Gebelik testi için gün sayanlar

Hastane çıkış seti bakıyorum şuan doğmamış çocuğa don biçmek , yada olmamış çocuğa
Ben o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhalde bir beşik baktım sadece ona bile frenledim kendimi dur daha diye

Valla canım öyle korktum ki negatif görmekten sen öyle diyince biraz umut doğdu açıkçası. Elimde de 8 tane var. Kararsızım acaba regl günümdemi yapsam yoksa pazartesimi
Varsa bile negatif çıkma ihtimali de olduğundan eger üzülüp etkilenirim dersen adet gununu bekle canim. Bende iyi ki test yok 8 ini 3 gunde bitirirdim

Ben o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhalde bir beşik baktım sadece ona bile frenledim kendimi dur daha diye
Bende arastirmaktan bilirkişi oldum. Arkadaşım yeni doğum yaptı bana şunu alcam bunu alcam vs diyordu bende bak şu markanınki güzelmiş şöyle özelliği varmış diyodum bak şunları ye bebeğe kilo yapıyormuş falan sanki 3 çocuklu ana gibi Allah im nasip eder de inşaAllah.

Ahahaha ben de hergun gebelik hakkında bir ton şey araştırıyorum nasıl bu kadar soeu birikebiliyo kafamda hayret ediyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…