gebelik testi icin gun bekleyenler

Bebem 1221 sana sesleniyorum :)
Benim esim asker ama rutbeli asker er deil yani.jandarma tayinciyiz dedim ya tayini cikacak doguya benimde gidememe durumum var yaksa askerlik 2 senemi canim 12 aya dustu ya 1 swne allah korusun oyke derdim yok sukurde ama buda daha kotu demi allah canlarini esirgesin

aa doğruu.. O zamn ii araştır gidebilme ihtimalin var bnce. Benm eşim 15 gun sadece askerlik yaptığından askerlik kaç gun faln unutmuşum

aa doğruu.. O zamn ii araştır gidebilme ihtimalin var bnce. Benm eşim 15 gun sadece askerlik yaptığından askerlik kaç gun faln unutmuşum
Ohh valla miss bedelli kacakmi :) yok bebegim ya dagin tepesine verince ev olmuyo orda olmayinca ilceye giderim oda yanima gelemiyo bosuna oraya gitmk olmaz tehlikenin ortasinda birakmiyo bni yoksa ben dagda cadirada raziyim

Ohh valla miss bedelli kacakmi :) yok bebegim ya dagin tepesine verince ev olmuyo orda olmayinca ilceye giderim oda yanima gelemiyo bosuna oraya gitmk olmaz tehlikenin ortasinda birakmiyo bni yoksa ben dagda cadirada raziyim
ikiside deil benm eşim oğretmn kısa donem yaptı 15 gun gitti burdura tatil yaptı geldi resmn. . Sen mecbur bekliycen o zamn allh sabır versnn

ikiside deil benm eşim oğretmn kısa donem yaptı 15 gun gitti burdura tatil yaptı geldi resmn. . Sen mecbur bekliycen o zamn allh sabır versnn
Uuu 15 gun kisa donemdemi varmis daha nele duyacam bu askeriyede ya :)r
Esin pacayi kurtarmis okumanin mwyvesi iste millet 6 ay yapar seninki 15 gun oda tatil valla :)

Ben direk sinirden kuduruyorum su an kpcam beni arabada birakip bi tanidigina yardima gitti 1saattir bekliyorum
Anam ne dertliler var tewwww :)
Biz derdinde sen kocanin gelme derdinde.dunya hali ya.oda gelir bebegim merak etme relax usumee klimayi ac.yerin sicaksa bekle nereye gece gece allah muhafaza kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…