- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
Bak benim aldigim test cok iyi 4tl hemde ilk defa teste para verdim cizgilere inanmayipAhh ah bende duymadimki beklicem 5 gun napimm demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak benim aldigim test cok iyi 4tl hemde ilk defa teste para verdim cizgilere inanmayipAhh ah bende duymadimki beklicem 5 gun napimm demi
Canim burdada yaziyon bende yaziyom burda yazisalim bari :)offf o zamn bn hamile değilimm. Moralim bozulduu
Bak bende cok su icmeye basladim hic icmezdim halbukiiBnde cok yemek yeme var su cok iciyorumki asla su icen biri deilim.wc normalin ustunde.uyku ve halsizlik var am hadi ona evde yalnizim diye adlandiralim gogsum sert.bi yumusak bunlada ilk karsilastim ve sanki sis gogsum
Neden oyle dusundunofff o zamn bn hamile değilimm. Moralim bozulduu
soylediğin belirtiler bende yok çunkuuNeden oyle dusundun
nu iyi olduCanim burdada yaziyon bende yaziyom burda yazisalim bari :)
Nerden anladin deil oldunu ne oldu
tmm burdan yazışalım, neyin ne olduğunu nerden anladım ben hiç bşyanlamadımCanim burdada yaziyon bende yaziyom burda yazisalim bari :)
Nerden anladin deil oldunu ne oldu
Uzulme ya olursun insallah dur bozma moralini ortaligi yikma relax :) bn senden beterim diyene baksoylediğin belirtiler bende yok çunkuu
aa doğruu.. O zamn ii araştır gidebilme ihtimalin var bnce. Benm eşim 15 gun sadece askerlik yaptığından askerlik kaç gun faln unutmuşumBebem 1221 sana sesleniyorum :)
Benim esim asker ama rutbeli asker er deil yani.jandarma tayinciyiz dedim ya tayini cikacak doguya benimde gidememe durumum var yaksa askerlik 2 senemi canim 12 aya dustu ya 1 swne allah korusun oyke derdim yok sukurde ama buda daha kotu demi allah canlarini esirgesin
Oda kötü anlarsin yakinda insallahtmm burdan yazışalım, neyin ne olduğunu nerden anladım ben hiç bşyanlamadım
başkasına teselli vermede uzerimize yok tabiUzulme ya olursun insallah dur bozma moralini ortaligi yikma relax :) bn senden beterim diyene bak
Ohh valla miss bedelli kacakmi :) yok bebegim ya dagin tepesine verince ev olmuyo orda olmayinca ilceye giderim oda yanima gelemiyo bosuna oraya gitmk olmaz tehlikenin ortasinda birakmiyo bni yoksa ben dagda cadirada raziyimaa doğruu.. O zamn ii araştır gidebilme ihtimalin var bnce. Benm eşim 15 gun sadece askerlik yaptığından askerlik kaç gun faln unutmuşum
Iste buna gul gül öldümbaşkasına teselli vermede uzerimize yok tabi
ikiside deil benm eşim oğretmn kısa donem yaptı 15 gun gitti burdura tatil yaptı geldi resmn. . Sen mecbur bekliycen o zamn allh sabır versnnOhh valla miss bedelli kacakmi :) yok bebegim ya dagin tepesine verince ev olmuyo orda olmayinca ilceye giderim oda yanima gelemiyo bosuna oraya gitmk olmaz tehlikenin ortasinda birakmiyo bni yoksa ben dagda cadirada raziyim
Ee sen napuyon uyudunmu 3 kisi takiliyoz topikte benim kocam sbh gelck bn burda alem yapiyok kk da :)nu iyi oldu
sanırım KK nın butun gacklarındaki en teml ozellik buIste buna gul gül öldüm
Kendim sizden beterim ama teslli dersen once ben kosarim pek merakliymisim ya
Ben direk sinirden kuduruyorum su an kpcam beni arabada birakip bi tanidigina yardima gitti 1saattir bekliyorumEe sen napuyon uyudunmu 3 kisi takiliyoz topikte benim kocam sbh gelck bn burda alem yapiyok kk da :)
Uuu 15 gun kisa donemdemi varmis daha nele duyacam bu askeriyede ya :)rikiside deil benm eşim oğretmn kısa donem yaptı 15 gun gitti burdura tatil yaptı geldi resmn. . Sen mecbur bekliycen o zamn allh sabır versnn
Anam ne dertliler var tewwww :)Ben direk sinirden kuduruyorum su an kpcam beni arabada birakip bi tanidigina yardima gitti 1saattir bekliyorum