• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Kapiya baktim atmamis copu bak sonuc bu daha adetime 5gun var flastan pek belli olmuyo ama cok silik
Vanim aynisi benim basim geld hatta benimki daha belirgin bi siliktii ama biseybyoktu .ama benim ilacin etkisonden silikti seninkinde hamilelik olabilir eger ilac kullanmadiysan

Kizlaarr sizcee

Eklentiler

• IMG_20150331_190813.jpg
    IMG_20150331_190813.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 115
Ben yanlis hesaplamisim bugun olmam gerekiyomus ama olmadim canim
Hadi inşallah guzel haberin bekliyorum :) darisi bize yarin dr git bakalim bari sen kurtul benimkide 1 haftaya belli olur.dr gitmek istemiyorum.uzulurum diye korkuyorum bende 3 damla kan gördüm dun nedir bilmiyorum daha gelmedi

Hadi inşallah guzel haberin bekliyorum :) darisi bize yarin dr git bakalim bari sen kurtul benimkide 1 haftaya belli olur.dr gitmek istemiyorum.uzulurum diye korkuyorum bende 3 damla kan gördüm dun nedir bilmiyorum daha gelmedi
Kanamanin rengi ne canim. Haftaya pazartesi gidicem korkuyorum bendee

Kanamanin rengi ne canim. Haftaya pazartesi gidicem korkuyorum bendee
Pembeydi kirmizi deildi oyleama fitil kullaniyorum kimi fitilden diy oncede kullandim olmadi oyle sey kimi yerlesme diyo uln bende anne olursam herkez olur yao
Sence fiteilden olurmu adetime 5 6 gun bar fdir

Pembeydi kirmizi deildi oyleama fitil kullaniyorum kimi fitilden diy oncede kullandim olmadi oyle sey kimi yerlesme diyo uln bende anne olursam herkez olur yao
Sence fiteilden olurmu adetime 5 6 gun bar fdir
Yerlesme kanamasi olabilir bence fitilden kaynaklandigini hic duymadim canim bilemicem

aaa olemi cqnmm.. Hemn belşrtileri sayy.. Ayy inşllh bnde hamileyimdr... Tebrikler bu arada
Acayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.

Acayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.
offf o zamn bn hamile değilimm. Moralim bozulduu:@

Bnde cok yemek yeme var su cok iciyorumki asla su icen biri deilim.wc normalin ustunde.uyku ve halsizlik var am hadi ona evde yalnizim diye adlandiralim gogsum sert.bi yumusak bunlada ilk karsilastim ve sanki sis gogsum

Back