O üzücü gerçektenAnladım canım ya bizim burda imkanlar gerçekten sıkıntı doğu görevindeyiz merkeze gitmek gerekiyor şimdiolmadı yarın gideceğim sen nasıl oldun kuzum
Kuzum dün ben de kanama gördüm acile attık kendimizi çok şükür yerleşme kanamasıymis kalp atışı da gördüm başlamış şükürler olsun ama o kadar korktum ki anlatamamO üzücü gerçektenbende istanbuldayım diyr imkanlar var küçük yerde olsak olmazdı tabi. Ama sıkma canını dediğim gibi benden kan geldi ama iyiyim şu an lekelenmeler normal. Yorma kendini uzan iş yapma. Cidden şu evreler riskli boşver ev dağılsın kirlensin bebişlerden kıymetli değil. Yat dinlen
Yavrum ben içmiyorum vajinadan fitil olarak kullanıyorum iki türlüde kullanılıyor sanırım prospektüstede öyle yazıyor ama doktor bana vajinal yoldan kullan dedi. Bir sabah bir akşam. Zararı yokmuş hormon zaten sabah akşam kullanabilrisin dediKuzum dün ben de kanama gördüm acile attık kendimizi çok şükür yerleşme kanamasıymis kalp atışı da gördüm başlamış şükürler olsun ama o kadar korktum ki anlatamamprogestan verdi bana da ama ne zaman içmem gerektiğini sormayı unuttum sen ne zaman alıyorsun canım
Şu benim kiYavrum ben içmiyorum vajinadan fitil olarak kullanıyorum iki türlüde kullanılıyor sanırım prospektüstede öyle yazıyor ama doktor bana vajinal yoldan kullan dedi. Bir sabah bir akşam. Zararı yokmuş hormon zaten sabah akşam kullanabilrisin dedi
Çok şükür kalp atışını duymuşsun bende çarşamba günü bekliyorum inşallah duyarımKuzum dün ben de kanama gördüm acile attık kendimizi çok şükür yerleşme kanamasıymis kalp atışı da gördüm başlamış şükürler olsun ama o kadar korktum ki anlatamamprogestan verdi bana da ama ne zaman içmem gerektiğini sormayı unuttum sen ne zaman alıyorsun canım
Ben regl bugün bitti tam tamına 29 gün varKızlar yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkimiz oldu acaba bebek oldu mu çok merak ediyorum. Test yapmak için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor. Benim gibi olan var mı? Kader yoldaşlarım nasıl vakit geçiriyorsunuz kalbim yerinden çıkacak gibi :)
Bana da bunu verdi canım ben yutuyorum bunu öyle dedi diyeŞu benim ki
Mide bulantısı yapabiliyormuş yutunca yine doktoruna sor canımBana da bunu verdi canım ben yutuyorum bunu öyle dedi diyepazartesi kendi doktoruma soracağım bakalım
Kuzum durumun nasıl benim kahverengi lekelenmem yine devam ediyorum bugün peçeteye kırmızı akıntı da geldi sonra geçti kafayı yiyeceğim artıkMide bulantısı yapabiliyormuş yutunca yine doktoruna sor canım
Yavrum progestan iyi geldi bana sen onu fitil olarak at. Yarında kendi doktoruna git. Ama ilk zamanlar olabilirmiş panik yapma. Çok yoğun bir kan yok dimiKuzum durumun nasıl benim kahverengi lekelenmem yine devam ediyorum bugün peçeteye kırmızı akıntı da geldi sonra geçti kafayı yiyeceğim artık
Biraz peçeteye geliyor kesiliyor beni korkutan uzun sumuksu kahverengi bir yapı geldi affedersin kuzumYavrum progestan iyi geldi bana sen onu fitil olarak at. Yarında kendi doktoruna git. Ama ilk zamanlar olabilirmiş panik yapma. Çok yoğun bir kan yok dimi
Akıntı çok normal bende de akıntı var benim beyaz sarı arası. Kahverengide sıkıntı olur mı bilmiyorum ama olmaz büyük ihtimal. Ama yinede sen yarın git doktoruna. Ağrın var mıBiraz peçeteye geliyor kesiliyor beni korkutan uzun sumuksu kahverengi bir yapı geldi affedersin kuzumama aktif kanama yok,...
Yok kuzum arada sizi giriyor sadece hiç bilmiyorumAkıntı çok normal bende de akıntı var benim beyaz sarı arası. Kahverengide sıkıntı olur mı bilmiyorum ama olmaz büyük ihtimal. Ama yinede sen yarın git doktoruna. Ağrın var mı
O bende de oluyor regl sancısı gibi tatlı tatlı ara sıra geliyor geçiyor saniyelikYok kuzum arada sizi giriyor sadece hiç bilmiyorum
Canım ne yaptım gittin mi doktora?Yok kuzum arada sizi giriyor sadece hiç bilmiyorum
Yaa çok şükür tuttuKonunu okudum canım ne güzel heyecanla beklemişsin ve tutmuş çok hoşuma gitti sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı bi evladın olurben de 10 aydır istiyorum gelen giden yok bakalım bat 12 Haziran
Ay belki de ben de gittikçe yaklaştım gibi hissediyorum miniğime amin çok sağolYaa çok şükür tuttuinşallah sizinde en kısa zamanda tutar az kalmış belki de vardır minik birileri :)
Yaa öyle düşünmeyin. Her bebişin doğacağı vakit var. Vaktinden önce gelmiyor. Ben normalde çocuk istemiyordum sonra bir anda istedim çok şükür oldu ama diyorum ki gelme vakti geldi demek ki kalbime istek düştü. 1 yıl önce istesem olmayacaktı. O yüzden stres yapmayın onun geleceği gün var ve gelecek. Ama belki de şu an sizinle içinizi ferah turunAy belki de ben de gittikçe yaklaştım gibi hissediyorum miniğime amin çok sağolpeki benim ilk aydan hamile kalacağımı düşünürken bir seneye yakın hala tık olmaması bilsem daha erken bırakırdım korunmayı yarın test yapacam inşallah görürüm çift çizgiyi artık
Bu yorumda kendimi gördüm, zaten çok erken evlenmedim ve başlarda çocuk istemedim, korunmayı bırakınca hemen olur gibi diye düşündüm. Şimdi yaş 33ü geçince de panik olmaya başladım, çok yeni deniyoruz, ama ya olmazsa, keşke bu kadar beklemeseydim diyorum. Nasip artık…Ay belki de ben de gittikçe yaklaştım gibi hissediyorum miniğime amin çok sağolpeki benim ilk aydan hamile kalacağımı düşünürken bir seneye yakın hala tık olmaması bilsem daha erken bırakırdım korunmayı yarın test yapacam inşallah görürüm çift çizgiyi artık