Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

Ben adetimin 11. Günü kontrole gittiğimde erken yumurtlama olmuş demişti doktorum ben 10. Geceyi ve takibinde gün aşırı değerlendirdim maalesef kimyasal gebelikmiş
Canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🥺

Kızlar son bata 3 kala yaptım çizgi dahada koyu hamile miyim

Eklentiler

• IMG_1277.jpeg
    IMG_1277.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 39
Benim testim de böyle ilk beş dk içinde çektim cizgi pembe değil ama hemen çıktı gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_20240613_205544.jpg
    IMG_20240613_205544.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 35
İlişkinin 14. Günü yaptım bişey çıkmadı, 12. Gün kahverengi şekilde akintim geldi damla damla şeklinde hala da devam ediyor azdan bir tık fazla çok yoğun gelmiyor adet kanaması gibi kırmızı da değil. Ne oldu anlamış değilim moralim çok bozuk.

Benim doktorum kanama olabilir yoğun olmadığı sürece korkma dedi sen de stres yapma doktoruna haber ver ama sakin olmaya çalış
Canım benim gebelik testim de yaptığım dk ikinci çizgi çıkmıştı ama pembe değildi aradan bir kaç gün geçti ilişkinin 14. Günü tekrar yaptım bişey cikmadi aynı zamanda 12. Gün kahverengi damla damla şekilde akıntı geldi azdı hala daha aynı renk devam ediyor ama biraz yoğunlaşarak devam etti adet kanamasi gibi olmasa da iç çamaşırımı kirletiyor tekrar test yapsam mı yada kimyasal mı oldu acaba aynı durumu yaşayan var mı?

Canım benim gebelik testim de yaptığım dk ikinci çizgi çıkmıştı ama pembe değildi aradan bir kaç gün geçti ilişkinin 14. Günü tekrar yaptım bişey cikmadi aynı zamanda 12. Gün kahverengi damla damla şekilde akıntı geldi azdı hala daha aynı renk devam ediyor ama biraz yoğunlaşarak devam etti adet kanamasi gibi olmasa da iç çamaşırımı kirletiyor tekrar test yapsam mı yada kimyasal mı oldu acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Kan verin en net sonuç odur

X