Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklisin canim önemli olan saglicakla devam etmeli. insallah bu seferki tam tutunmustur.
canikom f5 tusuna basinc sayfa güncelleniyor :şutarafagitti:
biraz önce hamislerin ates tablusunu gezindim herkesinki bayaga bi farkli tam kafa karistirici. Birininki düstü artik olmaz derken ertesi gün ziplayi veriyor :uhm: bunada galiba güven olmuyor
evet bu ates olcme ıslemını bende arastırdım dogruda yanıt vermıye bılıyormus yuksek cıkıyo hep adet goruyosun az cıkıyo gormuyorsun suu fortel teslerde fasa fıso aslında eyer cıkıyorsa ucuzlardada cıkıyo cuma yapmıstım yok gostermıstı hassas olan goyea erken verıyo ıkıgun sonra ucuzundan yaptım cıktı. varsa ucuz pahalı farketmıyo bence kendım bızzat denedım gecen ay hamılelıgımdede hassastan yapmıstım erken yanıt vermıstı ama 1 gun sonra ucuzundan uapmıstım adayanıt vermıstı bırı 6gun once 1 5gun once
bu testlere hem güven olmaz hemde yinede kullanmadan edemiyoruz lmaz: ben mesela hep ayni marka test kullaniyorum. Belki bu degisik marka kullanildigi zaman illa biri birinden farkli gösterecektir. EE sen ne yapiyorsun? Yine kimsecikler yok. Haaa benim ates bu sabah 36,7 olmus CADIARZU vlla aklim almadi en iyisi adet gününü beklemek[/QUOT evet canım ya onlarda kafamızı karıstırıyo ama ondan onlarsız olmuyo tabı bende ıyıyım canım evıme geldım sımdı bu kandıl temızleneyım dedım bır kuran okuyım sonra tekrar anamın yanına gıdıcem kocıs cuma gelıcek nasıpse dun abımın bılgısayarıda bozuldu artık eve gectıkce yazarım sıze bu arada herkeze hayırlı kandıller bol bol dua edın rabbım kabuletsın ınsallah
Burasi iyice öksüz kalmis :a015: yarin beklenen adet günüm, ve bende hic bir belirti yok. Normalde 2-3 gün önce karnim agrimaya baslardi testlerde zaten hep negatif cikiyordu ama bugün sanki silik cizgi gördüm yani test cizgisi belli bariz duruyor :uhm: hadi hayirlisi olsun diyelim artik adet gecmeden testlere inanmak yok :icecream:
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Ovalusyon testine gelince, gecen ay adetim gelene kadar ikinci cizgiyi görmüstüm hatta gün gectikce belirlenmisti (istersen profilime bak resmi ekledim)
Yumurtladigin icin cikmiyordur, normalde gebelik oldugu zamanda cikiyor. Ama tam ne kadar güvenilir bende bilmiyorum cünkü adet günüme kadar cizgi görmüstüm beklenen günde adet oldum :uhm:
hnımlar artık hamılelıgım allahın ıznıyle kesınlesmıstır kandegerlerım yukseldı rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallahzemuszemus laubalı sılık cızgımı gordun hadı hayırlısı ınsallah