- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Ne zaman test yapcaksin yine
Yarin bende yapcam sonucu yazYarın sabah bir tane yapacağım yine erken testlerden ama erkenlere hiç güvenim bile yok herkes yanlış çıkarıyor diyor normal kaset testlerden alır yaparım iki üç gün sonra regl olmazsam tabii..
Ben eczaneden degil saglik ocagindan bedava aliyorum hemde guvenilirmisTest yaptikca dahada uzuluyoruz olumsuz ciktiginda ve kafaya taktikca bebeler gelmiyo.ornegin ben sık giriyodum buraya simdi fazla takilmiyorum.burda psikolojim iyice altust oluyo ve daha cok düşünüyorum. Herkez isyan içinde onlari okudukca kafayi iyice takiyorum.daha guzel dusunelim yada hamisligi kafadan sokup atalimki basaralim bebekleri
Yarin bende yapcam sonucu yaz
Ne demek kocalarimizin paralarini bosa harcamiyoruzz boyleceHadi ya supermis :) o olur bak.ne guze lbiseyi.ogretrin bize saol canim
Hadii ya ben yaptim ama erken mi bilmiyorum hayalet cizgi goruyorum kafayi yedim sanirimtest bozuk çıktı kontrol çizgisini bile göstermedi akşam bitane daha alıp yarın sabah yapıcam
Hadii ya ben yaptim ama erken mi bilmiyorum hayalet cizgi goruyorum kafayi yedim sanirim
Attim cope canim ya esim ise giderken gonderdim onunla copu durdukca kuruntu yapiyorum dafotoğrafını atsana canım
Kapiya baktim atmamis copu bak sonuc bu daha adetime 5gun var flastan pek belli olmuyo ama cok silikfotoğrafını atsana canım
Gunaydiinnngünaydın kızlaaarr
Kapiya baktim atmamis copu bak sonuc bu daha adetime 5gun var flastan pek belli olmuyo ama cok silik
Evet orda pek belli olmuyoFotoğraf çok net değil o yüzden göremedim
Bazilari varki 2 3 tane si yetmiyo 10 20 alan var sozum onlara.cikmiyo iate yok na dana ne aliyon yaniNe demek kocalarimizin paralarini bosa harcamiyoruzz boylece
İnternetten coklu alinca cok hesapli oluyo. Herkesin hevesi var olsun istiyo o yuzden belkide bu kadar cok alan oluyoBazilari varki 2 3 tane si yetmiyo 10 20 alan var sozum onlara.cikmiyo iate yok na dana ne aliyon yani
İnsallah kalirsin canim noldu senin durum nebu ay hamile kalırsam, elimdeki 20 e yakın ovulasyon 10 tanede erken gebelik testini, ateş ölçeri isteyen arkadaşa hediye edicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?