• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Kizlaar benim de 9-10 nisan bat.. ne zaman en erken test yapabilirim
karnimda degisik bi sislik var hamileymisim gibi sankii:anneadayı:
gerci daha erken ama inşallah doğru hissediyorumdur:21:
hepimiz aralik annesi oluruz inşallah :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Tum calismalari bitirip gun bekleyenlerr birlikte bekleyelimm:KK46::KK60::KK5:
Mrb bende bebk istiyorum 6 7 aydir ama olmuyo.ayin 8i gibi adet olucam.klomen ve yumurta catlatma ignelerini kullandim 2 serk kere 3 de kist olustu son 3. Igneyi yaptiricam.eger kistim gectiyse tabi inşallah bu ay hamile kalirimda gerek kalmaz ilaclara.allah yuzumuze baksin

tam anlamıyla bir yılım böyle geçti... anam olmuyor. bekle bekle yok. koca yanımda olmayınca bile bile meryem ana gibi bir ihtimal diyorum. delircem yakında. valla ben 26 snda olması gerekirken 25 oldum.ilk gün azdı. ama iki gün baya idi şimdide bitti. evet doğru tahmin hala içimde bir ümit var....

ben burda herkese erkenden test yapmayın diyorum ama akşam dayanamadım, erken gebelik testinden yaptım, sonuç hüsran :cry:

tam anlamıyla bir yılım böyle geçti... anam olmuyor. bekle bekle yok. koca yanımda olmayınca bile bile meryem ana gibi bir ihtimal diyorum. delircem yakında. valla ben 26 snda olması gerekirken 25 oldum.ilk gün azdı. ama iki gün baya idi şimdide bitti. evet doğru tahmin hala içimde bir ümit var....
Allah en yakın zaman hepimize bebişleri nasip etsin :KK15:

ben burda herkese erkenden test yapmayın diyorum ama akşam dayanamadım, erken gebelik testinden yaptım, sonuç hüsran :cry:

kaç gün önce yaptın testi ben bata 4 gün kalaa yaptım çıkmadı bir gün geçti adetim iki üç gün daha gecikmesini beklicem bence erken testler bi işe yaramıyo

Back
X