Ben sana kıyamam ya4 yıllık evliyiz ilk defa bu ay denedik ondan biraz heyecan yaptım22 Nisan regl başlangıcımdı. 1 mayısta başladık ilişkiye dün yani 7 Mayıs ovulasyona göre pik günüydü bakalım 13 gün sonra regl olmam lazım normalde. Heyecanla bekliyorum olacak mı
AminnBen sana kıyamam yaRabbim yardımcımız olsun
Bende Regliye 3 gün kala çok silik çıktı erken gebelik testi15 Haziran da yapicam testi ama günler geçmiyor kızlar siz catlamadan kaç gün sonra test yaptınız
Canım benim reglim çok düzensiz o yüzden yumurtlamaya göre 13. Gün yapicamBende Regliye 3 gün kala çok silik çıktı erken gebelik testi
Yine negatif çıkarsa hemen ümitsizlenmeyin en garantisi regl gecikince düzensizse biraz daha geçince denersiniz. İnşallah güzle haber alırısınızCanım benim reglim çok düzensiz o yüzden yumurtlamaya göre 13. Gün yapicam
Ben adetim geçtikten sonra yapmıştım öncesinde yapmak daha büyük hayal kırıklığı oluyor en azından adetinin geçmesini bekle bence canım benim adetim geçeli 20 gün oldu neredeyse meraktan öleceğim artık15 Haziran da yapicam testi ama günler geçmiyor kızlar siz catlamadan kaç gün sonra test yaptınız
Yavrum sende bekleme işini abartmışsın 20 gün regli gecikmesi neBen adetim geçtikten sonra yapmıştım öncesinde yapmak daha büyük hayal kırıklığı oluyor en azından adetinin geçmesini bekle bence canım benim adetim geçeli 20 gün oldu neredeyse meraktan öleceğim artık
Hahah yok yok beklemedim tabii bu kadar 30 mayısta doktora gittim kan testi verdim çıkmadı doktor adet söktürücü verdi onu kullanıyorum 1 haftadır dedim bir test yapayım arada böyle çıktı kafam karıştıYavrum sende bekleme işini abartmışsın 20 gün regli gecikmesi neyap testini
Bu pozitifi görünüyor canım tekrar bir kan ver sen belki geç döllenme olmuşturHahah yok yok beklemedim tabii bu kadar 30 mayısta doktora gittim kan testi verdim çıkmadı doktor adet söktürücü verdi onu kullanıyorum 1 haftadır dedim bir test yapayım arada böyle çıktı kafam karıştı
Bende başka marka aldım onda da pozitif görürsem kan vermeye koşacağımBu pozitifi görünüyor canım tekrar bir kan ver sen belki geç döllenme olmuştur
Hadi inşallah diyelim :) haber ver mutlakaBende başka marka aldım onda da pozitif görürsem kan vermeye koşacağım
Tamam canım inşallah güzel haberler veririm ben deHadi inşallah diyelim :) haber ver mutlaka
Amin çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese tez vakitte Nasip etsin RabbimYine negatif çıkarsa hemen ümitsizlenmeyin en garantisi regl gecikince düzensizse biraz daha geçince denersiniz. İnşallah güzle haber alırısınız
Canım merhaba bugün benim de hafif kahverengi lekelenmem oldu ara ara ya yerleşme mi yaşıyoruz senceAy inşallah biz bugün bir korku yaşadık birkaç damla kan geldi acile gittik progesteron verdi haftaya da randevumuz var kalp atışı için inşallah sorunsuz atlatacağız :)
Ay canım neden kaynaklı bilmiyorum ama yorma kendini ayakta pek kalma. Bende uzanıyorum çoğunlukla. Progestan kullanıyorum beneğin yerleşmesini sağlıyor tutunmasını saplıyor doktor verdi mi sana?Canım merhaba bugün benim de hafif kahverengi lekelenmem oldu ara ara ya yerleşme mi yaşıyoruz sence
Canım ben gitmedim daha doktora ya bulunduğumuz yerde de özel yok devlet çok kötü merkeze gidiyorum normalde deAy canım neden kaynaklı bilmiyorum ama yorma kendini ayakta pek kalma. Bende uzanıyorum çoğunlukla. Progestan kullanıyorum beneğin yerleşmesini sağlıyor tutunmasını saplıyor doktor verdi mi sana?
Lekelenmeler normalmiş canım ya panik yapma. Benden kan geldi düşün ama çok şükür kese vardı kalbi atıyordu. dediğin gibi çol yoğun bir kanama olması lazım düşük için. Ağrın felan var mı?Canım ben gitmedim daha doktora ya bulunduğumuz yerde de özel yok devlet çok kötü merkeze gidiyorum normalde dedoktorum da izinde bir de çok yoğun kırmızı kanamadan kork diyince ikilemde kaldım ama devam ederse yarın kesin gideceğim mutlaka
Yok kuzum ağrım şükür ya sadece arada iç çamaşıra bulaşan kahverengi lekelenme olduLekelenmeler normalmiş canım ya panik yapma. Benden kan geldi düşün ama çok şükür kese vardı kalbi atıyordu. dediğin gibi çol yoğun bir kanama olması lazım düşük için. Ağrın felan var mı?
Ya benim gittiğim hastanede şöyle bir imkan var 7/24 kadın doğum doktoru oluyor acil bir durumda gidebiliyorsun normal ultrasonda bakıyorlar. Acile gittim ama kadın doğum doktoru da vardı o baktıYok kuzum ağrım şükür ya sadece arada iç çamaşıra bulaşan kahverengi lekelenme oldusen acile mi gitmiştin canım
Anladım canım ya bizim burda imkanlar gerçekten sıkıntı doğu görevindeyiz merkeze gitmek gerekiyor şimdiYa benim gittiğim hastanede şöyle bir imkan var 7/24 kadın doğum doktoru oluyor acil bir durumda gidebiliyorsun normal ultrasonda bakıyorlar. Acile gittim ama kadın doğum doktoru da vardı o baktı