Yani kılo değildi ödem şişlik olduPeki sizin o ilk yaptığınız testlerde belirtileriniz var mıydı???
Olsun sonuç güzel olsun da beklerizOhoo benim bat 21 nde cook var
Yumurtlamamdan 5 gün önce falan adet ağrısı gibi ağrı çektim sanırım yumurtlamaydi takvime göre yarın yumurtlamam ama doğru mu bilmiyorum. Şimdi akıntım varOlsun sonuç güzel olsun da bekleriz
Benım yumurtlamadan önce oldu tahmınen ve kendımce oo yumurtlamaya var daha mümkün değil şüpheli dıyorum ama yumurtlamadan önce olan megersem tutma şansı yüksek oluyormusYumurtlamamdan 5 gün önce falan adet ağrısı gibi ağrı çektim sanırım yumurtlamaydi takvime göre yarın yumurtlamam ama doğru mu bilmiyorum. Şimdi akıntım var
Erken gebelık testi adete son 1 gün kala sonuç verır mı acaba yüzde kaç doğruluk payı olur
[/QUOT
Ay ben değerlendirdim belli olmaz takvim diye inşallah dediğin gibidirBenım yumurtlamadan önce oldu tahmınen ve kendımce oo yumurtlamaya var daha mümkün değil şüpheli dıyorum ama yumurtlamadan önce olan megersem tutma şansı yüksek oluyormussancılar aralıkla oldu ama sıklastıgı evre son 1 hafta aralıklarla oluyor adet olacak gibi bı agrı genellikle sol taraf bazen ıkısı birden hıssedıyorum yumurtalık agrısı olduğunu
Amin insallah allah razi olsunAmininş tez zamanda hayırlı sağlıklı bebiş haberlerini alırız inş
enson gönerdiğinde var gibiKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
bunda var adetine kaç gün kala yaptın benimde 5 günüm var3. Resimde hafif bı siliklik var ama sudan yanlış vermıs olmasın diye ümitlendirmek istemıyorum aslında ama olma olasılığı var tabı test ıcın erken henüz 7 gün var daha ben 5 gün kala yaptığın da nianca ılk defa silik çıkmıştı 7 gün önce negatifti 5 gün kala ilk çıkan silik buydu
bunda var adetine kaç gün kala yaptın benimde 5 günüm var
yok canım o yükselir hcg baya köyüzleşmişBuda ıkı gün kalaydı ama benım aklımı dr çok karıştırdı hcg düşük suphelı vs dıye
yükselir hcg yavaş yavaş testin baya koyuBuda ıkı gün kalaydı ama benım aklımı dr çok karıştırdı hcg düşük suphelı vs dıye
benim adetim 3 gün gecikince böyle köyü çıkmıştıBuda ıkı gün kalaydı ama benım aklımı dr çok karıştırdı hcg düşük suphelı vs dıye
Salı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmembenim adetim 3 gün gecikince böyle köyü çıkmıştı
bencede gitme adamgibi bakmadise başkasına gitSalı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmem
Doğru dwmiş ama kuzum 3000 ve üstü kese görünüyor diye hatırlıyorum. Ben 1503 çıktığı halde haftaya dwmişlerdiSalı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmem
Regle 2 gün kala mı yaptınız Ya da regl gününüzde misinizBuda ıkı gün kalaydı ama benım aklımı dr çok karıştırdı hcg düşük suphelı vs dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?