- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Benimde ocak ayinda vefat etti 27haftalik dogduBol bol dua edelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çift çizgiyi görüncede bitmiyo ki benim korkum artık ilk gebeliğim dış gebelikti ikincisi 2,5 aylık düşük oldu bakalım hayırlısı
Çok üzüldüm canım 2 hafta önce yakın arkadaşım ikizlerini kaybetti 28 haftalıktio beni çok etkiledi..Benimde ocak ayinda vefat etti 27haftalik dogdu
Ömru olan yasiyo benim arkadasimda 24haftada dogum yapti 2yasinda kiziÇok üzüldüm canım 2 hafta önce yakın arkadaşım ikizlerini kaybetti 28 haftalıktio beni çok etkiledi..
hısteroskopi ıle rahım duzeltme amelıyatı oldugum ıcın :) 1 adet gecmesı gerekKorunma neden
Aynen oyle arkadasim o kadar zorluklar yasadi ki oturup halime sukrettim biri kiz biri erkekti suyu geldi hastaneye kaldırdılar lavaboda idrarını yaparken bebek geldi ve öldü oğlunu da 1 hafta tutabildi karnında o da doğdu küvezde kaldı birkaçgün içinde yaşamadı.. çok zor herkesin derdi başka rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamandaÖmru olan yasiyo benim arkadasimda 24haftada dogum yapti 2yasinda kizi
Allah sabır versin zor gerçektenAynen oyle arkadasim o kadar zorluklar yasadi ki oturup halime sukrettim biri kiz biri erkekti suyu geldi hastaneye kaldırdılar lavaboda idrarını yaparken bebek geldi ve öldü oğlunu da 1 hafta tutabildi karnında o da doğdu küvezde kaldı birkaçgün içinde yaşamadı.. çok zor herkesin derdi başka rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Amin insan hamile kalmaya korkar olduAynen oyle arkadasim o kadar zorluklar yasadi ki oturup halime sukrettim biri kiz biri erkekti suyu geldi hastaneye kaldırdılar lavaboda idrarını yaparken bebek geldi ve öldü oğlunu da 1 hafta tutabildi karnında o da doğdu küvezde kaldı birkaçgün içinde yaşamadı.. çok zor herkesin derdi başka rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Aynen oyle daha hamile kalmadan bisey olacak korkusu sardı beniAmin insan hamile kalmaya korkar oldu
Çok geçmiş olsunhısteroskopi ıle rahım duzeltme amelıyatı oldugum ıcın :) 1 adet gecmesı gerek
İnş güzel haber vardırYedi gün var kendimi dinlemekten alamıyorum yumurta gününden beri sürekli göğüs agrısı karnımda guruldama var kasıklarımda bir gelen bir giden agrı var
O şans beni bulmaz gibi geliyor olunca tüp bebek o da olması mucize bakalım işte deneyeceğim rabbim herkesin gönlüne göre versinİnş güzel haber vardıraz kalmış biraz daha sabır
8 aydır deniyoruz bugün son gün yarın adet olmam lazım ama yarın test yapıcem bakalım hayırlısıHer hangi bir sorunum yok adetlerim düzenli bu ilk denememiz biraz sabirsizm galiba
Öyle deme Allah’dan ümit kesılmezO şans beni bulmaz gibi geliyor olunca tüp bebek o da olması mucize bakalım işte deneyeceğim rabbim herkesin gönlüne göre versin
İnşallah vardır Allah gönlünüze göre versın8 aydır deniyoruz bugün son gün yarın adet olmam lazım ama yarın test yapıcem bakalım hayırlısı
Amin inşallahİnşallah vardır Allah gönlünüze göre versın
İlk denemede ikincide olsa heyecan basıyor canım allahım hayırlısını versin inşallah8 aydır deniyoruz bugün son gün yarın adet olmam lazım ama yarın test yapıcem bakalım hayırlısı
Amin inşallah cümlemizeİlk denemede ikincide olsa heyecan basıyor canım allahım hayırlısını versin inşallah
İnşallah hamilesindir. Ben hala regl olmadım ama ara ara regl sancısı gibi sancı giriyor 2 gün gecikti test yapsammi kararsizim8 aydır deniyoruz bugün son gün yarın adet olmam lazım ama yarın test yapıcem bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?