• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Ohh valla miss bedelli kacakmi :) yok bebegim ya dagin tepesine verince ev olmuyo orda olmayinca ilceye giderim oda yanima gelemiyo bosuna oraya gitmk olmaz tehlikenin ortasinda birakmiyo bni yoksa ben dagda cadirada raziyim
allah sabir versin canım ya senin işinde zor benim esimde uç ay arazi görevi çıkıyor yılda bir kez hic gelmiyor eve bende anneme gidiyorum onun ailesiyle kaliyorum

Ayyy bak sende test yapp bat kacti
canım benim bat 6nisan bugün hastaneye girmiştim kan testi yaptırdım negatif 0.30 çıktı.
umudumu kaybetmek istemiyorum erken yaptırdım sonuçta :110:
8 gibi tekrar yaptiririm inşallah regl olmazsam
siz ne yaptınız peki 3 nisandi sizin bat yanlış hatirlamiyorsam
inşallah ilk önce siz verirsiniz hayırlı güzel haberi

Son düzenleme:
canım benim bat 6nisan bugün hastaneye girmiştim kan testi yaptırdım negatif 0.30 çıktı.
umudumu kaybetmek istemiyorum erken yaptırdım sonuçta :110:
8 gibi tekrar yaptiririm inşallah regl olmazsam
siz ne yaptınız peki 3 nisandi sizin bat yanlış hatirlamiyorsam
inşallah ilk önce siz verirsiniz hayırlı güzel haberi
Evde yapilan 4 testte cift cizgiyi gordum canim

Canim yaptir kanda varsa zaten cikar erken deil artik poItifse kanda kesin pozitifi verir bende kan verdim.dua edin bebde hamileyimdr tak etti artik

allah sabir versin canım ya senin işinde zor benim esimde uç ay arazi görevi çıkıyor yılda bir kez hic gelmiyor eve bende anneme gidiyorum onun ailesiyle kaliyorum
Senindemi esin asker canim
Tesekkurederim.canim goturemez eger oyle bo uer cikarsa ama insallah cikar bende diyorum hani benim yerim senin ynin dizinin dibi diyorum.rabbim nasil hayrli goruyosa oyle olsun canlarina bisey olmasinda insallah giderim ama cok zor olur 7 aylik evliyim ayri kalmak istemiyorum :(
Helede orda burda

Kizlar ya yine lekenme olmus 2 gun once olmustum bugun yine olmus az bisey ic camasirimdaki pede bulaşmış bu nedir kizlar ya.bu normalmis simdi

Hemşire arkadasim var onla konuştum diyoki kist kanamasidir diyo ya off varya deli olucam kozlar kisttir bu ya yamam belli oldu kostim vardi cunku

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 57
Back