- 5 Haziran 2016
- 451
- 280
- 29
Benim de öyle oluyor ama yatmak uzanmak çok ruhumu daralıyor o yüzden sürekli hareket halindeyim bu sefer batma oluyorYa ben fazla ayakta kalamıyorum. Kalınca çok rahatsız hissediyorum kasıklarımda batma oluyor normal mi bilemedim
İnşallah canım 6+3 olacak siz kaçta görmüştünüzay keseyi inşallah görürsünüz onu görünce insanım içi bir rahatlıyor :)
Yok yok canım benim hiç yapma doktor da çok normal dedi zaten sadece yoğun bir kanama yaşarsan kork başka bir şey kısıtlama dedi hayatından, bu arada bizim kesede gs 7,7 mm kuzum sende kaç yazıyorBizimde kese göründü çok şükür ama henüz kalp atışı duymadık. Bir arkadaşım yoga felan yapıyor benimle aynı dönem hamile. Ben iki yürüyünce zorlanıyorumdedim bende mi tuhaflık var o zaman sende de oluyorsa sorun yapmıyorum
Keseyi kaç haftada gördünüzYok yok canım benim hiç yapma doktor da çok normal dedi zaten sadece yoğun bir kanama yaşarsan kork başka bir şey kısıtlama dedi hayatından, bu arada bizim kesede gs 7,7 mm kuzum sende kaç yazıyor
Benim geç yumurtlama olduğu için doktor son adet tarihini güncelleyebiliriz ileride dedi o yüzden hafta vermedi ama 3-4 haftalık yeni bir gebelik dediKeseyi kaç haftada gördünüz
Benim cumartesi 6+3 olacak umarım görünürBenim geç yumurtlama olduğu için doktor son adet tarihini güncelleyebiliriz ileride dedi o yüzden hafta vermedi ama 3-4 haftalık yeni bir gebelik dedibeta 7000 lerdeydi gittiğim gün yaklaşık
Benim regliyi sayarsak 6+2 ama doktor gititğimde 4 haftalık dedi 1 hafta geçti 5 haftalık oldu şimdi. Bence görünür o tarihteBenim cumartesi 6+3 olacak umarım görünür
Ya bende gs yazmıyor ifadeler de farklı anlamadımYok yok canım benim hiç yapma doktor da çok normal dedi zaten sadece yoğun bir kanama yaşarsan kork başka bir şey kısıtlama dedi hayatından, bu arada bizim kesede gs 7,7 mm kuzum sende kaç yazıyor
Ama sanırım benimkine de 7 mm demiştiYok yok canım benim hiç yapma doktor da çok normal dedi zaten sadece yoğun bir kanama yaşarsan kork başka bir şey kısıtlama dedi hayatından, bu arada bizim kesede gs 7,7 mm kuzum sende kaç yazıyor
Yaa inşallah canım benim merak etme hiçbir sıkıntı çıkmaz Allah in izni ile bize de haber ver mutlakaBenim cumartesi 6+3 olacak umarım görünür
Şaka maka biz aynı gün doğurucaz herhalde Allah in izniyleAma sanırım benimkine de 7 mm demişti
Ay inşallah biz bugün bir korku yaşadık birkaç damla kan geldi acile gittik progesteron verdi haftaya da randevumuz var kalp atışı için inşallah sorunsuz atlatacağız :)Şaka maka biz aynı gün doğurucaz herhalde Allah in izniylebat imiz bile aynıydı yaaa
Allah korusun canım sen içini ferah tut inşallah iyi olacak her şey doktor bana regl gibi Kanaman olursa kork lekelenmeler normal demiştiAy inşallah biz bugün bir korku yaşadık birkaç damla kan geldi acile gittik progesteron verdi haftaya da randevumuz var kalp atışı için inşallah sorunsuz atlatacağız :)
Yok şükür öyle olmadı ama bol bol dinlen dedi doktor kendini yorma dedi. O yüzden kendimizi yırmuyoruz bizden kıyemtli değil hiçbir şey. Ben bugün biraz temizlik yaptım pişman oldum daha yapmayacağım bir şeyAllah korusun canım sen içini ferah tut inşallah iyi olacak her şey doktor bana regl gibi Kanaman olursa kork lekelenmeler normal demişti
Aynen canım boşver hiçbir şey önemli değil yavaş yavaş yaparsın en kötü kendine dikkat etYok şükür öyle olmadı ama bol bol dinlen dedi doktor kendini yorma dedi. O yüzden kendimizi yırmuyoruz bizden kıyemtli değil hiçbir şey. Ben bugün biraz temizlik yaptım pişman oldum daha yapmayacağım bir şey
Silik çıkmış bir daha kan verin benceBenim de 17. Gün gecikme böyle çıktı ama 5 gün önce kanda negatifti hamile olabilir miyim acaba
Birkaç gün daha evde yapayım koyulaşırsa giderim diye düşündümSilik çıkmış bir daha kan verin bence
Bence de önce koyulassin bu sefer sürekli koldan kan verince kol sızlıyorBirkaç gün daha evde yapayım koyulaşırsa giderim diye düşündüm