• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Selam kızlar. ben ilk defa bu topikte yazıyorum. erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugun yaptım negatif çıktı bat 6 gün var. 5 nisan o_Obu kadar erken yapıp pozitif gören var mı? neticede testte dollenmeden 6-15 gün sonra belli eder diyor.

ama sen güvenme erken testlere bekle adetin 3 gün falan geciksin kesin sonuç alırsın ozaman
Selam kızlar. ben ilk defa bu topikte yazıyorum. erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugun yaptım negatif çıktı bat 6 gün var. 5 nisan o_Obu kadar erken yapıp pozitif gören var mı? neticede testte dollenmeden 6-15 gün sonra belli eder diyor.
Bencede adetten en az 3gun gecsin bende cok silik bi cizgi gordum bugun yine hayal degilse

Beklemekte kotu yahuu:110:
Aynen. . Hiç Böyle şeyler yaşayacağımi tahmin etmezdim sanıyordum ki d.kontrol hapını bırakınca hemen olur. 9 ay oldu. Tık yok. Sorun yok şükür . 3 aydır ovulasyon testi kullandım bakalım bu aydan umitliyim

Ben de 9-10 nisani bekliyorum. 5nisan pazar ilk testi yapicam..
karnim cok kasiniyor birde sis cok fena.. bunlar belirti olabilir mi:KK33:

Back