Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

Yok yok canım benim hiç yapma doktor da çok normal dedi zaten sadece yoğun bir kanama yaşarsan kork başka bir şey kısıtlama dedi hayatından, bu arada bizim kesede gs 7,7 mm kuzum sende kaç yazıyor

Yok yok canım benim hiç yapma doktor da çok normal dedi zaten sadece yoğun bir kanama yaşarsan kork başka bir şey kısıtlama dedi hayatından, bu arada bizim kesede gs 7,7 mm kuzum sende kaç yazıyor
Ya bende gs yazmıyor ifadeler de farklı anlamadım

Şaka maka biz aynı gün doğurucaz herhalde Allah in izniyle bat imiz bile aynıydı yaaa
Ay inşallah biz bugün bir korku yaşadık birkaç damla kan geldi acile gittik progesteron verdi haftaya da randevumuz var kalp atışı için inşallah sorunsuz atlatacağız :)

Ay inşallah biz bugün bir korku yaşadık birkaç damla kan geldi acile gittik progesteron verdi haftaya da randevumuz var kalp atışı için inşallah sorunsuz atlatacağız :)
Allah korusun canım sen içini ferah tut inşallah iyi olacak her şey doktor bana regl gibi Kanaman olursa kork lekelenmeler normal demişti

Allah korusun canım sen içini ferah tut inşallah iyi olacak her şey doktor bana regl gibi Kanaman olursa kork lekelenmeler normal demişti
Yok şükür öyle olmadı ama bol bol dinlen dedi doktor kendini yorma dedi. O yüzden kendimizi yırmuyoruz bizden kıyemtli değil hiçbir şey. Ben bugün biraz temizlik yaptım pişman oldum daha yapmayacağım bir şey

Aynen canım boşver hiçbir şey önemli değil yavaş yavaş yaparsın en kötü kendine dikkat et

Benim de 17. Gün gecikme böyle çıktı ama 5 gün önce kanda negatifti hamile olabilir miyim acaba

Eklentiler

• IMG-20240605-WA0006.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 35
15 Haziran da yapicam testi ama günler geçmiyor kızlar siz catlamadan kaç gün sonra test yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…