• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Kızlar merhabalar, 17 Eylül'de çatlamam oldu ovulasyon testiyle gördüm. 9 gün geçti ilişki üzerinden. Bat'a 6 gün var sabah test yaptım koca bir negatifle karşılaştım. Sizce yok mudur? Okuyorum sürekli 1 hafta kala silik çizgi çıkanları vs umudum kırıldı. Tekrar test ne zaman yapsam acaba 😔

Kızlar merhabalar, 17 Eylül'de çatlamam oldu ovulasyon testiyle gördüm. 9 gün geçti ilişki üzerinden. Bat'a 6 gün var sabah test yaptım koca bir negatifle karşılaştım. Sizce yok mudur? Okuyorum sürekli 1 hafta kala silik çizgi çıkanları vs umudum kırıldı. Tekrar test ne zaman yapsam acaba 😔
Benim de 6 gün var. Pazartesi yapacağım ben. Bir tanıdığım adet olacağı gün yaptı negatif cıktı ertesi gün pozitif. Umudunu yitirme o yüzden. 🥰

Öylemi canım tamam. Senin çatlamanın üstünden kaç gün geçti peki 😊
Ben ovü testi yapmadım canım adetim duzenli 28 gün. 18i takvime göre çatlama günümdü ama 17sinde akşam saatlerinde kasık ağrım başladı ve akıntım geldi,gece kasık ağrım çok şiddetlendi yatamadim hatta. 17sinde çatladığını düşünüyorum bu yüzden 😊

Valla benımde adete 5 gün kala pozıtıf çıktı ondan öncesinde negatif di birde geç döllenme olduğunda adet gecıktıgınde anca cıkıyor pozıtıf

Ben ovü testi yapmadım canım adetim duzenli 28 gün. 18i takvime göre çatlama günümdü ama 17sinde akşam saatlerinde kasık ağrım başladı ve akıntım geldi,gece kasık ağrım çok şiddetlendi yatamadim hatta. 17sinde çatladığını düşünüyorum bu yüzden 😊
Hadi hayırlısı canım 😊aynıyız o zaman günlerimiz aynı 😊

Evet nerdeyse hergun çünkü 10-15 gün öncesinde belirtiler başladı ve ben imkan vermıyordum olamaz diyordum planlı gebelık değildi 😅
Gebelık testi üreten firmalar zengin oldu sayemde 😁
Hahahah 😂 alemsin canım ya😂😂 şimdi benm anlamadığım, mesela 6 gün kala hiç silik çizgi bile çıkmadıysa 5 gün kala silik çıkarakmı öğrendin canım

Hatta o teste de inanmadım yoktur yanlıştır diyip kan verdım 🤣
Hahaha maşallah canım amma tedbirliymişsin 😂😂 ama en iyisi aslında basımıza neler gelceği belli olmaz ki her gebelik normal olmuyor. Şuan kaç haftalıksın peki 😊

Hahaha maşallah canım amma tedbirliymişsin 😂😂 ama en iyisi aslında basımıza neler gelceği belli olmaz ki her gebelik normal olmuyor. Şuan kaç haftalıksın peki 😊
Sorma olsun Allah’dan geldi planlı değildi evet ama olsun ☺️ Normal şükür 6+6 bebek gözüktü kalp atışı sa yenı başlamış 😇

Back