- 8 Haziran 2024
- 74
- 11
- 28
İşte fotoda görünmüyo ama silik çizgi görünüyo bi kaç güne kan vericem inşallahCanım ben göremedim ama erken yapmışsın zaten birkaç gün sonra tekrar yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte fotoda görünmüyo ama silik çizgi görünüyo bi kaç güne kan vericem inşallahCanım ben göremedim ama erken yapmışsın zaten birkaç gün sonra tekrar yap
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırısnİşte fotoda görünmüyo ama silik çizgi görünüyo bi kaç güne kan vericem inşallah
Yumurta takibi yaptın mı canım ? İlişkiden kaç gün sonra böyle çıktı ?Benim bugün böyleydi iki gün önce yaptığımda yoktu beta 7 cıktı şuan
Ben adetimin 11. Günü kontrole gittiğimde erken yumurtlama olmuş demişti doktorum ben 10. Geceyi ve takibinde gün aşırı değerlendirdim maalesef kimyasal gebelikmişYumurta takibi yaptın mı canım ? İlişkiden kaç gün sonra böyle çıktı ?
Rabbim nasip etsin inşallah canımBen adetimin 11. Günü kontrole gittiğimde erken yumurtlama olmuş demişti doktorum ben 10. Geceyi ve takibinde gün aşırı değerlendirdim maalesef kimyasal gebelikmiş
Amin nerde varsa inşallahRabbim nasip etsin inşallah canım
Canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinBen adetimin 11. Günü kontrole gittiğimde erken yumurtlama olmuş demişti doktorum ben 10. Geceyi ve takibinde gün aşırı değerlendirdim maalesef kimyasal gebelikmiş
İnşallah kuzum rabbim nasip eder inşallahCanım geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Bence gebesin canim hayırlı olsunKızlar son bata 3 kala yaptım çizgi dahada koyu hamile miyim
Ayy inşallah yaaBence gebesin canim hayırlı olsun
Benim doktorum kanama olabilir yoğun olmadığı sürece korkma dedi sen de stres yapma doktoruna haber ver ama sakin olmaya çalışBiraz peçeteye geliyor kesiliyor beni korkutan uzun sumuksu kahverengi bir yapı geldi affedersin kuzum ama aktif kanama yok,...
Sonuç ne olduBenim testim de böyle ilk beş dk içinde çektim cizgi pembe değil ama hemen çıktı gebelik var mıdır
İlişkinin 14. Günü yaptım bişey çıkmadı, 12. Gün kahverengi şekilde akintim geldi damla damla şeklinde hala da devam ediyor azdan bir tık fazla çok yoğun gelmiyor adet kanaması gibi kırmızı da değil. Ne oldu anlamış değilim moralim çok bozuk.Sonuç ne oldu
Canım benim gebelik testim de yaptığım dk ikinci çizgi çıkmıştı ama pembe değildi aradan bir kaç gün geçti ilişkinin 14. Günü tekrar yaptım bişey cikmadi aynı zamanda 12. Gün kahverengi damla damla şekilde akıntı geldi azdı hala daha aynı renk devam ediyor ama biraz yoğunlaşarak devam etti adet kanamasi gibi olmasa da iç çamaşırımı kirletiyor tekrar test yapsam mı yada kimyasal mı oldu acaba aynı durumu yaşayan var mı?Benim doktorum kanama olabilir yoğun olmadığı sürece korkma dedi sen de stres yapma doktoruna haber ver ama sakin olmaya çalış
Kan verin en net sonuç odurCanım benim gebelik testim de yaptığım dk ikinci çizgi çıkmıştı ama pembe değildi aradan bir kaç gün geçti ilişkinin 14. Günü tekrar yaptım bişey cikmadi aynı zamanda 12. Gün kahverengi damla damla şekilde akıntı geldi azdı hala daha aynı renk devam ediyor ama biraz yoğunlaşarak devam etti adet kanamasi gibi olmasa da iç çamaşırımı kirletiyor tekrar test yapsam mı yada kimyasal mı oldu acaba aynı durumu yaşayan var mı?