Gebelik testi için gün sayanlar

Doğru dwmiş ama kuzum 3000 ve üstü kese görünüyor diye hatırlıyorum. Ben 1503 çıktığı halde haftaya dwmişlerdi
1500 dedi kadın dr da işte hastane giriş danışmasında ayaküstü baktı degere belki bi şikayetim var yanı hıc bısey sormadı

Sadece bakıp sordu salı günü geldim kontrol deyince 23,7 di dedim oda o gün yaptığın teste bakıp normal %60 artması bekleniyor dedi Eylül 12 si gibi gelin kese o zaman görünür 1500 üstü olması lazım dedi o kadar

Gerçi çok yazı okudum suan hiç bişey belli değil değerler normal sadece kese görünecek vs sonra 20 Li haftalarda garantileniyor bebek vss gibi artık kafamı rahatlattım olursa kısmet zaten planlı bişey de değil olursa hayırlısı ıle olsun Bekleyip göreceğiz

Ayak üstü bakarken sancım vardı hafıften yumurtalık da ama normal baktım ilgisiz söylemedim bile

Salı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmem
Doktor doğru söylemiş kese kandaki değeri 3000 bulunca görünüyor ben doktora gitmeden 4 gün önce 11.584 kandaki değerim kese ve pirinç tanesi kadar bebeği görebildi kalp atışları için ileri tarih gün verdi .siz değerleriniz 2 günde bir kan testi vererek takip edin 3000 çıkınca doktora gittiğinde kese görünecektir

10 gün sonra felan gitmeyi düşünüyorum başka bi doktora

Yavaş yavaş yükselişte o zaman siz yinede dikkat ediniz kendinizi moraliniz yüksek olsun
Dr normal dedi yükselişe az mı dedim yok %60 larda zaten olması yeterli dedi.
ki ben artık düşünmüyorumtelefondan oyuna falan verdım kendımı

Normal kendi doktorunuz yok mu yoksa hiç ilgilenmedi mi sizinle
Kendi dr um olmaya hak kazanamadı yanı zaten iyi olsaydıda başka dr var eşimin tanıdığı güvenılır ona gideceğiz tüm süreç boyunca o yüzden şikayet etme gereği bile duymadım ayak üstü bakmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…