Ama ne yapalım yani sonuçta bebek istiyoruz dimi araştırmaya başlamak iyidirŞunu yapan tek ben değilmişim aşırı mutluyum şu ançocuk düşünmediğim zaman bile ara ara bakıyordum geleceğe yatırım diye
Negatifi görünce ister istemez moralim bozuldu bu ay kendimi çok farklı hissetmiştim. Sanırım adet oncesi testte çıkanlar erken yumurtlayanlarmis ben döngünün tam ortasında yumurtladım. Bakalım cuma yi bekleyeyim. Bat cuma günü. Cuma eğer varsa çıkar mı canım cumartesi mi yapsam?Canım niye moralini bozuyorsun ki geçtikten sonra bile testi negatif çıkan ama aslında hamile olanlar var
Bende bu ay farklı hissediyorum ama bakalım hayırlısı benim her sene Eylül Ekim gibi gecikiyor.Negatifi görünce ister istemez moralim bozuldu bu ay kendimi çok farklı hissetmiştim. Sanırım adet oncesi testte çıkanlar erken yumurtlayanlarmis ben döngünün tam ortasında yumurtladım. Bakalım cuma yi bekleyeyim. Bat cuma günü. Cuma eğer varsa çıkar mı canım cumartesi mi yapsam?
Bende bu ay farklı hissediyorum ama bakalım hayırlısı benim her sene Eylül Ekim gibi gecikiyor.
Bchg konsantrasyonuna bağlı pozitif çıkıp çıkmaması. Doktorlar genelde 4-5 gün bekleyin diyorlar, hormon ilk zamanlar testte çıkmayacak kadar düşük olabiliyormuş, kişiden kişiye değişiyormuş ve sabah ilk idrarla test yapmak daha iyiymiş
Testler genelde 20 ve üstünü görüyor baksana beşinci haftada bile hcg 20 olabiliyor
AminEn iyisi beklemek evet bugun test alsam almasam cok ikilem de kaldim varsa bile cikmayacaktir bekle dedim de iste ...bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda hayirlisiyla bebeklerimiz tutunmuştur:) senin bat ne zaman canim
6 gün öncesinden vermiştim 8 haftalık bebeğimi 3 gün önce kaybettim kalbi durdu kürtaj oldummerhaba hayırlı olsun:) kaç gün öncesinden kan verdiniz?
başın saolsun...6 gün öncesinden vermiştim 8 haftalık bebeğimi 3 gün önce kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum
Bende varım lütfen hergün farklı şeylere bakıyorum daha çok Yenı bızımki sürekli farklı model eşyalar beğeniyorumŞunu yapan tek ben değilmişim aşırı mutluyum şu ançocuk düşünmediğim zaman bile ara ara bakıyordum geleceğe yatırım diye
Basınız sağolsun sağlıklı değilmiş öyle düşünün bu daha ki sefere inşallah tez zamanda sağlıklı bebeğiniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız6 gün öncesinden vermiştim 8 haftalık bebeğimi 3 gün önce kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum
Allah kolaylık versin. Kaç haftalıksın canım sen?Ah su aşırı koku hassasiyeti ve mıde bulantıları başladı bir de bizde hıc bısey yiyemiyorum en sevdıgım şeylerin kokusuna tahammülüm yok dün full tüm gün bulantı oldu kusma yok ama olsa rahatlayacağım keske bulantı İçin hap kullanabılsem
Bende varım lütfen hergün farklı şeylere bakıyorum daha çok Yenı bızımki sürekli farklı model eşyalar beğeniyorum
Sağol canım 7+2Allah kolaylık versin. Kaç haftalıksın canım sen?
İnşallah daha çok yeni çok çeşit bakıyorum hala karar kıldığım bişey yok almıyorum erken diyeSen en azından olan çocuğa bakıyorsun ben var mı yok mu bilmiyorum yinede bakıyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım 7+2
Amin canım darısı basınaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
AaaamiiiiiinAmin canım darısı basına
İnşallah vardırBugün bat gunu test yaptım silik çizgi cıktı ama çok dikkatli bakınca belli oluyor inşallah halüsinasyon gormuyorumdur. Fotoğrafını çektim buraya atmak icin ama fotoğrafta hiç çıkmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?