl oluyor anlamadım. nasıl sevinmiştim ya moralim alt üst oldu. var mı böyle bir durum yaşayan?

bunu yasamamis bir kadin zaten bulamazsin. Ya test bozuk göstermistir belkide embro tutunup düsmüstür adet ile gitmis

bu testlere hem güven olmaz hemde yinede kullanmadan edemiyoruz lmaz: ben mesela hep ayni marka test kullaniyorum. Belki bu degisik marka kullanildigi zaman illa biri birinden farkli gösterecektir. EE sen ne yapiyorsun? Yine kimsecikler yok. Haaa benim ates bu sabah 36,7 olmus CADIARZU valla aklim almadi en iyisi adet gününü beklemek

Burasi iyice öksüz kalmis :a015: yarin beklenen adet günüm, ve bende hic bir belirti yok. Normalde 2-3 gün önce karnim agrimaya baslardi testlerde zaten hep negatif cikiyordu ama bugün sanki silik cizgi gördüm yani test cizgisi belli bariz duruyor :uhm: hadi hayirlisi olsun diyelim artik adet gecmeden testlere inanmak yok :icecream:

TOPIGIMIZIN HAMISLERI

Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen
_Nur_
buket18
Footsool
Butterflyfds

BEKLEMEDE OLANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil

[U]UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR[/U]
Laubali_________7 agustos turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Demetzeynep turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun seni topiclerde goruyorum ve bugun cizgi gormussun galiba hadi hayırlısı acaba hamiş misin?? :CüvCüv::CüvCüv:

Insallah tutmustur canım guzel haberlerini bekliyorummm..:Saruboceq:

Bu arada ben bu sabah dayanamadım ovulasyon testi yaptım cunku gebelik testi almicam gunum gecmeden kendime sözüm var:)))
silik bir ikinci cizgi cıktı ve bugun adetimin 24. gunu ve ben yumurtlamamın 18 gununde gordum, acaba hala yumurtluyo olabilir miyim?

Insallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Ovalusyon testine gelince, gecen ay adetim gelene kadar ikinci cizgiyi görmüstüm hatta gün gectikce belirlenmisti (istersen profilime bak resmi ekledim)

Yumurtladigin icin cikmiyordur, normalde gebelik oldugu zamanda cikiyor. Ama tam ne kadar güvenilir bende bilmiyorum cünkü adet günüme kadar cizgi görmüstüm beklenen günde adet oldum :uhm:

hmm anladım canım bu arada fotolarına baktım Maşallah guzel ailenize insallah en yakında sizinki de cekirdek aile olur:Saruboceq:

ben oylesine yaptım ovulasyon testini cunku genelde yumurtlamadan sonra kocişle beraber olmuyorum dur bakiim dedim belki bi seyler avrdır diye.. Hakkımızda hayırlısı olsun benim pek belirtim yok acıkcası

hnımlar artık hamılelıgım allahın ıznıyle kesınlesmıstır kandegerlerım yukseldı rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallahzemuszemus laubalı sılık cızgımı gordun hadı hayırlısı ınsallah

Coook tebrik ederim canim bu sefer insallah 9 ay sonra kucagina alirsin. Darisi bizlere :icecream: benim hala umudum yok canim testlerde yanilma payi var dogrulugunu ancak adet gecince anlariz :ecrin_bebek: bugün adet günündü test sonucun kac cikti`?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…