• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Eklentiler

• 53142915-CDB7-47A1-B6F3-DD56F033BC0A.webp
    53142915-CDB7-47A1-B6F3-DD56F033BC0A.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 109
canım yumurtlamadan yada çatlamadan kaç gün geçti biliyo msusun ?
Doğurgan dönem 19-25 Ağustos yazıyor 24 ü yumurtlama yazıyor programda ama benım ki tamamiyle kısmet yanı tahmınen yumurtlama öncesi oldu 🤷🏻‍♀️

Yani 15 i ile 23 ü arası gibi bişey tam günü hatırlamıyorum cünkü planlı bişey değildi 🤷🏻‍♀️

Adetten 15 gün önce göğüs hassasiyeti,koku duyusu son zamanlarda sık wc ihtiyacı ve 2 gün önce çok sevdiğim sosis soslu yiyemeden süphelenmemın en büyük sebeblerinden
Bende bugün kuymak yaptım çok isteyerek.yiyemedim geri . eşimde niye yemiyosun dedi .o an bende hamilemiyim lan dedim icimden

Adetten 15 gün önce göğüs hassasiyeti,koku duyusu son zamanlarda sık wc ihtiyacı ve 2 gün önce çok sevdiğim sosis soslu yiyemeden süphelenmemın en büyük sebeblerinden
Diğer belirtiler yok ama ☺️

Benim 14 Eylül ama ben 7 gün geçene kadar test falan yapmam. Daha önce 5 gün geciktiği de oldu 😅 Sinir oluyorum vücuduma.

Eczaneye diye çıktım nöbetçi en yakın eczane benım ilk gittiğim özel hastane acil dibinde tekrar fıyat sordum 25 TL aldılar kontrolüm varmış (bı oncekı 140-150 arası bıseydı) ıdrar testı alana kadar kan tahlili yaptırdım ultrasonda bakacaklar 😅
Sonuç açıklandımıı 🙃

Back