- 5 Haziran 2016
- 451
- 280
- 29
Siz yaptınız mı hiçBenimde 25i ya da yumurtlama tahminime göre belki 26sı olabilir , hiç test yaptınız mı belirtiniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yaptınız mı hiçBenimde 25i ya da yumurtlama tahminime göre belki 26sı olabilir , hiç test yaptınız mı belirtiniz var mı
Ayyy ne güzel umarım koyalaşır testin markası neydi, bende yaptım dün fortest diye bir marka ama tek çizgi çıktıBen yaptım dün cooook çok silik çıktı bekliyorum koyulasacak mi diye
Predictor du yani ben belki de görmek için çok çabaladımAyyy ne güzel umarım koyalaşır testin markası neydi, bende yaptım dün fortest diye bir marka ama tek çizgi çıktı
Bence öyle düşünmeyin, tek çizgi olunca ne yaparsan yap silikte olsa ikinciyi göremiyorsun, vardır bence ikinci çizgi bende sipariş ettim predictor gelince yapmayı planlıyorumPredictor du yani ben belki de görmek için çok çabaladım
Eczanede 2 3 katı fiyatında İnternette daha ucuz gerçektenBence öyle düşünmeyin, tek çizgi olunca ne yaparsan yap silikte olsa ikinciyi göremiyorsun, vardır bence ikinci çizgi bende sipariş ettim predictor gelince yapmayı planlıyorum
Birde her eczanede olmuyor, geçen gün epey kasık ağrısı yaşadım kesin var diye sabredemeyip eczaneye gittim fortest vardı birtek mecburen aldım daha önce de duymamıştım iyi midir değil midir diye, yaptım zaten çıkmadı. Sanırım beteda en hassas predictor early 10 betayı bile gösteriyormuş.Eczanede 2 3 katı fiyatında İnternette daha ucuz gerçekten
En sağlıklısi gecikme aslında da işte sabredemiyoruzBirde her eczanede olmuyor, geçen gün epey kasık ağrısı yaşadım kesin var diye sabredemeyip eczaneye gittim fortest vardı birtek mecburen aldım daha önce de duymamıştım iyi midir değil midir diye, yaptım zaten çıkmadı. Sanırım beteda en hassas predictor early 10 betayı bile gösteriyormuş.
Doktorlar yumurtlama gününden 5 gün önce ve 3 gün sonra olmak üzere 8 gün gün aşırı ilişki öneriyor. Bir de programa göre değilde ovulasyon kullanmanızı tavsiye ederim. Programlar ortalama tarihleri söylüyor ama ovulasyon yumurtlama oldu mu olmadı mı net söylüyor. Umarım pozitif olurselam kızlar bende uygulamaya göre yumurtlama dönemindeyim yani dün gebelik ihtimali yüksek yazıyordu bugün orta yazıyor. Akşam ve gece olmak üzere ilişki oldu. (25 mayıs gecesi yani) sizce tutar mı? Hatta foto da ekleyim takvimde kalp olan kutularda yani günlerde ilişki oldu. 10 mayısta adet olmuştum. 16 mayısta bitti. Zaten fotoda belli Lütfen cevap verin
Ovulasyon alıp kendimi stres yapmak istemedim cünkü cok takıyorum. Daha 3. Deneme ama heyecanlıyım çok umarımDoktorlar yumurtlama gününden 5 gün önce ve 3 gün sonra olmak üzere 8 gün gün aşırı ilişki öneriyor. Bir de programa göre değilde ovulasyon kullanmanızı tavsiye ederim. Programlar ortalama tarihleri söylüyor ama ovulasyon yumurtlama oldu mu olmadı mı net söylüyor. Umarım pozitif olur
Anladım siz bilirsiniz tabi daha net sonuç görürsünüz diye söyledim. Günü kaçırmayın diyeOvulasyon alıp kendimi stres yapmak istemedim cünkü cok takıyorum. Daha 3. Deneme ama heyecanlıyım çok umarım
Ben yaptım dün cooook çok silik çıktı bekliyorum koyulasacak mi diye
Hamiş kızlarım ne yaptınız sesiniz çıkmıyor gebelik nasıl gidiyorKuzumm ne yaptın kan verecektin bugün
Haftasonu randevu aldık kese için inşallah görürüz iştahım açıldı çok fena sizin nasıl gidiyorHamiş kızlarım ne yaptınız sesiniz çıkmıyor gebelik nasıl gidiyor
Ya ben fazla ayakta kalamıyorum. Kalınca çok rahatsız hissediyorum kasıklarımda batma oluyor normal mi bilemedimHaftasonu randevu aldık kese için inşallah görürüz iştahım açıldı çok fena sizin nasıl gidiyor
Yaaa canım benim sorma hastane telaşesine gerçekten unuttuk buraları bu hafta eksik kan tahlillerini verdim kese göründü bizim geçen cuma canım ama daha küçüktu doktor bayramdan sonra gel kalp atışı için dedi inşallah duymak görmek nasip olur senin nasıl gidiyor canimmHamiş kızlarım ne yaptınız sesiniz çıkmıyor gebelik nasıl gidiyor
Kuzum bende de oluyor merak etme çok yorma kendini dinlene dinlene yapıyorum ben deYa ben fazla ayakta kalamıyorum. Kalınca çok rahatsız hissediyorum kasıklarımda batma oluyor normal mi bilemedim
Haftasonu randevu aldık kese için inşallah görürüz iştahım açıldı çok fena sizin nasıl gidiyor