Gebelik testi için gün sayanlar

Allahim insallah bana da nasip eder senin gibi bu sekikde beklemeyi buyuk bi heyecanla allahim hakkinda hayirkisini nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Amin inş tez zamanda hayırlı sağlıklı bebiş haberlerini alırız inş

Kahve içmeyi seviyorsanız şuanlık içmemenizi söylerim kızlar biliyorsunuz kafein çok zararlı içeçeksenizde kafeinsiz için söyleyim aklımda kalmasın kahveci olduğum için doktor bu konuda yasak getirdi bana gebe daha değilim daha 5 gün var

Toptan gebelik testi almıştım geçen ay uyguna geldi diye. Adetime 5 gün kala başladım yapmaya ve bin pisman oldum. Adetim 1 gün gecikmişti ve belirtilerim vardi hatta gelmeden 2 gün önce çok hafif bi leke vurmuştu kendimi hamile sanıyordum testte cikmasa daa. O yüzden artık asla test alıp erken den yapmıyorum. Psikoljik olarka çok çöktüm. Allah hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese

Kızlar bir şey sorabiliri miyim çatlatma iğnesi yapanız var mı ? Ben yaklaşık 5 ay olucak doktora gidip gelmemle iğne olup duruyorum bi tık yok progestan kullanıyorum folic asit bide benim gibi durumda olan var mı ?

Siz yolu yarılamışsınız bence 27, 4 artar inşallah merak etmeyin. Bence kan testi verin idrar testi yerine artmış mı ona göre içiniz rahat eder. Benim yumurtlamanın 8. Günü bakalım daha çok var kısmet artık

Kızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
Benimde 9günüm var erken yapmisin bi kac gün daha beklersen iyi olur

Benimde 9günüm var erken yapmisin bi kac gün daha beklersen iyi olur
Burda okudum da bi kaç arkadaş öğrenmiş 1 hafta kala.. Bende acaba olur mu dedim. Bendeki test biraz daha belirgin. Birde şu damlattim yine de görüyorum. Beklentim yok açıkçası tüp bebek için randevumuzu aldık 4 sene oldu negatif görmek beni üzmüyor artık

Aradım hastane telefona bakmadı

Hayirlisi olsun hakkimizda sabir ve tevekkül

Eczaneye diye çıktım nöbetçi en yakın eczane benım ilk gittiğim özel hastane acil dibinde tekrar fıyat sordum 25 TL aldılar kontrolüm varmış (bı oncekı 140-150 arası bıseydı) ıdrar testı alana kadar kan tahlili yaptırdım ultrasonda bakacaklar

Ben çok sevıyorum bana salı günü tüm sevdıgım şeylere yasak dedi daha kesınlesmeden

Gittim verdım bakalım 5 de sonucu alıp dr a gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…