- 22 Mart 2015
- 90
- 37
- 13
- 31
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
allah sabir versin canım ya senin işinde zor benim esimde uç ay arazi görevi çıkıyor yılda bir kez hic gelmiyor eve bende anneme gidiyorum onun ailesiyle kaliyorumOhh valla miss bedelli kacakmi :) yok bebegim ya dagin tepesine verince ev olmuyo orda olmayinca ilceye giderim oda yanima gelemiyo bosuna oraya gitmk olmaz tehlikenin ortasinda birakmiyo bni yoksa ben dagda cadirada raziyim
Valla cok korkmustum tornavida vardi kucagimdaTek kız ya korkuyodur 1 saat biri cama tiklatsa ebrunun dil kapiya cikar :) allah korusun anam guldurmeyin beni gi.gerci kendi lafima guldum :) :) :)
İnsalah olmazsin canimmhastaneye gitmistim gitmisken yaptım reglle 6 gün var dayanamadım ne yapayım
test negatif çıktı canlarrr tekrar yaparım regl olmazsa inşallah
İyii geceler kizlaarrrAllahim tavirada bak senyerim seni elini yanagina atmis ya ne guzel simgeler var burdada ya :)
Dikkatli gidin hadi bizde uyuyalim topigi kapatiyoruz canim aaaa :)
Ayyy bak sende test yapp bat kactibiri beni mi gözetliyor bu ay yaşadigim ayni şeyler tıpkısinin aynisieşimi ise gönderiyorum birde nöbet olursa iki gün yatiyorum
canım benim bat 6nisan bugün hastaneye girmiştim kan testi yaptırdım negatif 0.30 çıktı.Ayyy bak sende test yapp bat kacti
Evde yapilan 4 testte cift cizgiyi gordum canimcanım benim bat 6nisan bugün hastaneye girmiştim kan testi yaptırdım negatif 0.30 çıktı.
umudumu kaybetmek istemiyorum erken yaptırdım sonuçta
8 gibi tekrar yaptiririm inşallah regl olmazsam
siz ne yaptınız peki 3 nisandi sizin bat yanlış hatirlamiyorsam
inşallah ilk önce siz verirsiniz hayırlı güzel haberi
ozaman hemen kanda baktırsanaaaaEvde yapilan 4 testte cift cizgiyi gordum canim
Senindemi esin asker canimallah sabir versin canım ya senin işinde zor benim esimde uç ay arazi görevi çıkıyor yılda bir kez hic gelmiyor eve bende anneme gidiyorum onun ailesiyle kaliyorum
Ya korkuyorum cikmazsa diye ozele randevu aldik pazartesi gidicemozaman hemen kanda baktırsanaaaa
Tahlil sonucun ne zaman cikiyo canimHemşire arkadasim var onla konuştum diyoki kist kanamasidir diyo ya off varya deli olucam kozlar kisttir bu ya yamam belli oldu kostim vardi cunku
o bu ay umutluydu sen de test yapsana bak ben dün yaptıgım test 2 dakikada gösterdi sonucu :)ben ısrarla bekliyorum :) @kanikey naptı acaba?
yok hazır değilim adetim geçmeden yapmıcam :) geçenlerde yaptım erken gebelik testi negatiftio bu ay umutluydu sen de test yapsana bak ben dün yaptıgım test 2 dakikada gösterdi sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?