- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
- Konu Sahibi Alisinannesi
tamam canım denicem ama haftaya inşallah :)Sare Lavinya test alırsan şunu dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım denicem ama haftaya inşallah :)Sare Lavinya test alırsan şunu dene
tamam canım hayırlısı olsun inşallah ben sabah test yaptım bu sefer laboquikle onda da çıktı bilmiyorum ya kan testi yaptırmak istiyrum 1 hafta bekle diyolartamam canım denicem ama haftaya inşallah :)
bencede bekle, en doğrusutamam canım hayırlısı olsun inşallah ben sabah test yaptım bu sefer laboquikle onda da çıktı bilmiyorum ya kan testi yaptırmak istiyrum 1 hafta bekle diyolar
bekleyelim bakalımmm bekle beklee agaç oldukbencede bekle, en doğrusu
Evde yapilan 4 testte cift cizgiyi gordum canim
evet canim benim esimde askerSenindemi esin asker canim
Tesekkurederim.canim goturemez eger oyle bo uer cikarsa ama insallah cikar bende diyorum hani benim yerim senin ynin dizinin dibi diyorum.rabbim nasil hayrli goruyosa oyle olsun canlarina bisey olmasinda insallah giderim ama cok zor olur 7 aylik evliyim ayri kalmak istemiyorum
Helede orda burda
evde yapilan testte çıktığına goreKizlar sabah yine test yaptim cift cizgiyi gordum ayy inanamiyorum halaaa
Cikmaz diye korkuyorumCanım sen hamilesin işte bariz neyi bekliyorsun
İnsallahh ya kanda cikmaz diye korkuyorum cookevde yapilan testte çıktığına gore
topige bebek geliyor inşallah
kandada test yaptirirsaniz yazın merak ederim ben
ancak acil de olur herhalde yanlış bilmiyorsam onun içinde sancim var diye başvurmanız gerekir sanırımKizlar gece gece kan testi nerde yapabilirim..
inşallah kanda da pozitif çıkar ben bile heycanlandim simdi sizi düşünemiyorumİnsallahh ya kanda cikmaz diye korkuyorum cook
Benim kocamin hevesi kacmis benimkinide kaciriyo isteinşallah kanda da pozitif çıkar ben bile heycanlandim simdi sizi düşünemiyorum
yok canım olur mu öyle şey neden öyle soylediniz kiBenim kocamin hevesi kacmis benimkinide kaciriyo iste
Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 3 aylik evliyiz. Herkese soyledik simdi emin olmam lazim diyo biraz daha gun gecsin yine aynisi olmasin diyoyok canım olur mu öyle şey neden öyle soylediniz ki
bende uç ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Dr dediki aynısının olma ihtimali olmayan kadınla sizin ki ayni dedi yani strese boşuna girip canınızı sıkmayin. ayni kuruntu inan bende de var ama Dr dinlemekte fayda var sanırım stres yok yokBen gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 3 aylik evliyiz. Herkese soyledik simdi emin olmam lazim diyo biraz daha gun gecsin yine aynisi olmasin diyo
Oyle yapcaz bu sefer insallah bu tutunur canim yaabende uç ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Dr dediki aynısının olma ihtimali olmayan kadınla sizin ki ayni dedi yani strese boşuna girip canınızı sıkmayin. ayni kuruntu inan bende de var ama Dr dinlemekte fayda var sanırım stres yok yok
eşine gelince bence onu biraz dinle simdilik çok yakin akrabaların hariç kimseye söyleme bende aynısını yapmayı düşünüyorum
inşallah canım inşallahOyle yapcaz bu sefer insallah bu tutunur canim yaa
canım naptın yaptırdınmı test?Kizlar gece gece kan testi nerde yapabilirim..