Yap yada iki üç gün daha bekle biraz heyecan var o yüzden adet olmaszam sabah yapıcamİnşallah hamilesindir. Ben hala regl olmadım ama ara ara regl sancısı gibi sancı giriyor 2 gün gecikti test yapsammi kararsizim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yada iki üç gün daha bekle biraz heyecan var o yüzden adet olmaszam sabah yapıcamİnşallah hamilesindir. Ben hala regl olmadım ama ara ara regl sancısı gibi sancı giriyor 2 gün gecikti test yapsammi kararsizim
Ben test yaptım yumurtlamanın 10. Günü bugün negatif..Arkadaslar lutfen banada dua edin bende yarin test yapacagim yumurtlamanin 11.gunu olacak
Aynennnİnşallah beklemek çok zor benım adıma![]()
Çok şükür ben gebeyim darısı basınıza inşallahAynennn
AminnÇok şükür ben gebeyim darısı basınıza inşallah![]()
Yumurtlamanin 12. Gunu cikmamis birini hamile oldugu haldeBen test yaptım yumurtlamanın 10. Günü bugün negatif..
Amin ilk bebekmiÇok şükür ben gebeyim darısı basınıza inşallah![]()
Valla mı? Ben artık umut yok diye düşünüyordumYumurtlamanin 12. Gunu cikmamis birini hamile oldugu halde
Birgebeningunlugunde gormustum gec yerlesme olmus olabilirValla mı? Ben artık umut yok diye düşünüyordum
Evet ılkAmin ilk bebekmi
Ay ayy cok sevindim canim ee darisi bawimizaEvet ılk ☺
Rabbim kucagina almak nasip etsin insallahEvet ılk![]()
AminAy ayy cok sevindim canim ee darisi bawimiza
Amin darısı basınızaRabbim kucagina almak nasip etsin insallah
AminnAmin darısı basınıza![]()
Bende yaptim 11.gun negatif eskiden kuruma cizgisi cikardi o bile cikmadiBen test yaptım yumurtlamanın 10. Günü bugün negatif..
Niye böyle oluyor ya acaba tüplerimiz filan mı kapalı nedir yani olmuyır bildiğin..Bende yaptim 11.gun negatif eskiden kuruma cizgisi cikardi o bile cikmadi