- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 48
- 32
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Vanim aynisi benim basim geld hatta benimki daha belirgin bi siliktii ama biseybyoktu .ama benim ilacin etkisonden silikti seninkinde hamilelik olabilir eger ilac kullanmadiysanKapiya baktim atmamis copu bak sonuc bu daha adetime 5gun var flastan pek belli olmuyo ama cok silik
Bence var canim ama eger ilac kullanmiyomusunKizlaarr sizcee
Folik asit kullaniyorum canimIlac kullaniyosan diyecektim
Hamile ihtimalin cok yuksek canım inşallah hamilesindir.yuksek ihtimal adetine kac gun varFolik asit kullaniyorum canim
Ben yanlis hesaplamisim bugun olmam gerekiyomus ama olmadim canimHamile ihtimalin cok yuksek canım inşallah hamilesindir.yuksek ihtimal adetine kac gun var
Hadi inşallah guzel haberin bekliyorum :) darisi bize yarin dr git bakalim bari sen kurtul benimkide 1 haftaya belli olur.dr gitmek istemiyorum.uzulurum diye korkuyorum bende 3 damla kan gördüm dun nedir bilmiyorum daha gelmediBen yanlis hesaplamisim bugun olmam gerekiyomus ama olmadim canim
innşşllhh canmm.. Sende belirti faln var mıPespese hamile kalip gun sayalim o zaman hadi insallahhh
Kanamanin rengi ne canim. Haftaya pazartesi gidicem korkuyorum bendeeHadi inşallah guzel haberin bekliyorum :) darisi bize yarin dr git bakalim bari sen kurtul benimkide 1 haftaya belli olur.dr gitmek istemiyorum.uzulurum diye korkuyorum bende 3 damla kan gördüm dun nedir bilmiyorum daha gelmedi
Ben hamileyim galiba canimm belirtiler fazla testte de pozitiftiinnşşllhh canmm.. Sende belirti faln var mı
Pembeydi kirmizi deildi oyleama fitil kullaniyorum kimi fitilden diy oncede kullandim olmadi oyle sey kimi yerlesme diyo uln bende anne olursam herkez olur yaoKanamanin rengi ne canim. Haftaya pazartesi gidicem korkuyorum bendee
aaa olemi cqnmm.. Hemn belşrtileri sayy.. Ayy inşllh bnde hamileyimdr... Tebrikler bu aradaBen hamileyim galiba canimm belirtiler fazla testte de pozitifti
Yerlesme kanamasi olabilir bence fitilden kaynaklandigini hic duymadim canim bilemicemPembeydi kirmizi deildi oyleama fitil kullaniyorum kimi fitilden diy oncede kullandim olmadi oyle sey kimi yerlesme diyo uln bende anne olursam herkez olur yao
Sence fiteilden olurmu adetime 5 6 gun bar fdir
Acayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.aaa olemi cqnmm.. Hemn belşrtileri sayy.. Ayy inşllh bnde hamileyimdr... Tebrikler bu arada
Ahh ah bende duymadimki beklicem 5 gun napimm demiYerlesme kanamasi olabilir bence fitilden kaynaklandigini hic duymadim canim bilemicem
offf o zamn bn hamile değilimm. Moralim bozulduuAcayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.
Bnde cok yemek yeme var su cok iciyorumki asla su icen biri deilim.wc normalin ustunde.uyku ve halsizlik var am hadi ona evde yalnizim diye adlandiralim gogsum sert.bi yumusak bunlada ilk karsilastim ve sanki sis gogsumAcayip gaz oluyo karninda klasil belirtilerden basim cok donuyodu ellerim ayaklarim buz kesiyodu mide bulantisi fena. Bide sac dokulmesi asabiyet uyku hali dun gece 12gibi yatip esimi gondersim sabah sonra 3te uyandim dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?