Normal aslında ağrıda ilk zamanlar ağrı oluyor. Ara sıra regl ağrısı gibi tatlı ağrıda giriyor ilk zamanlar. Sen moralini bozma iki gün sonra tekrar kan ver. Ama kanaman artar ağrın artarsa da acile git hemen. İnşalalh güzel haberler alırızçok değil aslında ama belimde bacaklarımda kasığımda oluyor
Silik çizgi var canım kan verKızlar beklenen adet tarihim yarın. Bu erken gebelik testi. Sizce kan vermeli miyim? Ya da tekrar mı test yapayım?
Yavrum ben aşılama hakkında pek bilgim yok ama birkaç gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Kaset testlerin hassasiyeti çok değil erken gebelik testi yapınBenimde bugün aşılama sonrası 13.gün sabah kaset test yaptım negatif. Yarın sabah kan vericem pozitif olma ihtimali var mı sizce
YaaSilik çizgi var canım kan ver
Canım benimde böyle cıktı bugün kan verdim 7 cıktıKızlar beklenen adet tarihim yarın. Bu erken gebelik testi. Sizce kan vermeli miyim? Ya da tekrar mı test yapayım?
Pozitif gibi görünüyor. Kan vermelisiniz benceKızlar beklenen adet tarihim yarın. Bu erken gebelik testi. Sizce kan vermeli miyim? Ya da tekrar mı test yapayım?
Yok canım kendiliğinden olduAşılama mı yaptırmıştınız
Adet günümde bugünde kaset testten emin olamadım bende o yüzden yarın kan vericem canım. Pozitif olduğuna dair pek umudum yok amaYavrum ben aşılama hakkında pek bilgim yok ama birkaç gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Kaset testlerin hassasiyeti çok değil erken gebelik testi yapın
Benim ilk çocuğum seninki gibi oldu.Canım benimde böyle cıktı bugün kan verdim 7 cıktı
Teşekkür ederim. Kan vermek için biraz bekliyim diyorum. Bir hafta kadar falanPozitif gibi görünüyor. Kan vermelisiniz bence
Ben öğrnediğimde daha silikti canım teste çıktıysa kanda da çıkar hayırlı olsunYaakendimi heyecanlandırmak istemiyorum öyle yapayım o zaman
AyyyBen öğrnediğimde daha silikti canım teste çıktıysa kanda da çıkar hayırlı olsun
Sağol kuzum inşallah güzel haberler veririmNormal aslında ağrıda ilk zamanlar ağrı oluyor. Ara sıra regl ağrısı gibi tatlı ağrıda giriyor ilk zamanlar. Sen moralini bozma iki gün sonra tekrar kan ver. Ama kanaman artar ağrın artarsa da acile git hemen. İnşalalh güzel haberler alırız
Ay inşallah canım bakalım ilk gebeliğim dış gebelikti korkuyorum açıkcası 2. Kayıp olsun istemiyorumBenim ilk çocuğum seninki gibi oldu.
Yani dr gittim ben kese oluşmuş ama henüz bebek yok demişti. Ertesi gün kan revan içinde kaldım berbattı. Ama sonuçta şuan 5 yaşındaümitsiz olma sakınn
Evet insan tedirgin oluyor. İşte bende o yüzden şimdi ümitlenmek istemiyorum.Ay inşallah canım bakalım ilk gebeliğim dış gebelikti korkuyorum açıkcası 2. Kayıp olsun istemiyorum
Benim bugün böyleydi iki gün önce yaptığımda yoktu beta 7 cıktı şuanEvet insan tedirgin oluyor. İşte bende o yüzden şimdi ümitlenmek istemiyorum.
Yükselir inşallah. Benim bir buçuk hafta önce testim negatifti. Sonra adet belirtisi olmadığı için tekrar yaptım. Çizgi var gibi gelmişti bana, sonra tekrar baktığımda silik çizgi olmuştu. O yüzden bunu yaptım bugün ama bakalım hayırlısıyla yaaBenim bugün böyleydi iki gün önce yaptığımda yoktu beta 7 cıktı şuan
Bende o yüzden kan vermek istemiyorum biraz daha yükselir umarımBenim bugün böyleydi iki gün önce yaptığımda yoktu beta 7 cıktı şuan
Canım ben göremedim ama erken yapmışsın zaten birkaç gün sonra tekrar yapKızlar silik çizgi çıkıyo görebilen varmı adet beş gün kaldı