- 23 Eylül 2020
- 62
- 13
- 3
- 23
Benim iki kizda tup bebek ikisi arasinds dogal gebe kaldim dustu bu ay macunq baslamistim belki ise yarar diye faydasini goren cok ama cikmadiNiye böyle oluyor ya acaba tüplerimiz filan mı kapalı nedir yani olmuyır bildiğin..
Arada oldu ıse bence yıne olur umıdınızi kaybetmeyinBenim iki kizda tup bebek ikisi arasinds dogal gebe kaldim dustu bu ay macunq baslamistim belki ise yarar diye faydasini goren cok ama cikmadi
Ah insallah bebegim vefat ettikten sonra daha cok istiyorum olsun diyeArada oldu ıse bence yıne olur umıdınızi kaybetmeyin
Olur inşallah Allah’dan Ümit kesılmezAh insallah bebegim vefat ettikten sonra daha cok istiyorum olsun diye
Hayırlı olsun canım benim ❤Konuya yazan hanımlar durumlar nedir güncelll
Biz 6+5 olduk
Darısı basınıza inşallahHayırlı olsun canım benim ❤
Benım 5 gün kala çıktı gec döllenmede gecınce de cıkıyorKızlar merhaba, bat'a 6 gün var. Testi 2 gün kala yapsam çıkar mı acaba varsa?
Evet iliski uzerinden 11 gün geçti, yarın da bekliyim pazartesi test yapayım öyleyse. Hayırlı olsun bebeğinizBenım 5 gün kala çıktı gec döllenmede gecınce de cıkıyorilişki üstünden 10-12 gün geçtiğinde test yapılıyor genelde
Amin inşallah sizin de vardır hayırlısıyla kucağınıza alırsınızEvet iliski uzerinden 11 gün geçti, yarın da bekliyim pazartesi test yapayım öyleyse. Hayırlı olsun bebeğiniz
İnşallah. Sizde sağlıcakla alin kucağınıza.Amin inşallah sizin de vardır hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Ben 5 gün kala öğlen yapmıştım benım silik çok hafif çıktı ama sıvı tüketimi hcg mıktarını seyreltıgı ıcın çıkmıyor sabah ılk idrarla yapılan testler daha sağlıklı 5 tllık kaset test alın 2 tane bırını şimdi deneyin çıkmaz ise yarın sabah da yapınİnşallah. Sizde sağlıcakla alin kucağınıza.
Bir de test bat öncesi yapılıyor ya , ilk idrarla yapmak daha mı iyi olur siz ilk idrarla mı yaptınız?
Teşekkür ederim.Ben 5 gün kala öğlen yapmıştım benım silik çok hafif çıktı ama sıvı tüketimi hcg mıktarını seyreltıgı ıcın çıkmıyor sabah ılk idrarla yapılan testler daha sağlıklı 5 tllık kaset test alın 2 tane bırını şimdi deneyin çıkmaz ise yarın sabah da yapın
Ben 1 hafta oncesınden yaptığım da hep negatifdi erken gebelık testi dahil
Ne demek güzel haberınızı paylaşın lütfenTeşekkür ederim.
İnşallah paylaşmak nasip olurNe demek güzel haberınızı paylaşın lütfen ❤
İlaçla inşallah ben olduğunu hissediyorum bilmiyorum inşallah yanılmıyorumdurİnşallah paylaşmak nasip olur
Ayy ne güzel böyle duymak.. pazartesi test yapıp paylasacagimİlaçla inşallah ben olduğunu hissediyorum bilmiyorum inşallah yanılmıyorumdur
Bekliyorum sabırsızlıklaAyy ne güzel böyle duymak.. pazartesi test yapıp paylasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?