Hadi hayırlısı inş hayırlı güzel haberler alırsınızBenim yumurtlama gününde geri çekilmeyle 2 kez ilişki oldu canım 14'ünü bekliyorum
Stres yapmayın sakın en başta düşmanımız o hayırlısı ne ise o olsun söylenip duralım benceMerhaba gebe adayları
Oncelıkle umarım kırıcı bır konu acmamısımdır( bir kaç yorum gördüm üzüldüm açıkçası Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın)
Konuyu açma nedenim ise test için sabırsızlanan kaç kişiyiz muallak da bekleyen kan ve idrar testi tam çıkmamış veya adeti henüz gelmemiş eli kulagında bekleyen kaç kişi
Benım beklenmeyen şüpheli bir durumum olduğu İçin hem heyecanla hemde muallakta sabırsız sekılde bekliyorum malum pazar günü özel hastanede kapalıdır test için gidemiyorum regl e son 1 gün kaldı tüm benzer belirtiler var (kan testi salı günü dr dediği şüpheli 27.3 ve idrar silik çıkıyor )
Belki biraz sohbet ederiz sıkıldım beklerken stres yapamaya basladım
Bata 9 gun var 15 eylül beklemedeyim hayirlarla ınşallah hepimiz iyi güzel haberler aliriz inşallah aminnnMerhaba gebe adayları
Oncelıkle umarım kırıcı bır konu acmamısımdır( bir kaç yorum gördüm üzüldüm açıkçası Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın)
Konuyu açma nedenim ise test için sabırsızlanan kaç kişiyiz muallak da bekleyen kan ve idrar testi tam çıkmamış veya adeti henüz gelmemiş eli kulagında bekleyen kaç kişi
Benım beklenmeyen şüpheli bir durumum olduğu İçin hem heyecanla hemde muallakta sabırsız sekılde bekliyorum malum pazar günü özel hastanede kapalıdır test için gidemiyorum regl e son 1 gün kaldı tüm benzer belirtiler var (kan testi salı günü dr dediği şüpheli 27.3 ve idrar silik çıkıyor )
Ya bu 5 tl satılandan sanmıyorum ben alsam hep P harfi ile başlayan marka var şuan aklımda değil ama onlar sonuçları net çıkarıyor bana göreErken gebelık testi adete son 1 gün kala sonuç verır mı acaba yüzde kaç doğruluk payı olur
Verir canım netErken gebelık testi adete son 1 gün kala sonuç verır mı acaba yüzde kaç doğruluk payı olur
İnşallah beklemek çok zor benım adımaBata 9 gun var 15 eylül beklemedeyim hayirlarla ınşallah hepimiz iyi güzel haberler aliriz inşallah aminnn
Ben aldım 5 tllik 3 tane silik net çıksa dicem tmm ya oldu galıbaYa bu 5 tl satılandan sanmıyorum ben alsam hep P harfi ile başlayan marka var şuan aklımda değil ama onlar sonuçları net çıkarıyor bana göre
Eczaneye gideceğim birazdan almak için işte silik çıkarsa boşu boşuna o kadar yol gideceğimVerir canım net
Ama idrarını en az 4 saat tutman lazimEczaneye gideceğim birazdan almak için işte silik çıkarsa boşu boşuna o kadar yol gideceğim
Regle kaç gününüz var demiştinizBen aldım 5 tllik 3 tane silik net çıksa dicem tmm ya oldu galıba
Normalde programa göre yarın gecen ay 9 unda başlamıştı ama 29. Gün benım regl sürem ortalama öyle bısey tan terimleri bılmıyorumRegle kaç gününüz var demiştiniz
Çok hafif daha başlangıç pembeliği görüyorum bi yarın tekrar deneyiniz bence bide kan verseniz daha net sonuç alırsınız hayırlısı diyelimKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
Çok üzgünüm ama ben göremedım çizgi resım kalıtesınden olabılır benım testler geçen hafta negatifti tüm belirtiler var bu hafta yenı yenı silik çıkmaya başladıKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
Allahim insallah bana da nasip eder senin gibi bu sekikde beklemeyi buyuk bi heyecanla allahim hakkinda hayirkisini nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallahMerhaba gebe adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?