• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Senindemi esin asker canim
Tesekkurederim.canim goturemez eger oyle bo uer cikarsa ama insallah cikar bende diyorum hani benim yerim senin ynin dizinin dibi diyorum.rabbim nasil hayrli goruyosa oyle olsun canlarina bisey olmasinda insallah giderim ama cok zor olur 7 aylik evliyim ayri kalmak istemiyorum :KK43:
Helede orda burda
evet canim benim esimde asker
canım benim ya insallah ayrı kalmazsiniz bende iki haftalıkken eşim gitmişti yine uç ay sonra kavuştuk rabbime şükürler olsun
olsun giderse de ne yapacaksın cani sağolsun yeterki
üzme sen o tatlı canini kiyamam ya dahada yeni evlisin

Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 3 aylik evliyiz. Herkese soyledik simdi emin olmam lazim diyo biraz daha gun gecsin yine aynisi olmasin diyo
bende uç ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Dr dediki aynısının olma ihtimali olmayan kadınla sizin ki ayni dedi yani strese boşuna girip canınızı sıkmayin. ayni kuruntu inan bende de var ama Dr dinlemekte fayda var sanırım stres yok yok
eşine gelince bence onu biraz dinle simdilik çok yakin akrabaların hariç kimseye söyleme bende aynısını yapmayı düşünüyorum

bende uç ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Dr dediki aynısının olma ihtimali olmayan kadınla sizin ki ayni dedi yani strese boşuna girip canınızı sıkmayin. ayni kuruntu inan bende de var ama Dr dinlemekte fayda var sanırım stres yok yok
eşine gelince bence onu biraz dinle simdilik çok yakin akrabaların hariç kimseye söyleme bende aynısını yapmayı düşünüyorum
Oyle yapcaz bu sefer insallah bu tutunur canim yaa:KK17:

Merhaba arkadaslar test yaptim ama sonuc husran ya.malesef hamile deilim.kist kanamasiymis 3 damla kan.dogum kontrol gecapiylaer dedi ama artik bisey yapmicam ya yoruldum inaninki 7 ay geceli gunduzlu bebek beklemek ne zor ya.bilen bilir kizlar

Back