• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Uuu 15 gun kisa donemdemi varmis daha nele duyacam bu askeriyede ya :)r
Esin pacayi kurtarmis okumanin mwyvesi iste millet 6 ay yapar seninki 15 gun oda tatil valla :)
kimine 6 auy çıkıo kimine 15 gun tamamen şans. Bnm eşimde ballıymş demekki :D çok şukur atlattık. Darısı size

kimine 6 auy çıkıo kimine 15 gun tamamen şans. Bnm eşimde ballıymş demekki :KK70: çok şukur atlattık. Darısı size
Anam bizimki atlatilacak gibi deilki adam rutbeli nereye atlatiyo 5 sene 10 sene deilki bu is.emeklilige kadar gider.dua et bana kiz bende gidem kocamla o nerde ben orda olayim allahim tayinimizi hlguzel yer versin inşallah. Bi mucize olsada ankarada kalsak.cok sevdim burayi komsularimi

Anam bizimki atlatilacak gibi deilki adam rutbeli nereye atlatiyo 5 sene 10 sene deilki bu is.emeklilige kadar gider.dua et bana kiz bende gidem kocamla o nerde ben orda olayim allahim tayinimizi hlguzel yer versin inşallah. Bi mucize olsada ankarada kalsak.cok sevdim burayi komsularimi
senin işinde zor demi, surekli yer değiştireceksinz. Omur boyu. Oooofff ki ne off

Bak kalbimiz yeniz ayni anda dedik uymayi benim enerji hicc bitmez neseliyimdir yarin gulmeye devam tamammi bakalim bu ay 3umuzden kim hamile kalacak

Allahim tavirada bak sen ;) yerim seni elini yanagina atmis ya ne guzel simgeler var burdada ya :)
Dikkatli gidin hadi bizde uyuyalim topigi kapatiyoruz canim aaaa :)

Kizlar bizde cikiyoduk biri bana yorum yapsin bilen var sa adetime 5 6 gun var ve ben den dun 3 damla kan geldi bu nedir hadi bulun bilmece gibiyim zaten :)
Gorusuruz opuldunuz :)

Test yapan var miii kizlarr
Acayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.
biri beni mi gözetliyor bu ay yaşadigim ayni şeyler tıpkısinin aynisi:KK28: eşimi ise gönderiyorum birde nöbet olursa iki gün yatiyorum

Kizlar bizde cikiyoduk biri bana yorum yapsin bilen var sa adetime 5 6 gun var ve ben den dun 3 damla kan geldi bu nedir hadi bulun bilmece gibiyim zaten :)
Gorusuruz opuldunuz :)

çoğu kadında döllenmenin ardından 6-12 gün sonra lekelenme şeklinde implantasyon kanaması gerçekleşirmiş ve birkaç gün sürebilirmiş..yani zaman olarak adetten bir hafta öncesi ile adet döneminin ilk günlerine denk geliyor..belki de şu anda hamilesin :KK54:

Bebem 1221 sana sesleniyorum :)
Benim esim asker ama rutbeli asker er deil yani.jandarma tayinciyiz dedim ya tayini cikacak doguya benimde gidememe durumum var yaksa askerlik 2 senemi canim 12 aya dustu ya 1 swne allah korusun oyke derdim yok sukurde ama buda daha kotu demi :KK43: allah canlarini esirgesin
amin canim konuya balıklama dalıyorum kusura bakmayın
neden öyle söyledim gitmeme gibi diye eşini yanlız bırakma isleri stresli zaten sen en azından yaninda ol
bende eşimin görevi dolayısıyla siirtteyim ilk geldiğimde ağladım zaman geçer mi diye inan simdi gitmek istemiyorum bazen alıştık artik iki yildir buradayız eşim nerde ben ordaaaa

Back