Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

O kadar doğru bi şey ki bu gerçekten. Doğum kontrol hapını almayı unuttuğum zaman ağladığımı bile biliyorum korkudan çünkü istemezdik eşimle. Sonra benim de içime bi anda düştü çocuk isteği, eşim de ısındı bu fikre. Demek ki doğru zaman değilmiş zaten o zamanlar şimdiki kadar sevinmezdim olsaydı belki de. Bi duygulandım nedense yazdıklarınıza. Bebişinizi kolaylıkla sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah

Aminn inşallah hepimize tüm isteyenlere nasip olsun sağlıkla bebişleri kucağa almak

Bir buçuk yıl korundum ben de ailemdeki ve eşimin ailesindeki herkes maşallah çok doğurgan biz de öyle oluruz sanmıştım benim de yaşım 30. Etrafımda evlenip çocuğu olmayan bi tek biz kalınca insan etkileniyomuş gerçekten. Çocuk istemediğimde asla farketmemiştim bu durumu ama şu an bi telaş sardı beni de. Her şeyin bi vakti var demek ki akışına bırakıp o zamanı beklemek en güzeli sanırım elimizden başka bi şey gelmiyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde nasip olur size de. Güzel haberler vereceğimiz günler yakında belki de

Kızlaaar testim böyle kan verdim

Eklentiler

• 4D7063D6-B1F0-469A-9CF7-05889A173A20.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 611F3BB5-B438-4A0E-96BE-8F60C10B4644.jpeg
    260,6 KB · Görüntüleme: 47
Evet canım e nabızda 7.82 yazıyor sonucum hastanenim sitesinde 5.15
Allah Allah niye öyle farklı ki. Kanaman çok mu? Yoksa leke leke mi? Ay inşallah kimyasal değildir canım hemen stres yapma bakalım bir ne olacak

Acaba yerleşme kanaması olabilirmi kasık ağrımda var.
Olabilir. İlk zamanlarda zaten oluyor geçen hafta benimde leke leke kanamam oldu sen bir stres yapma. Stres olumsuz etkiler. 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım kaç olacak değer. Reglin gecikti mi?

Kızlar beklenen adet tarihim yarın. Bu erken gebelik testi. Sizce kan vermeli miyim? Ya da tekrar mı test yapayım?

Eklentiler

• IMG_20240611_183553.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…