Ohhh en güzeli iyi yapmışsınızEczaneye diye çıktım nöbetçi en yakın eczane benım ilk gittiğim özel hastane acil dibinde tekrar fıyat sordum 25 TL aldılar kontrolüm varmış (bı oncekı 140-150 arası bıseydı) ıdrar testı alana kadar kan tahlili yaptırdım ultrasonda bakacaklar
Hadi hayırlısı canımGittim verdım bakalım 5 de sonucu alıp dr a gideceğim
Eşimde o dr ü istemıyor başka dr a gideceğiz aceleme etme diyor şimdi söyledim ne oldu biliyormusun diye sabırla dinliyor valla beniHadi hayırlısı canım
Sen öğren artışı hoşunuza gitmezse başka doktor seçersin canım. Ben öyle yqpmıltım kızımdaEşimde o dr ü istemıyor başka dr a gideceğiz aceleme etme diyor şimdi söyledim ne oldu biliyormusun diye sabırla dinliyor valla beni
Başka dr var bildiği çok sevdıgı onu istiyor benım yerıne doktoru seçiyorSen öğren artışı hoşunuza gitmezse başka doktor seçersin canım. Ben öyle yqpmıltım kızımda
HamilesinKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
3. Resimde hafif bı siliklik var ama sudan yanlış vermıs olmasın diye ümitlendirmek istemıyorum aslında ama olma olasılığı var tabı test ıcın erken henüz 7 gün var daha ben 5 gün kala yaptığın da nianca ılk defa silik çıkmıştı 7 gün önce negatifti 5 gün kala ilk çıkan silik buyduKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
Hayırlı olsun3. Resimde hafif bı siliklik var ama sudan yanlış vermıs olmasın diye ümitlendirmek istemıyorum aslında ama olma olasılığı var tabı test ıcın erken henüz 7 gün var daha ben 5 gün kala yaptığın da nianca ılk defa silik çıkmıştı 7 gün önce negatifti 5 gün kala ilk çıkan silik buydu
Belirtileriniz nelerMerhaba gebe adayları
Oncelıkle umarım kırıcı bır konu acmamısımdır( bir kaç yorum gördüm üzüldüm açıkçası Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın)
Konuyu açma nedenim ise test için sabırsızlanan kaç kişiyiz muallak da bekleyen kan ve idrar testi tam çıkmamış veya adeti henüz gelmemiş eli kulagında bekleyen kaç kişi
Benım beklenmeyen şüpheli bir durumum olduğu İçin hem heyecanla hemde muallakta sabırsız sekılde bekliyorum malum pazar günü özel hastanede kapalıdır test için gidemiyorum regl e son 1 gün kaldı tüm benzer belirtiler var (kan testi salı günü dr dediği şüpheli 27.3 ve idrar silik çıkıyor )
Belki biraz sohbet ederiz sıkıldım beklerken stres yapamaya basladım
canım yumurtlamadan yada çatlamadan kaç gün geçti biliyo msusun ?3. Resimde hafif bı siliklik var ama sudan yanlış vermıs olmasın diye ümitlendirmek istemıyorum aslında ama olma olasılığı var tabı test ıcın erken henüz 7 gün var daha ben 5 gün kala yaptığın da nianca ılk defa silik çıkmıştı 7 gün önce negatifti 5 gün kala ilk çıkan silik buydu
Ben 6 gün kala yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim 29 çıktı şuan hamileyimYaaaaaa inşallah sizinde mı öyle oldu yoksa
Bence hamilesinYaaaaaa inşallah sizinde mı öyle oldu yoksa
Bende yarın vereceğim inşallah doğru görmüşsünüzdürBen 6 gün kala yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim 29 çıktı şuan hamileyim
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum ☺Hayırlı olsunyarın kan vereceğim varsa düşük de olsa çıkar sanırım.
Adetten 15 gün önce göğüs hassasiyeti,koku duyusu son zamanlarda sık wc ihtiyacı ve 2 gün önce çok sevdiğim sosis soslu yiyemeden süphelenmemın en büyük sebeblerindenBelirtileriniz neler
Programda yazan var hıc beklediğim planladığım bişey değilcanım yumurtlamadan yada çatlamadan kaç gün geçti biliyo msusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?