Benım ki kaset ucuz testte sılık çıktı ama herkes bir olmayabılır istersen erken gebelık testi de al hatta ben ucuz testi sabah ilk idrarla yapmamaktayım öğlen mi ne yapmıştımbenimde adetime 4 gün kaldı acaba normal gebelik testimi alsam erken gebelik testimi alsam sizce hangisi doğru sonuç verirki
5 gün kalaBenım ki kaset ucuz testte sılık çıktı ama herkes bir olmayabılır istersen erken gebelık testi de al hatta ben ucuz testi sabah ilk idrarla yapmamaktayım öğlen mi ne yapmıştım
yada bekleyecem zaten 9 aylık kızım var ilki değil ama insan yinede heyecanlanıyorBenım ki kaset ucuz testte sılık çıktı ama herkes bir olmayabılır istersen erken gebelık testi de al hatta ben ucuz testi sabah ilk idrarla yapmamaktayım öğlen mi ne yapmıştım
Bende test yapmaya korkuyorum artıkErken gebelik al diğerinde çıkmaz
Korkulacak birşey yok hamilelik varsa da yoksada erken öğreniyorsun .acaba hamilemiyim deyip hergün kendimizi soru işaretleriyle sorgulamaktansa beklemektense yapıp öğrenmek mantıklıBende test yapmaya korkuyorum artık
Test yaptım negatif çıktı bu ayda erken gebelik testi yaptım ve bata 4 gün varKorkulacak birşey yok hamilelik varsa da yoksada erken öğreniyorsun .acaba hamilemiyim deyip hergün kendimizi soru işaretleriyle sorgulamaktansa beklemektense yapıp öğrenmek mantıklı
İnşallah en yakın zamanda testin pozitif olduğunu görürsünTest yaptım negatif çıktı bu ayda erken gebelik testi yaptım ve bata 4 gün var
slm kızlar bende bekleyenlerden ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparak denedim benımde 15 eylül tetst günüm inşallah tutunmuştur. bende sabırsız olanlardanımBata 9 gun var 15 eylül beklemedeyim hayirlarla ınşallah hepimiz iyi güzel haberler aliriz inşallah aminnn
Inşallah hepimizideslm kızlar bende bekleyenlerden ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparak denedim benımde 15 eylül tetst günüm inşallah tutunmuştur. bende sabırsız olanlardanım
İnşallahslm kızlar bende bekleyenlerden ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparak denedim benımde 15 eylül tetst günüm inşallah tutunmuştur. bende sabırsız olanlardanım
Bende de öyle başlamıştı adet olacak gibi ara ara oluyorbende regli belirtisi gibi karın ağrısı başladı yaaa uff :S sizde durumlar nasıl kızlar kaç gün kaldı
Benım geçti regl hamileyim bakalım daha kese yoktu pazartesi gideceğim kese içinbende regli belirtisi gibi karın ağrısı başladı yaaa uff :S sizde durumlar nasıl kızlar kaç gün kaldı
hayırlı olsun canım tebrık ederim belirti yaşadın mı peki regli olacak gibi hayırlısı nile kesesıni de görüp kalp atışını da duy inşallahBenım geçti regl hamileyim bakalım daha kese yoktu pazartesi gideceğim kese için
Öncelikle hayırlı olsun canım kaç günün geçti test pozitif çıktıBenım geçti regl hamileyim bakalım daha kese yoktu pazartesi gideceğim kese için
İnş çok sağol canım göğüs hassasiyeti var bırde regl olcak gibi sancılar oluyor hafıf aradahayırlı olsun canım tebrık ederim belirti yaşadın mı peki regli olacak gibi hayırlısı nile kesesıni de görüp kalp atışını da duy inşallah
Benım salı günü cıkmıstı regl den 5 gün önce 7 Eylül regl di olmadımÖncelikle hayırlı olsun canım kaç günün geçti test pozitif çıktı
peki canım göğüs hassasıyetının yumurtlamndan kaçgun sonra başladı yada regline kaçgun varkenİnş çok sağol canım göğüs hassasiyeti var bırde regl olcak gibi sancılar oluyor hafıf arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?