Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

çok değil aslında ama belimde bacaklarımda kasığımda oluyor
Normal aslında ağrıda ilk zamanlar ağrı oluyor. Ara sıra regl ağrısı gibi tatlı ağrıda giriyor ilk zamanlar. Sen moralini bozma iki gün sonra tekrar kan ver. Ama kanaman artar ağrın artarsa da acile git hemen. İnşalalh güzel haberler alırız

Benimde bugün aşılama sonrası 13.gün sabah kaset test yaptım negatif. Yarın sabah kan vericem pozitif olma ihtimali var mı sizce
Yavrum ben aşılama hakkında pek bilgim yok ama birkaç gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Kaset testlerin hassasiyeti çok değil erken gebelik testi yapın

Yavrum ben aşılama hakkında pek bilgim yok ama birkaç gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Kaset testlerin hassasiyeti çok değil erken gebelik testi yapın
Adet günümde bugünde kaset testten emin olamadım bende o yüzden yarın kan vericem canım. Pozitif olduğuna dair pek umudum yok ama

Sağol kuzum inşallah güzel haberler veririm

Benim ilk çocuğum seninki gibi oldu.
Yani dr gittim ben kese oluşmuş ama henüz bebek yok demişti. Ertesi gün kan revan içinde kaldım berbattı. Ama sonuçta şuan 5 yaşında ümitsiz olma sakınn
Ay inşallah canım bakalım ilk gebeliğim dış gebelikti korkuyorum açıkcası 2. Kayıp olsun istemiyorum

Benim bugün böyleydi iki gün önce yaptığımda yoktu beta 7 cıktı şuan
Yükselir inşallah. Benim bir buçuk hafta önce testim negatifti. Sonra adet belirtisi olmadığı için tekrar yaptım. Çizgi var gibi gelmişti bana, sonra tekrar baktığımda silik çizgi olmuştu. O yüzden bunu yaptım bugün ama bakalım hayırlısıyla yaa

Kızlar silik çizgi çıkıyo görebilen varmı adet beş gün kaldı

Eklentiler

• IMG_1160.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1168.jpeg
    230,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1216.jpeg
    251,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…