Gebelik testi kullananlar buraya

amaaaaaaannnnn boşverrrrrrrrr
çok bilmiş o testler olsada yok diyolar olmasada yok
doktorlarada güvenemiyoruz artık kandanda hayır yok
en güzeli çocuk çıkana kadar bekleyelimkaydirigubbakcemile3

gece kusum hadi artik zivarma saati geldi.. Az daha beklesek kuslar cik cik ötmeye horoz gidaklamaya basliyacak

evet yaaa bosverelim sanki kaderimizi uyduruk bi test degistirecek degilya.. Allah verdiyse verdi vermediyse saglik olsun

kargayı söylemeyi unuttun kıs kargalar bile botlarını giyer dimikaydirigubbakcemile3
hadi bari iyi geceler herkes kocişinin yanına bakalım opuyorumnanaktan

Ben Nisan'dan beri istiyorum canım, yani teorik olarak 4 aydır, ama gecikmelerden dolayı bu 3. denememiz oldu. Öncesinde 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım ondan mıdır bilmem düzen müzen kalmadı. Artık kistten şüpheleniyorum doktora gidicem bu hafta :bbo:

Çocuğum yok, ilk bebiş olacak inşallah, olursa yani :ecrin_bebek:

Sen ne zamadır istiyosun? İlk mi olacak senin de?

Kızlaaaaaaaarrr hamileyiiimmm!!! :sm_cool:
Az önce kan testi sonucumu öğrendim, inanamıyorum hala hihoyyythihoyyyt
Demek ki uyduruk dediğimiz 5 TLlik Miratech bilmiş 31TLlik Predictor bilememişşş :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar bugun baska yere kan testı yaptırdım deger 10.36 sanırım hamıleyım dun ku de 2.81 dııı bır gunde yukselmıs paxartesı yıne yapılacak

evet dogry soyluyorsun benımkıde oyleydı ama bugun kandeyerım yukseldı hayırlı olsun canım

Gözünüz aydin kizlar. Rabbim bekletmeden verdi bebislerinizi :ecrin_bebek: darisi bizlere

kızlar bugun baska yere kan testı yaptırdım deger 10.36 sanırım hamıleyım dun ku de 2.81 dııı bır gunde yukselmıs paxartesı yıne yapılacak

Gec döllenme olmus canim. Insallah saglicakla gelir bebegin. Benim atesim bugünde düstü tam adet ölcüsüne geldi yani 2 günden gelir benim kirmizilar :gitme: gerci bu ay hicte umutlu degildim bi tutturamadik ya tuhaf oldu

Gec döllenme olmus canim. Insallah saglicakla gelir bebegin. Benim atesim bugünde düstü tam adet ölcüsüne geldi yani 2 günden gelir benim kirmizilar :gitme: gerci bu ay hicte umutlu degildim bi tutturamadik ya tuhaf oldu

saol canım belkıolmassın bak benım dun negatıftı bugun nasıl yukselmıs sasılacak sey

Gülüm benim ates ölcüsü aslaaa yanilmaz zaten ates ölcümü ile vucudumuzun her birseyini anliya biliriz. Degerine gelince suan düsük olabilir ama önemli olani 2´ye katlanmasi yani senin gebelik yeni basliyor zaten adetine 2 gün var bence sen bayaga bi hamilesin

Sende yarin sabah vucut isini ölc bak onu yorumlaya bilirim bayaga belli olur.. Ayyy kiz ne ballisin ama allahim saglicakla almanida nasip etsin..

Sende yarin sabah vucut isini ölc bak onu yorumlaya bilirim bayaga belli olur.. Ayyy kiz ne ballisin ama allahim saglicakla almanida nasip etsin..

amın ınsallah tez zamanda sanada nasıp olur hala hayretler ıcındeyım hayırlısı artık atesımı zaten hep olcuyorum sabahları 36.6 36 .8 aksamları hıc sorma 37.2 37.4 37.8 fılan ama ben suan annemdeyım kocıs rusyaya gıttı ates olcerım evde kaldı

aksamlari uyduruk ya bu atesler benimkide hep yüksek cikiyor ama sabah ölcmek lazimmis en dogrusu o zaman cikiyor. Cadiya bir kardes geliyor :icecream: bizi haberdar et gelismelerden canim.

etmemmı ıkıgun gecsın yıne kan testı yaptırıcam bu sefer hamılelıgımı kızıma soylemıcem ıyıcene yerlesene kadar cunku cook ıstıyor ılkınde hemen soyledık dustu ve cok agladı kafasında sackıran oldum hemen ertesı gunu oyuzden sekerım kan degerım yukselenene kadar bende umıtlenmıcem bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…