- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
kimine 6 auy çıkıo kimine 15 gun tamamen şans. Bnm eşimde ballıymş demekkiUuu 15 gun kisa donemdemi varmis daha nele duyacam bu askeriyede ya :)r
Esin pacayi kurtarmis okumanin mwyvesi iste millet 6 ay yapar seninki 15 gun oda tatil valla :)
Kesin kesin hic burasizda yapamiyom hem psikolojimi bozuyo hem de ayrilmiyom burdan kizsanırım KK nın butun gacklarındaki en teml ozellik bu
yardımlşmak guzelde bu satte arabada kalmk korkutucu. Umarım yanında balka biri daha vardrBen direk sinirden kuduruyorum su an kpcam beni arabada birakip bi tanidigina yardima gitti 1saattir bekliyorum
Anam bizimki atlatilacak gibi deilki adam rutbeli nereye atlatiyo 5 sene 10 sene deilki bu is.emeklilige kadar gider.dua et bana kiz bende gidem kocamla o nerde ben orda olayim allahim tayinimizi hlguzel yer versin inşallah. Bi mucize olsada ankarada kalsak.cok sevdim burayi komsularimikimine 6 auy çıkıo kimine 15 gun tamamen şans. Bnm eşimde ballıymş demekkiçok şukur atlattık. Darısı size
valla ayynenn senle aynı şeyleri hissediorum. Çookk pis bağımlılıl yapıoKesin kesin hic burasizda yapamiyom hem psikolojimi bozuyo hem de ayrilmiyom burdan kiz
senin işinde zor demi, surekli yer değiştireceksinz. Omur boyu. Oooofff ki ne offAnam bizimki atlatilacak gibi deilki adam rutbeli nereye atlatiyo 5 sene 10 sene deilki bu is.emeklilige kadar gider.dua et bana kiz bende gidem kocamla o nerde ben orda olayim allahim tayinimizi hlguzel yer versin inşallah. Bi mucize olsada ankarada kalsak.cok sevdim burayi komsularimi
Geldii geldii sonunda eve gidiyozzz yaaAnam ne dertliler var tewwww :)
Biz derdinde sen kocanin gelme derdinde.dunya hali ya.oda gelir bebegim merak etme relax usumee klimayi ac.yerin sicaksa bekle nereye gece gece allah muhafaza kiz.
gece gece bu ne enerji kızz..Tek kız ya korkuyodur 1 saat biri cama tiklatsa ebrunun dil kapiya cikar :) allah korusun anam guldurmeyin beni gi.gerci kendi lafima guldum :) :) :)
Cok zor cok aynen oyle olacak esyalrim kirilip dokulecek.cam sagligi versinde rabbim hersey yerine gelir.bebegimizde olsun insallahsenin işinde zor demi, surekli yer değiştireceksinz. Omur boyu. Oooofff ki ne off
hastaneye gitmistim gitmisken yaptım reglle 6 gün var dayanamadım ne yapayımTest yapan var miii kizlarr
bnde uyiycam çok uykum geldiCok zor cok aynen oyle olacak esyalrim kirilip dokulecek.cam sagligi versinde rabbim hersey yerine gelir.bebegimizde olsun insallah
Kizlar ben yatayim valla bnm kocam sabah gelcek nobetten ben uyumadim hala.yatayim
Haydi allah rahatlik versin canim bende optum görüşürüz iyi geceler cumletenbnde uyiycam çok uykum geldiçok opuorummm byyyeee
Test yapan var miii kizlarr
biri beni mi gözetliyor bu ay yaşadigim ayni şeyler tıpkısinin aynisiAcayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.
Kizlar bizde cikiyoduk biri bana yorum yapsin bilen var sa adetime 5 6 gun var ve ben den dun 3 damla kan geldi bu nedir hadi bulun bilmece gibiyim zaten :)
Gorusuruz opuldunuz :)
amin canim konuya balıklama dalıyorum kusura bakmayınBebem 1221 sana sesleniyorum :)
Benim esim asker ama rutbeli asker er deil yani.jandarma tayinciyiz dedim ya tayini cikacak doguya benimde gidememe durumum var yaksa askerlik 2 senemi canim 12 aya dustu ya 1 swne allah korusun oyke derdim yok sukurde ama buda daha kotu demiallah canlarini esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?