O kadar doğru bi şey ki bu gerçekten. Doğum kontrol hapını almayı unuttuğum zaman ağladığımı bile biliyorum korkudan çünkü istemezdik eşimle. Sonra benim de içime bi anda düştü çocuk isteği, eşim de ısındı bu fikre. Demek ki doğru zaman değilmiş zaten o zamanlar şimdiki kadar sevinmezdim olsaydı belki de. Bi duygulandım nedense yazdıklarınıza. Bebişinizi kolaylıkla sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallahYaa öyle düşünmeyin. Her bebişin doğacağı vakit var. Vaktinden önce gelmiyor. Ben normalde çocuk istemiyordum sonra bir anda istedim çok şükür oldu ama diyorum ki gelme vakti geldi demek ki kalbime istek düştü. 1 yıl önce istesem olmayacaktı. O yüzden stres yapmayın onun geleceği gün var ve gelecek. Ama belki de şu an sizinle içinizi ferah turun
AminnO kadar doğru bi şey ki bu gerçekten. Doğum kontrol hapını almayı unuttuğum zaman ağladığımı bile biliyorum korkudan çünkü istemezdik eşimle. Sonra benim de içime bi anda düştü çocuk isteği, eşim de ısındı bu fikre. Demek ki doğru zaman değilmiş zaten o zamanlar şimdiki kadar sevinmezdim olsaydı belki de. Bi duygulandım nedense yazdıklarınıza. Bebişinizi kolaylıkla sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah
Bir buçuk yıl korundum ben de ailemdeki ve eşimin ailesindeki herkes maşallah çok doğurgan biz de öyle oluruz sanmıştımBu yorumda kendimi gördüm, zaten çok erken evlenmedim ve başlarda çocuk istemedim, korunmayı bırakınca hemen olur gibi diye düşündüm. Şimdi yaş 33ü geçince de panik olmaya başladım, çok yeni deniyoruz, ama ya olmazsa, keşke bu kadar beklemeseydim diyorum. Nasip artık…
Ayy çok heyecanlı sonuç geldi miiiiiiiKızlaaar testim böyle kan verdim
Ayy geçen ay benim ki gibi muhtemelen 10/20 arası gelecek beta hayırlı olsunKızlaaar testim böyle kan verdim
Canım 5.15 cıktı ama kanamam var kimyasal olabilirmişAyy geçen ay benim ki gibi muhtemelen 10/20 arası gelecek beta hayırlı olsun
YaaCanım 5.15 cıktı ama kanamam var kimyasal olabilirmiş
Evet canım e nabızda 7.82 yazıyor sonucum hastanenim sitesinde 5.15Yaadoktor mu dedi?
Allah Allah niye öyle farklı ki. Kanaman çok mu? Yoksa leke leke mi? Ay inşallah kimyasal değildir canım hemen stres yapma bakalım bir ne olacakEvet canım e nabızda 7.82 yazıyor sonucum hastanenim sitesinde 5.15
Yoğun değil. Az az ama geliyor pıhtılı da değil. Doktora sordum e nabızdakini kabul ediyorAllah Allah niye öyle farklı ki. Kanaman çok mu? Yoksa leke leke mi? Ay inşallah kimyasal değildir canım hemen stres yapma bakalım bir ne olacak
Acaba yerleşme kanaması olabilirmi kasık ağrımda var.Yoğun değil. Az az ama geliyor pıhtılı da değil. Doktora sordum e nabızdakini kabul ediyor
Olabilir. İlk zamanlarda zaten oluyor geçen hafta benimde leke leke kanamam oldu sen bir stres yapma. Stres olumsuz etkiler. 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım kaç olacak değer. Reglin gecikti mi?Acaba yerleşme kanaması olabilirmi kasık ağrımda var.
Yok beklenen adet tarihim yarınOlabilir. İlk zamanlarda zaten oluyor geçen hafta benimde leke leke kanamam oldu sen bir stres yapma. Stres olumsuz etkiler. 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım kaç olacak değer. Reglin gecikti mi?
Daha da erkenmiş ondanda değer düşük olur. Ağrın çok mu?Yok beklenen adet tarihim yarın
çok değil aslında ama belimde bacaklarımda kasığımda oluyorDaha da erkenmiş ondanda değer düşük olur. Ağrın çok mu?
İlk duydım bendeEstağfurullahbat ( beklenen adet tarihi ) sat ( son adet tarihi)
Aşılama mı yaptırmıştınızEvet canım e nabızda 7.82 yazıyor sonucum hastanenim sitesinde 5.15
Benimde bugün aşılama sonrası 13.gün sabah kaset test yaptım negatif. Yarın sabah kan vericem pozitif olma ihtimali var mı sizceDaha da erkenmiş ondanda değer düşük olur. Ağrın çok mu?