- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
- Konu Sahibi Alisinannesi
bat 7 nisan ya bekliyorum öyle herhangi bi belirti yok henüz.. 3 gün önce test yaptım negatiftiİnsallah kalirsin canim noldu senin durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat 7 nisan ya bekliyorum öyle herhangi bi belirti yok henüz.. 3 gün önce test yaptım negatiftiİnsallah kalirsin canim noldu senin durum ne
Beklemek cok sıkıcı yaa oofff offffbat 7 nisan ya bekliyorum öyle herhangi bi belirti yok henüz.. 3 gün önce test yaptım negatifti
canım burda hep negatif görenler var malesef :)
ama sen güvenme erken testlere bekle adetin 3 gün falan geciksin kesin sonuç alırsın ozaman
ama sen güvenme erken testlere bekle adetin 3 gün falan geciksin kesin sonuç alırsın ozaman
Bencede adetten en az 3gun gecsin bende cok silik bi cizgi gordum bugun yine hayal degilseSelam kızlar. ben ilk defa bu topikte yazıyorum. erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugun yaptım negatif çıktı bat 6 gün var. 5 nisan bu kadar erken yapıp pozitif gören var mı? neticede testte dollenmeden 6-15 gün sonra belli eder diyor.
Daha cok varmis canim seninbenim 15 günüm varda birde grip mikrobu da yokluyor beni
seniBencede adetten en az 3gun gecsin bende cok silik bi cizgi gordum bugun yine hayal degilse
senin bat geçti mi yoksa bekliyor musunBencede adetten en az 3gun gecsin bende cok silik bi cizgi gordum bugun yine hayal degilse
Bekliyorum halaaseni
senin bat geçti mi yoksa bekliyor musun
ne zaman bat?Bekliyorum halaa
3u canimka
ne zaman bat?
Beklemekte kotu yahuuBat 9 nisan beklemedeyim
Aynen. . Hiç Böyle şeyler yaşayacağımi tahmin etmezdim sanıyordum ki d.kontrol hapını bırakınca hemen olur. 9 ay oldu. Tık yok. Sorun yok şükür . 3 aydır ovulasyon testi kullandım bakalım bu aydan umitliyimBeklemekte kotu yahuu