- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
Ben 6 gün kala yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim 29 çıktı şuan hamileyim
hayırlı olsun benımde salı 27,3 çıktı bugün yine kan verdım bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 gün kala yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim 29 çıktı şuan hamileyim
Yaaaaaa inşallah sizinde mı öyle oldu yoksa![]()
Hayırlı olsun ben şuan 5+5 hamileyimhayırlı olsun benımde salı 27,3 çıktı bugün yine kan verdım bakalım![]()
Masallah sağlıkla büyüsün inşallahHayırlı olsun ben şuan 5+5 hamileyim
Doğurgan dönem 19-25 Ağustos yazıyor 24 ü yumurtlama yazıyor programda ama benım ki tamamiyle kısmet yanı tahmınen yumurtlama öncesi olducanım yumurtlamadan yada çatlamadan kaç gün geçti biliyo msusun ?
Amin Allah olmayana isteyene de nasip etsinAmin teşekkür ederim bütün herkesin bebeği sağlıkla büyüsün
Benım de reglden 7 gün önce atmasaydım resmini çekerdim yoktu bıldıgınSizin bayağı belliymis maşallah.. benimki hayalet gibi
Umut oldunuz bana inşallah bende doğru görüyorumdurBenım de reglden 7 gün önce atmasaydım resmini çekerdim yoktu bıldıgın5 gün kala silik çıkmalar başladı
Bende bugün kuymak yaptım çok isteyerek.yiyemedim geri . eşimde niye yemiyosun dedi .o an bende hamilemiyim lan dedim icimdenAdetten 15 gün önce göğüs hassasiyeti,koku duyusu son zamanlarda sık wc ihtiyacı ve 2 gün önce çok sevdiğim sosis soslu yiyemeden süphelenmemın en büyük sebeblerinden
Hayırlı olsun ben şuan 5+5 hamileyim
Peki sizin o ilk yaptığınız testlerde belirtileriniz var mıydı???Benım de reglden 7 gün önce atmasaydım resmini çekerdim yoktu bıldıgın5 gün kala silik çıkmalar başladı
Diğer belirtiler yok amaAdetten 15 gün önce göğüs hassasiyeti,koku duyusu son zamanlarda sık wc ihtiyacı ve 2 gün önce çok sevdiğim sosis soslu yiyemeden süphelenmemın en büyük sebeblerinden
Benim de hiç belirtim yoktu şuan da yok bebek ve kese görmeme rağmenhamilelik belirtim yokPeki sizin o ilk yaptığınız testlerde belirtileriniz var mıydı???
Sonuç açıklandımııEczaneye diye çıktım nöbetçi en yakın eczane benım ilk gittiğim özel hastane acil dibinde tekrar fıyat sordum 25 TL aldılar kontrolüm varmış (bı oncekı 140-150 arası bıseydı) ıdrar testı alana kadar kan tahlili yaptırdım ultrasonda bakacaklar![]()
Göğüs hassasiyeti vardı en belirgin bırde kılo verırken birden kılo almaya başladımPeki sizin o ilk yaptığınız testlerde belirtileriniz var mıydı???
Kan testi yaptırdım dr ayaküstü baktı 1500-2000 olmadan kese gözükmez dedi 304,7 olmus beta hcgSonuç açıklandımıı![]()