Yok valla danışmanın oraya gelmıs çayla odaya bıle çıkmaya erindi şikayet etcektik vazgeçtim aman dedım bi daha gelmem parasını da verıyoruz ama iştebencede gitme adamgibi bakmadise başkasına git
1500 dedi kadın dr da işte hastane giriş danışmasında ayaküstü baktı degere belki bi şikayetim var yanı hıc bısey sormadıDoğru dwmiş ama kuzum 3000 ve üstü kese görünüyor diye hatırlıyorum. Ben 1503 çıktığı halde haftaya dwmişlerdi
Salı günü regl e 5 gün vardı pazar 1 gün kalmıştı bugün normalde regl günü programa göreRegle 2 gün kala mı yaptınız Ya da regl gününüzde misiniz
Yanı 5 gün kala 23,7 beta hcg 1 gün kala tekle 304,7 çıktıRegle 2 gün kala mı yaptınız Ya da regl gününüzde misiniz
Doktor doğru söylemiş kese kandaki değeri 3000 bulunca görünüyor ben doktora gitmeden 4 gün önce 11.584 kandaki değerim kese ve pirinç tanesi kadar bebeği görebildi kalp atışları için ileri tarih gün verdi .siz değerleriniz 2 günde bir kan testi vererek takip edin 3000 çıkınca doktora gittiğinde kese görünecektirSalı 23,7 di dün 304,7 olmus da dr çay almış odaya bıle geçmedi özel hastane suan gözükmez bakmaya gerek yok değerlerin normal 12 si gibi gel dedi bi daha o hastaneye gitmem
10 gün sonra felan gitmeyi düşünüyorum başka bi doktoraDoktor doğru söylemiş kese kandaki değeri 3000 bulunca görünüyor ben doktora gitmeden 4 gün önce 11.584 kandaki değerim kese ve pirinç tanesi kadar bebeği görebildi kalp atışları için ileri tarih gün verdi .siz değerleriniz 2 günde bir kan testi vererek takip edin 3000 çıkınca doktora gittiğinde kese görünecektir
Yavaş yavaş yükselişte o zaman siz yinede dikkat ediniz kendinizi moraliniz yüksek olsunYanı 5 gün kala 23,7 beta hcg 1 gün kala tekle 304,7 çıktı
Normal kendi doktorunuz yok mu yoksa hiç ilgilenmedi mi sizinle10 gün sonra felan gitmeyi düşünüyorum başka bi doktora
Benim 24 Ağustos adet günümdü doktora 5 Eylül de gittim ama kan değerlerimi 2 gün arayla takip ettim10 gün sonra felan gitmeyi düşünüyorum başka bi doktora
Siz de gebe misinizBenim 24 Ağustos adet günümdü doktora 5 Eylül de gittim ama kan değerlerimi 2 gün arayla takip ettim
Evet 5+6 hamileyimSiz de gebe misiniz
Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsinEvet 5+6 hamileyim
Teşekkür ederim tüm anne adayları sağlıklı hamilelik geçirsin sağlıklı bebek dünyaya getirsinAllah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin
Dr normal dedi yükselişe az mı dedim yok %60 larda zaten olması yeterli dedi.Yavaş yavaş yükselişte o zaman siz yinede dikkat ediniz kendinizi moraliniz yüksek olsun
Kendi dr um olmaya hak kazanamadıNormal kendi doktorunuz yok mu yoksa hiç ilgilenmedi mi sizinle
benimde adetime 4 gün kaldı acaba normal gebelik testimi alsam erken gebelik testimi alsam sizce hangisi doğru sonuç verirkiadete 5 gün kalaydı
Erken gebelik al diğerinde çıkmazbenimde adetime 4 gün kaldı acaba normal gebelik testimi alsam erken gebelik testimi alsam sizce hangisi doğru sonuç verirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?