Evet beklemek çok zor gerçekten. İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız :)Ben de hala adet olmadım testte de çıkmıyor bazıları 10 gün sonra döndü diyor geç döllenme olabilir mi diye bekliyorum ama gerçekten çok yorucu beklemek
Bence gayet yüksek ya 5.01 olsa hamile diyeceklerdi yükselir bence içinizi rahat tutun :)Benim 3 gün kala 4.73 çıktı betam yarın tekrar kan vericem inşallah erken verdiğim için düşük çıkmıştır sizce bat geçince artar mı
Doktor takip edelim yok da diyemem var da dedi pazartesi kan vericem hem de adetim gecikmiş olurBence gayet yüksek ya 5.01 olsa hamile diyeceklerdi yükselir bence içinizi rahat tutun :)
Kuzumm ne yaptın kan verecektin bugünKuzum 5 gün önce erkenmiş ya benimde 5 gün önce negatifti. 3 gün önce çok silik gördüm o yüzden umudunu kaybetme yinede. Bugün tekrar kan verdim bakalım yükselmiş mi takipteyim
İnşallah iyi yükselmiştirKuzum 5 gün önce erkenmiş ya benimde 5 gün önce negatifti. 3 gün önce çok silik gördüm o yüzden umudunu kaybetme yinede. Bugün tekrar kan verdim bakalım yükselmiş mi takipteyim
Kuzumm ne yaptın kan verecektin bugün
201 e yükselmiş çok şükürİnşallah iyi yükselmiştir
Sen doktora gittin mi? Ultrasona gidecektin sanırım. Kese felan göründü mü?Kuzumm ne yaptın kan verecektin bugün
Güzel yükselmiş siz de reglden önce mi öğrenmiştiniz201 e yükselmiş çok şükürsanırım şimdilik iyiyiz bakalım keseyi de göreyim rahatlayacağım
Evet regliden 3 gün önce öğrendim ben :)Güzel yükselmiş siz de reglden önce mi öğrenmiştiniz
Bende test için gün sayıyorum ama hayırlısı ile bakalım umarım bu defa olur belirtiler her defasında kafamı karıştırıyorÇok sağolun inşallah bende sizde alıesınız güzel haberi . Ama bu ay da olmazsa ben artık şeyi kafamdan silcem gebelik belirtisi de regl gibi diye diye 5 aydır umutlanıyorum. Bence gebeliğin illaki farkları vardır . Kosmet olurda gebe kalırsam o ay yaşadığım her ayrıntıyı paylaşacağım burdaki arkadaşlarla bir
Sizin öğrendiğinizde betaniz kaçtıEvet regliden 3 gün önce öğrendim ben :)
İlk öğrendiğimde çok düşüktü 11.89du reglime 3 gün kalaSizin öğrendiğinizde betaniz kaçtı
Güzel artış olmuş o zamanİlk öğrendiğimde çok düşüktü 11.89du reglime 3 gün kala
Benimde tahmini yumurtlamadan sonra aşırı gazım oldu ve ara ara Kasık batması yaşadım sonradan geçti bata 2 ya da 3 gün var şuan hiç bir belirtim yok, ki normalde regl öncesi mutlaka göğüs hassasiyetim olurduİlk öğrendiğimde çok düşüktü 11.89du reglime 3 gün kala
Benim de bat 25 mayıs cumartesiBenimde tahmini yumurtlamadan sonra aşırı gazım oldu ve ara ara Kasık batması yaşadım sonradan geçti bata 2 ya da 3 gün var şuan hiç bir belirtim yok, ki normalde regl öncesi mutlaka göğüs hassasiyetim olurdudün gebelik testim negatif çıktı. Sizinle benzerlik gösteriyor gibi geldi yazmak istedim umarım bende hamileyimdir
Regli gününüzü bekleyin sonradan artış olur inşallahBenimde tahmini yumurtlamadan sonra aşırı gazım oldu ve ara ara Kasık batması yaşadım sonradan geçti bata 2 ya da 3 gün var şuan hiç bir belirtim yok, ki normalde regl öncesi mutlaka göğüs hassasiyetim olurdudün gebelik testim negatif çıktı. Sizinle benzerlik gösteriyor gibi geldi yazmak istedim umarım bende hamileyimdir
Benimde 25i ya da yumurtlama tahminime göre belki 26sı olabilir , hiç test yaptınız mı belirtiniz var mıBenim de bat 25 mayıs cumartesi
Ben yaptım dün cooook çok silik çıktı bekliyorum koyulasacak mi diyeBenimde 25i ya da yumurtlama tahminime göre belki 26sı olabilir , hiç test yaptınız mı belirtiniz var mı