Gebelik testi için gün sayanlar

Yumurtlamamdan 5 gün önce falan adet ağrısı gibi ağrı çektim sanırım yumurtlamaydi takvime göre yarın yumurtlamam ama doğru mu bilmiyorum. Şimdi akıntım var
Benım yumurtlamadan önce oldu tahmınen ve kendımce oo yumurtlamaya var daha mümkün değil şüpheli dıyorum ama yumurtlamadan önce olan megersem tutma şansı yüksek oluyormus sancılar aralıkla oldu ama sıklastıgı evre son 1 hafta aralıklarla oluyor adet olacak gibi bı agrı genellikle sol taraf bazen ıkısı birden hıssedıyorum yumurtalık agrısı olduğunu

Akıntı oluyor yumurtlama zamanı ve hamılelıkte de oluyormus

Ay ben değerlendirdim belli olmaz takvim diye inşallah dediğin gibidir

bunda var adetine kaç gün kala yaptın benimde 5 günüm var

Buda ıkı gün kalaydı ama benım aklımı dr çok karıştırdı hcg düşük suphelı vs dıye

Eklentiler

• FF4910B5-FF8B-49A5-B8D2-32414489BF29.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 100
benim adetim 3 gün gecikince böyle köyü çıkmıştı
Salı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmem

Salı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmem
Doğru dwmiş ama kuzum 3000 ve üstü kese görünüyor diye hatırlıyorum. Ben 1503 çıktığı halde haftaya dwmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…