• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Edaa59

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
133
45
18
26
Ablalarım , arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr. Dün test yapmıştım çok hafif silik gördüm diye bugün yine yaptım resimdeki gibi çıktı ve Max 10-15 dk arasinda çıktı hatta üst kapağını söktüm daha net belli oldu sizce gebelik var mıdır yarın ilk idrarla tekrarliycam testi ama 1 senedir sebepsiz çocuğumuz olmuyor bilen başına gelen var mı testi yorumlayabilir misiniz + kuruma çizgisi bu kadar çabuk çıkar mı??

Eklentiler

• IMG_20231120_174224.jpg
    IMG_20231120_174224.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 576
  • IMG_20231120_173558.jpg
    IMG_20231120_173558.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 539
Ablalarım , arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr. Dün test yapmıştım çok hafif silik gördüm diye bugün yine yaptım resimdeki gibi çıktı ve Max 10-15 dk arasinda çıktı hatta üst kapağını söktüm daha net belli oldu sizce gebelik var mıdır yarın ilk idrarla tekrarliycam testi ama 1 senedir sebepsiz çocuğumuz olmuyor bilen başına gelen var mı testi yorumlayabilir misiniz + kuruma çizgisi bu kadar çabuk çıkar mı??
Açık halinde hafif bi çizgi var gibi, yarın sabah ilk idrarla yap bi de bakalım o zaman nasıl çıkacak. İnşallah yarın daha da koyusu çıkar🙏🏼

Kapağı acık şekilde gözüküyor gölge gibi adet iniz gecikti mi

Yaa sizde gördünüz dimiii🥹🥹
Evet açık halindeki fotoğrafta bi çizgi görünüyor inşallah ilk idrarla daha koyu çıkar. Yumurtlama takibi yapmış mıydın testle falan

Evet açık halindeki fotoğrafta bi çizgi görünüyor inşallah ilk idrarla daha koyu çıkar. Yumurtlama takibi yapmış mıydın testle falan
Evet evet yapmıştım yumurtlama gününü falan degerlendirmiştik , benimde tek isteğim o 🙏🏻🙏🏻

Evet evet yapmıştım yumurtlama gününü falan degerlendirmiştik , benimde tek isteğim o 🙏🏻🙏🏻
İnşallah güzel haberini bizimle paylaşırsın🙏🏼 yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti

Çok teşekkür ederim tabii ki paylasirimmm🙏🏻 8inde yumurtlama 9u çatlama oldu 12. gün bugün
Daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir, inşallah yarın sabah daha koyusunu görüp mutluluğunuz katlansın🙏🏼 ilk idrarla daha koyu çıkacağını düşünüyorum

Daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir, inşallah yarın sabah daha koyusunu görüp mutluluğunuz katlansın🙏🏼 ilk idrarla daha koyu çıkacağını düşünüyorum
Güzel dusuncelerinizden dolayı çok çok teşekkür ederimmm 💖 1 yıldır psikolojik olarak çok yoruldum dediğiniz gibi bende yarın daha koyu çıkacağına inanmak istiyorum

Güzel dusuncelerinizden dolayı çok çok teşekkür ederimmm 💖 1 yıldır psikolojik olarak çok yoruldum dediğiniz gibi bende yarın daha koyu çıkacağına inanmak istiyorum
Çok iyi anlıyorum insan en çok isterken olmadığında yıpranıyor bi de sebepsiz yere olunca insan düşüncelerini susturamıyor. Güzel bir sabaha uyanın yarın🌸❤️

Kuruma çizgisi bu kadar kısa sürede çıkar mı peki?
Çok iyi anlıyorum insan en çok isterken olmadığında yıpranıyor bi de sebepsiz yere olunca insan düşüncelerini susturamıyor. Güzel bir sabaha uyanın yarın🌸❤️
Güzel kalbinizden öperim çok teşekkürler 🌸🩷

Kuruma çizgisi bu kadar kısa sürede çıkar mı peki?

Güzel kalbinizden öperim çok teşekkürler 🌸🩷
Bu kadar kısa sürede kuruma çizgisinin çıkacağını düşünmüyorum 10-15dk demişsin çünkü, zaten ilk 10-15dkyı baz alın diyor çoğu test. Belki de daha beta yeni salgılanmaya başladığı için bu kadar siliktir

Canım testin markası ne. Bu şekilde genelde yanılıyor. İnşallah sendeki doğrudur ama 2 kez böyle olay başıma geldi ve yıkılmıştım. Benim dd -5 ay oldu sebepsiz olmuyor. İnşallah senin tutmuştur 🙏🏼 dayanamıyorsan erken gebelik testi yapabilirsin sabahı beklemeden :)

Canım testin markası ne. Bu şekilde genelde yanılıyor. İnşallah sendeki doğrudur ama 2 kez böyle olay başıma geldi ve yıkılmıştım. Benim dd -5 ay oldu sebepsiz olmuyor. İnşallah senin tutmuştur 🙏🏼 dayanamıyorsan erken gebelik testi yapabilirsin sabahı beklemeden :)
Şu test canım nette araştırdım ama %90lık kesim guvenilir test demiş umarım doğru sonuç göstermiştir 🙏🏻 sizde en yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah 🌸

Eklentiler

• IMG_20231120_193233.jpg
    IMG_20231120_193233.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 473
Back